15

Анонимен

преди 12 години

Че то става ли за нещо друго?

14

до Пешо

преди 12 години

Ех Пешо Пешооооо .... заради такива всезнайковтци като тебе сме на този хал. Как пък Reuters дойдеха да снимат *** севда дето духа за 10 кинта. Другия път вместо да пишеш 15 реда измишльотини, първо виж откъде е снимката после прочети защо е направена и тогава почвай с фантазиите. И аз пък какво очаквам?!?!?!?!? то министъра на вътрешните работи пред цялата нация непрекъснато дава примери как да се съчинават криминални истории, а аз съм седнал да поучавам едни тираджия.

13

siviyatvilk-31

преди 12 години

v poslednite si godini , predi da padne Konstantinopol, prostitutsiyata se kacil na virha. tva tryabva da vi govori nesto, dragi bilgari.....

12

koe ?

преди 12 години

Koe e po-sramnoto , turskoto robstvo ili ku*vite na Evropa? Koe robstvo e po-unizitelno?

11

bob

преди 12 години

Пустата пара , заради нея е всичко...станали сме по-зле и от робите за нея

10

тираджията Пешо

преди 12 години

Тая я знам,от ямбол е, *** Севда, свирката е 10лв., останалото 30лв.,това за украйнките е измишльотина,те са в западна Европа,те са по-красиви,по-чистоплътни и изобщо по на жени приличатВ Холандия свирката е 50 евро и там са основно сенегалки и *** от Молдавия и Румъния,украйнките са в Австрия и Германия.Българките ,които не са *** са малко и са основно в Германия.,те стават все по-малко и това ме радва.Рускини няма!Тези ,които наричате рускини са украйнки .молдавки и от ОНД!

9

Ястреб

преди 12 години

Тази на снимката с тези крилца на гърба е същинска ангелка!

8

мечо пух

преди 12 години

Вожда като нищо ще узакони дейността им.

7

Анонимен

преди 12 години

При мутренско управление се развиват мутренски бизнеси:))

6

Анонимен

преди 12 години

varnenki sa ku*vi.a varnenci peda..

5

БайМъдо

преди 12 години

А Добро Утро ! то това е тайна дето всички я знаят ама поне , тоя бизнес да мине от сенчестата икономика на светло , така и в хазната ще дойде някой друг лев от данъци ( а тя няма да са никак малко ) - Макар че ако стане бат Бойко пак ще се бие в гърдите ...

4

Анонимен

преди 12 години

Според мен просто минават от тук за ЕС. Но без значение, отвлечените момичета са си виновни сами до голяма степен, тъй като навсякъде се казва да се внимава с непознати. Особено мъже на средна възраст, които се правят на богати.

3

az

преди 12 години

тъз обаче на снимката бая гръб извади дааааа е ба, мощен кът съветския съюз преди да се разпадне. дигала гири здраво ама и протеинчето си е приемала орално.

2

Анонимен

преди 12 години

Все по-често сексуални робини идват в страната, за да проституират..aз па си мислех че идват да берат бамя , ***

1

pimp

преди 12 години

ne bqh chuval che ima nedostig,misleh che ima svruh proizvoditelnost na ''robini"