442

Нещата

преди 12 години

като ,че ли не са много ясни. Тя доброволно е тръгнала с момчетата, писмото е написано от нея и според психолозите е написано в добро душевно състояние, почеркът е равен,и със сигурност е била наясно с предприетите неща.Работите са се объркали по-късно поради някаква причина.

441

Анонимен

преди 12 години

Нивото на КОЕ на държавата??!!!!

440

567

преди 12 години

25 години в къщи сме гледали кучета ,първо боксер след това афганска хрътка.Обичам кучетата дори бездомните -просто ми са слабост.Но като чух какви ги приказва мин.председателя по новините настръхнах.Така че не ви разбирам г-н Борисов даже никак,нищо че съм кучкарка.Тука става въпрос за смъртта на дете а не до кучета.И първата реакция е много важна тя издава човека,а извиненията след това са работа на пиарите Ви.

439

BORIS-OFF

преди 12 години

KOGATO MINE OSHTE VREME OT UNIKALNOTO UPRAVLENIE NA GERB I IZLUGANITE RAZBERAT, CHE NA TEHEN GRUB SA PRAVBILI MILIARDI A TE JIVELI V BEDNOST SHTE BUDE KUSNO. ZASHTO TURPIM TOLKOVA VREME TEZI SAMOZBRAVILI SE PROSTACI I OT GERB ,BORISOV I CVETANOV?TOVA LI SA HORATA KOITO DAVAT PRIMERA ZA MLADOTO POKOLENIE S INTELIGENTNOST, OBRAZOVANOST I PROFESIONALIZUM? KATEGORICHNO NE. TOGAVA?SDSAMOZABRAVIILI SE MILIONERI, IZLUGALI POREDNOTO POKOLENIE I VODESHTO STRANATA KUM ***. VIARVATE LI NA TEZI OSHTE?

438

ЩО БРЕ!

преди 12 години

*** се вижда вече ---осезателно в Бг !Бг народа спи още .....!

437

Кофти матрял сте си

преди 12 години

К*рви, дрогита, мутро - чалгари и тук -там кумунета- десета.......*** в сравнение ,с която кучето е апотеоз на невииност и чистота.......иначе как си обяснявате убийството на едно невинно дете от нейни познати? С Бойко, Костов или с международното положение....

436

Анонимен

преди 12 години

Какво да кажем за Костов,който ако започне да се извинява,един живот няма да му стигне.Пред Борисов всички тия ляво-десни трябва да свалят шапка и да мълчат

435

Анонимен

преди 12 години

какъв премиер, той си казва човека в прав текст че е кучкар... това му е мандалитета, макар звучи почти обидно за кучкарите като го подредим до тях, щото и те даже знаят каква е разликата межди едно куче и човек

434

Деян Ню Йорк

преди 12 години

Боко *** трябва да си ходи възможно най скоро !!!

433

танер

преди 12 години

България трябва да стане президентска държава, а този незабавно да бъде ек......н

432

эээ

преди 12 години

напоследък политикът Борисов основно прави гафове и на следващия ден или се "извинявя" или се обяснява и после пак така, като че ли си нямат друга работа в парламента.

431

fakti

преди 12 години

Полицията си свърши работата.Браво на тях!Какво става в културна Англия?Преподаватели и студенти от Оксфордския университет са потресени от убийството на професор по астрофизика, в което е обвинен негов колега-преподавател по математика. Това съобщиха медиите в страната. Трупът на 50-годишния проф. Стивън Роулингс бе открит в дома на приятеля му д-р Девиндер Сивиа в сряда вечерта. Полицаите потвърдиха, че двамата участници в инцидента са били приятели повече от 30 години.

430

Анонимен

преди 12 години

ne trqbvashe da se stiga do smurt ama pa dobre che i q nameriha evalata Gerb !!!!!!!!!!!

429

NaVi

преди 12 години

Казва се няма, а не "нема" софиянци прости.Върнете се в училище да четете книги на български език. Когато Първанов застреля защитено животно защо *** не скочиха срещу него, а ако има сухо мляко в сиренето ревете като заклани.Прости ***!

428

n

преди 12 години

Nema tatyv ***...

427

анелия

преди 12 години

дисциплина и тотална ликвидация на цели банди- това също е добра идея. ако не я можем- мвикайте китайците! Те могат всичко- даже ще наложат ограничаване на раждаемостта при ***- както в собствената си страна. какво е това- *** крадат *** бебета за органи1 КОГА ГО Е ИМАЛО ПРЕДИ! нЕ БЪРКАЙТЕ МОРАЛНИТЕ ЦЕННОСТИ! сТРАХ МЕ Е ОТ ТОВА,КОЕТО СЕ СЛУЧВА В бЪЛГАРИЯ! и НЕ СЕ ГОРДЕЯ ОТДАВНА,ЧЕ НЕ СЪМ БЪЛГАРКА! сТАВАМЕ ИЗВЕСТНИ САМО С УБИЙСТВА И СКАНДАЛИ.

426

анелия

преди 12 години

В написаното до този момент има много истина- мъка,злоба,обяснения ,фактология. всичко е така- за кой кого избира и колко струва избиращият така е!изписа се и за цинизмът,безхаберието и ваглостта на една прослойка оглавявана от някой си световно неизвестен,който разсипва нашия живат под бодрите ни викове \да живей1всъщност да живее където иска и да се маха по-бързо! Дали няма да е най-добро предложението за военна диктатура или за военен комунизъм като в Китай! Объркана съм!

425

Анонимен

преди 12 години

Браво на Бойко - право куме в очи'! Ше ви ... в лицемерите!

424

ББ

преди 12 години

*** на върха на държавата

423

мими

преди 12 години

боко,боко *** едно голямо рядко *** върху главите ни и сега се извиняваш-в белите държави за тези ти думи се напуска министерски пост,ама не и за теб *** такъв