21

Анонимен

преди 12 години

само по круизите-изключвам другите дестинации!Когато българите си позволят този лукс-тогава плюйте другите!!Когато сте по площадите като италианците ,а не да си чешете топките зад монитора...пак не ви дава право да осъждате и сипете мърсотия ..Капитана е направил грешка и ще си плати ,но е докарал кораба до възможно най-безопасно и плитко място за евакуация!Колко може да се плюе !!Как се спасяват4200 души в хаос!!Но "страхливците" го направиха,а вие воните..

20

засрамете се..

преди 12 години

Абе,защо не вземете да попрочетете нещо,да се информирате,преди да започнете да давате мнения и акъл по всички въпроси!!!Италианците били прости и страхливци,били жабари?!Ако те са жабари,то вие сте ***-жари,защото съм сигурна че на нощ докато спите и хъркате поне 20 са ви влезнали по хранопровода!!Стандарта на италианците няма до го достигнат и внуците ви!!На такъв круиз -на борда има поне 1000 италианци,а те имат най-малко 10 такива лайнери-това значи че , 20000 души са на месец ПОЧИВАЩИ

19

Варна

преди 12 години

Господа , многознайковци,след като завършите Морско училище и натрупате стаж на море пишете си мнението и моля спазвайте правописа.

18

NIKI

преди 12 години

ГОЛЯМА ТРАГЕДИЯ.ЧУДЯ СЕ ДАЛИ НЕ СА БИЛИ ПИЯНИ НА МОСТИКА.ТАЛКОВА ГОЛЯМ КОРАБ,КАК НИКАКВА АЛАРМА НЕ Е СИГНАЛИЗИРАЛА ЗА ДЬЛБОЧИНА.ЯХТА ДА КАРАШ ЩЕ ТЕ Е СТРАХ ОТ БРЕГА.ЧУДНО Е ЧЕ ИМА ТОЛКОВА МНОГО СПАСЕНИ ХОРАТА СМЕ ВЕЧЕ МНОГО ДИСЦИПЛИНИРАНИ.

17

Ewto

преди 12 години

Тоя капитан е *** бе как се обръща такъв кораб.Ако беше умрял щеше да спечели наградата Дарвин за 2012 още преди да е почнала годината.

16

Анонимен

преди 12 години

Италанците за никакъв х*й не стават!*** нация!Идете в Рим,Милано,Генуа...Пълно е с ***!И то още преди 20 години!

15

Анонимен

преди 12 години

браво Танасе, италианците са *** на Европа.

14

До 5

преди 12 години

Не бъркайте Корабостроителите с тези който ги управляват.....

13

Атанас

преди 12 години

Братя българи! След като в речника на съвременния италиански език думата "булгаро" има няколко негативни значения, то ние сме длъжни да дадем симетричен отговор! "италианско" трябва да се използва само с отрицателно значение! " Италианска им работа!". Страхливо племе, справка - всички войни, като почнеш от ПСВ, Етиопия, Сталинград и стигнеш до поведението на капитанчето на "Конкордия"!

12

Анонимен

преди 12 години

номер 9, прости италияноси, ама са една от най-големите икономики!

11

razgradski pop

преди 12 години

italian job...:)

10

Генчо

преди 12 години

До 7. Не знам доколко имаме сърца, след като феновете на волейболния ЦСКА ядоха бой в Гърция. Май вече сме сърцати само по форумите за съжаление.

9

прасчо

преди 12 години

Тъпота,самочувствие и типична италианска самонадеяност,придружена с нечувана храброст и мъжкарско поведение....Да си мъжкар не стига само да можеш да разкопчаваш дюкяна сеньоре Скетино,требе и сърце........

8

Апис

преди 12 години

Не става само с макарони и джабки :)) прости италияноси!

7

Анонимен

преди 12 години

Кораба се блъска за втори път.Първия път удара е бил в носа и е нямало жертви .Жабар и техника са несъвместими неща .Италианските Тв дадоха разговорите с шефа на пристанището .Шефа му крещи да се върне на борда ,а капитана се прави на луд ,че било тъмно .А и ,че щял да спасява хората от брега .Шефа му крещи ,,Да не искаш да си ходиш в къщи ама капитана така и не се е върнал .Смях ,иначе жабарите винаги се правят на велики а и ни мислят всички от Източна Европа за *** и скапаняци .

6

Албано без Румина

преди 12 години

Какво може да се каже тях... ами просто *** . То и те това си го твърдят , че са произлезли от *** ... проклети жабари....Само пицата им става , друго нищо не става от тях ...

5

$

преди 12 години

Обикновените хора са построили "Ной". Професионалистите-"Коста Конкордия".

4

thaddeus

преди 12 години

на 14.04. се навършват 100 години потъването на Титаник...

3

немо

преди 12 години

А ми италианци какво да ги правиш.Гелосани гейове.

2

гига

преди 12 години

Гигантски кораби, гигантски самолети, гигантски печалби ...