28

Маймун

преди 12 години

Надига се ,но засега го прецакаха.Да видим какъв ще е следващият ход.

27

исо

преди 12 години

Четвъртият Райх се навдига уважаеми дами и господа,да видим дали ще успеят този път

26

Анонимен

преди 12 години

На голям митинг в Будапеща унгарците пойскаха излизана на УнгАРИЯ от ЕС (еврейския съюз) ,унгарски депутати подпалиха сините флагове с жълтите перолъчки на ЕС, защо не писнахте материал за това бе ДНЕС.БГ сигурно защото го няма кой да плати ,както плащаха от американското и изрелското посолство да пуската все на първа страница за режисираните протести на седеругите хазарчета в Русия и да казвате ,че 20 хиляди е (100 хиляди) ,смешници !!!

25

Mein Land

преди 12 години

Бъдещето на Европа е в Германия. По модела на Хитлеровия райх. Социални негро-арабски приюти като Франция нямат никакво бъдеще. Трябва ред и дисциплина!

24

ха-ха

преди 12 години

СССР се разпадна, ЕС се разпада, общо взето ако имаме враг, просто да се присъединим към него и той сам ще падне :)

23

Shark

преди 12 години

Каквото щете приемайте, ЕС си отива. И дай боже това да стане възможно по-скоро, тази агония продължава вече прекалено дълго.

22

Анонимен

преди 12 години

Ние сами сме си виновни. Защо всичко е скъпо - еми защото сте *** и го купувате. Защо са супер богати производителите на храни - понеже са тарикати и продават на супер високи цени. Еми, пълнете им джобовете и ги плюйте. От години не купувам нищо българско, освен кис. мляко, лютеница и боб. Всичко друго го има внос и е на същите цени, което е абсурдно. Нашите храни трябва да са на 2/3 от цената максимално, осъзнайте се и бойкотирайте тези нахалници. И като паднат цените ще се съживи пазара..

21

Анонимен

преди 12 години

Абе май ЕС се разпада, да се спасяваме докато му е времето!

20

до 17

преди 12 години

"И сега няма работни места - в Китай са."Луд ли си - Германия е с най-ниската безработица в новата си история !В Китай отиват работните места на слабаците, мързеливците и некадърниците като нас - дето се надяват в 21 век да се изхранват със завиване на бурми ишлеме и пране на кърпи за туристите... заслужаваме си, но не слагай всички под 1 знаменател!

19

damata

преди 12 години

Бабче, както и да я къдрите, както и да я мъдрите песента на системата ви е изпятал Само не знам защо и нашите умници се навират между шамарите. Ама нали е *** нашият народ има да тегли още мнооого!

18

аха

преди 12 години

Ако щете вярвайте, но Путин още през пролетта посочи решението - Европа и главно Германия да похарчи три трилиона евро. За Германия това било дребна работа. Тя е спечелила много повече от интеграцията и еврозоната.А китайският шеф посъветва Обама и Европа да не правят нови борчове и да живеят според възможностите си, ако искат да се оправят. Ама западноевропейците искат нови заеми, които Германия да им гарантира(и евентуално да плаща) - чрез еврооблигации.

17

Анонимен

преди 12 години

Искаш да кажеш: Европейски Съединени Щати. Отдавна им казваха това американците и други, но Германия и Франция не искат. Те държат на голистката максима:"Европа на нациите".А производството отдавна е изнесено в Китай и мандалото е паднало. И сега няма работни места - в Китай са. Няма пари - в Китай са. Защото алчност и глупост от страна и на САЩ, и на Европа дадоха на Китай въжето, с което да ги обеси, както има една небългарска поговорка.

16

Анонимен

преди 12 години

Аз си живея на село, имаме две крави и няколко ***, двора е пълен със зеленчуци ... какво ме интересува кризата в европа?

15

Анонимен

преди 12 години

Искам Меркел да управлява Еврозоната! Ей тогава ще има ред и дисциплина и ще видим дали мърльовци като гърците ще ядат и пият по цял ден! Това се казва желязна лейди!

14

Анонимен

преди 12 години

За да се спре свободното падане са необходими 2 много важни мерки:1.Да се спре емигратския поток от Северна Африка, Турция и Близкия и Далечния Изток към ЕС.Това са огроми маси много некачествен материал, който не работи, не се поддава на интеграция и живее на помощи и детски надбавки.2.Да се спре изнасянето на производството в Китай.3.Да се приеме компатно ядро от закони, които се отнасят за всички, защото без общи закони и общо централизирано управление въпрос на време е ЕС да се разпадне.

13

macro economist

преди 12 години

"Независимите" рейтингови агенции са тази част от общият пазар,която се противопоставя на спекулантите от борсите и политиците.( те са част от контрольорите на тенденциите,като по принцип нямат право на намеса)НО!Реално в условията на криза вече 4 години всеки търси някъква сламка,която да го изкара от ямата.Агенцийте показват до каква степен може да се разчита на сламката.Съзнателно свалиха рейтингите без Германия ( за да не предизвикат паника ),значи след седмица очаквайте крос 1.24-1.25

12

Анонимен

преди 12 години

Тая ще затрие еврото,ако продължава с безумните си планове да го спаси,изключете гърция бе фрау меркел и проблема с еврото е решен...

11

Анонимен

преди 12 години

Понижението на рейтингите е добре дошло за Меркел. Сега Саркози и Монти малко ще трябва да си замълчат и да слушат кака си :)Щото и на Меркел и писна да се съобразява с разни прошляци ,дето са правят на клас ААА и правят и те предложения.......Сега се знае кой е шефа и кой трябва да слуша ! Има вече надежда за Еврозоната!

10

антифашист

преди 12 години

Абе тва сички фашисте кат тази дърта *** требе се стабилизират у собствените им крематориуми!

9

Harmony

преди 12 години

Ако мога да кажа нещо на Меркел ще е,че някои неща са непостижими и човек трябва да се примири,но това не означава че тези неща са сложни...