27

Ками

преди 12 години

Почивай в мир!

26

ДЖИМИ

преди 12 години

СБОГОМ, ПРИЯТЕЛЮ! ЩЕ СЕ ВИДИМ ГОРЕ.

25

Добрина

преди 12 години

Професионалист с многопосочен принос за изграждането и облагородяването на столицата ни (изброените по-горе проекти, макар и основни, са само една част от мащабната му дейност като градостроител). Освен това беше отзивчив, съпричастен и изключително широко скроен човек - ако всички, на които е помогнал напишат по дума, няма да стигне пространството, предоставено тук. Ще те помним с обич, Иване! Почивай в мир!

24

Ина

преди 12 години

Съгласна съм. А е интересно и да се знае тези, които сеят негативизъм с лекота, с какво са допринесли за благоустройството на града си?! И хвърлят камък срещу човек, когото вече го няма, но изграденото от него остава!И изобщо имат ли представа какво е да се посветиш на града си денонощно в продължение на 10 години, да се откажеш от толкова много за сметка на нечовешко напрежение, трудно преодолими предизвикателства и шестваща неблагодарност.Нещастници!!! Поклон за всичко, което направи за София!

23

до 23

преди 12 години

Ама и ругаят, някого, когото нито познават, нито знаят нещо за делата му...

22

Дражко

преди 12 години

Хич не го жаля!Както и няма да жаля други подобни, окрали страната и народа!Ей това е проблемът на българина.Толкова е наивен и добър,че е готов да жали и разбойниците които го "яхат"!

21

дан

преди 12 години

бог да му прости греховете и успешно да премине митарствота ,по молитвите на св.богородица.

20

Чаво

преди 12 години

Иване,почивай в мир!Обичаме те!

19

Мила

преди 12 години

Почивай в мир !

18

Анонимен

преди 12 години

Как може да има толкова ЗЛИ хора във форума,дори и към мъртав човек ?!

17

Анонимен

преди 12 години

Проклинам наследниците му да изпукат до крак, ако изхарчат и един лев от парите които тоя душманин е откраднал от народа си!

16

Ани

преди 12 години

Един от най-светлите хора, които познавам! Сбогом, Иване.

15

Таня

преди 12 години

Беше прекрасен човек! Съболезнования на близките му!

14

Ники

преди 12 години

За мъртвите или добро ,или нищо.Кое му е глупавото на пробива на Димитър Несторов ми е интересно?

13

123

преди 12 години

Т. н. паробив на Димитър Несторов е едно от най - големите глупости и недоразумения направени в абластта на пътното проектиране.

12

Дреме ми

преди 12 години

И на кой му пука за този *** бе..нека ***

11

Станислава

преди 12 години

Почивай в мир! Беше страхотен човек!

10

Анонимен

преди 12 години

Човек и добре да краде умира! Да кажат къде му е гроба, че да се изпикаем на него! Всички от властта последните 22 години да го последват скоро. Хубав ден! Едно псе по-малко!

9

Стуци

преди 12 години

Този, заедно със седераста Антоан Николов, имамника милионер Софиянски, гл архитект. Стуци Янев и останалите мафиоти и крадци са хората, които подписаха 30 годишен договор с международните аферисти "International Water" - Софииска Вода, дадоха концесиите на Румен Вълка, дадоха безумни разрешения за строеж в паркове, градинки и училища, улици и паркинги, реституираха обществени сгради и земи и т.н. Благодарение на тези лица на прехода сега София прилича на пренаселена ***, разбита ***! RIP

8

Анонимен

преди 12 години

Кой беше пък този ? Изобщо не си го спомням!