121

NOFX

преди 12 години

GO WEEK razbiha. Evala!!!!

120

Анонимен

преди 12 години

NEW 5 ИЗГЛЕЖДАХА СВЕЖО !ХУБАВО ДЕНС ПАРЧЕ - ДОБРЕ ПРЕДСТАВЕНО !КАТО ЧЕ ЛИ ТЕ СТОЯТ НАЙ - ДОБРЕ НА СЦЕНАТА.

119

Жорката

преди 12 години

този конкурс е опорочен от самото начало. Предварителон бе ясно,че спечелилият ще е или десислава или София - и двете имат голяма аудитория. Въпреки това видях много по- смислени изпълнени в лицето на Тодор гаджалов,, Светозар Христов, цецо Евиса, и Симона незна как и беше второто име. десислва бе адски неуверена, сякаш пее за първи път, Софето нямаше никакъв стил. - е на фона на другите песни предполагам, че ще изберем десислава, но определено трябав да подобри изпълнението си.

118

М-р Х

преди 12 години

Видяхте ли как се бе облякала софе-то само като я погледнеш и разбираш че е ***. АУ. Кич безподобен - лилаво на зелено и някакви пера сложила за обици, все едно е у Африка, пък цвета им в пълен дисонас с блузата. на това зелено вървеше кафяво, бежово, мръсножълто или бяло но и лилаво.. Уби ме.

117

Анонимен

преди 12 години

само Деси гласувайте тя засложава да спечели да не спечели Софи защотото всички *** ще пускат за нея изберете Българското .харесвам и другите са добри такави хубави гласове имаме тодар и другите мъже групи момичета прекрасни.а на софи много *** песен колкото е *** и тя ако и беше добра нищо против но софи заслужава седмо място с тази песен от 12 песни.

116

евровизия

преди 12 години

До 141 за какъв текст и за каква мелодия говорите. Изпълнение в стил *** вой на софи маринова не може да се нарече песен. Има сравнително добри песни, които няма да бъдат допуснати поради на всички известни причини.

115

Манияк

преди 12 години

Сетих се ! Десислава страшно прилича на Анжела Дарк - една от най известните порно звезди в момента.

114

Пич

преди 12 години

Успех на миньончето!

113

Monika

преди 12 години

Изключително слаб конкурс! Пред Софка-ромката, остарялата Марги, новоизлюпените групички, Десислава няма как да не "блесне" - това ли е лицето на България, това ли е музиката в България....Чалгарки и псевдоизпълнители...

112

Анонимен

преди 12 години

Влязох в сайта на "академия' Евровизия- ами какво да ви кажа, професори, композитори от миналото. Какво очаквате, какви модерни песни да учете, като тези хора си има песнички някъде там от 70-80те и държат такива да се слушат. Ще има да слушаме допотопни и остарели балади и никога няма да преминем полуфинала. Просто журито не става. Чуйте в ютюб песните печелили ЕВ от 2000 г насам - нямаме никаъв шанс да спечелим с такива клиширани и безлични песни. Руслана, Сертаб, да изборявам ли другите....

111

Анонимен

преди 12 години

софи маринова трябва да иде в азербейджан.с тази песен ще ги отвее.сигурна финалистка в баку.браво.само такива песни.мелодични,текстови,завладяващи,енергични....каращи те да ги слушат пак и пак..

110

daria

преди 12 години

В България официален език е българския и е редно поне заглавията на песните да са преведени на роден език.Ние сме в България , не в САЩ.Където и да отидете в Европа всичко е на официалния говорим език за дадена държава.

109

Анонимен

преди 12 години

Абе ДесиСлива,ако не си беше турнала силиконья...

108

Анонимен

преди 12 години

Имах чувството, че половината песни нарочно бяха избрани толкова безлични и смотани, за да може на фона на тях "великите" чалгарки да блеснат и хората да гласуват за тях... Не че при друг вариант нямаше да ги изберат пак де... Тъжно! В България няма друга музика, освен чалга. Понякога си мисля, че май само аз не се кефя на тая "музика"... всичко живо около мен е чалгаризирано до мозъка на костите си.

107

Анонимен

преди 12 години

Марги Хранова е истинската класа ,чалгари !Никога няма да го проумеете!

106

До родните Хейтъри

преди 12 години

Стига всявахте скептицизъм в хората !!! Нищо не се знае . Песента е добра нищо, че не съм фен на чалгата и на Десислава като певица. Като жена съм фен на Десислава.

105

Биляна

преди 12 години

Песента на Софи е адската!

104

Анонимен

преди 12 години

е щом стигнахме до там че Десислава да ни представя пред Евровизия

103

Таня

преди 12 години

Не ми е ясно, защо Десислава стана фаворит, едно е да се очаква, друго е да стане. Наистина Десислава има много хубав глас, за разлика от нароилите се бездарни чалгаджийки. Тази млада жена има превъзходен глас, няма как да не се признава, стига да може да попадне на свестни песни и продуценти. Но на полуфинала беше много неуверена.Много добре се представи Светозар Христов - "Keep Me Down", направо ме изкефи, но нали тези в БНТ предварително са решили кой да е финалист, всичко друго е под ножа.

102

Varnenec

преди 12 години

не слушам чалга, мразя я дори..., а за чалга певиците да не говоря....НО, според мен, Софи Маринова има най-добрата песен за Евровизия.