693

Анонимен

преди 12 години

Лек ден на всички,продължавайте да прекарвате ценното си време в обиждане и говорене на глупости без капка мисъл. Наистина не мога да повярвам,че направихте такъв въпрос от проклетите пържоли...дребнава работа.И междудругото това по никакъв начин не обижда родителите на загиналата.

692

Анонимен

преди 12 години

Как може за едни пържоли да се запали толкова целия народ...това показва как само се стремите да се захванете за нещо и да плюете по Бойко Борисов.Има по-надолу един много хубав коментар за разкриването на престъпленията при Станишев и при Бойко.Може да го прочетете.И честно казано ако бях на мястото на Бойко Борисов отдавна да съм си дала оставката.Не си заслужава да търпиш супер дивите селяни да те хулят,а ти да ги управляваш.И да,може да е всякакъв,но се видя,че му пука и,че прави нещо.

691

Прост селянин

преди 12 години

Проблема само , че паржолките са телешки . По добре е телешки и свински така има някак си баланс и се обхваща цялото поголовие кучета живеещи на този кръстопът носещ гордото име България .

690

Анонимен

преди 12 години

Този с*ре през устата. Не ми се мисли какво прави през г*за...

689

boko tupoto

преди 12 години

Абе-яс съм ***, що ми връзвате кусур!

688

селяк

преди 12 години

абе *** я се закопай някъде , ще ти дам две пържолки!

687

Красимир

преди 12 години

Едно куче, оправи едни *** - редно е кучките да си му дадат заслуженото! Наздраве за кучките! Боже пази България от прости хора !!!

686

ха-ха, еВа си тъпака

преди 12 години

"Цяла нощ поддържах връзка с министър Цветанов и с екипите на ГДБОП и на полицията в Перник и бях в течения с действията на специализираните органи. В интерес на истината за разкриването на престъплението изключително спомогна работата на сследовото куче. Борисов отново отчете работата на полицията по случая и увери, че органите на реда са направили всичко възможно за разкриването на тежкото престъпление.АКО НЕ БЕШЕ ТРАГИЧНО, ЩЕШЕ ДА Е СМЕШНО!

685

Анонимен

преди 12 години

Самозабравил се ***!!!

684

БайМъдо

преди 12 години

А защо ли този човек е М.П ... кучар бил *** бил какъв ли не бил .. ама кой сега кара Рейса Минке ти ли дето стойш зад ПС-то и си чешаш пръстите или тоя дървар ? От 20 години гледам и не мога да си отговоря на един въпрос . Има ли по *** народ от нас Българите ... май не .... !!!!! За тези 2- години който не иска той не ни Е...А ама всичките целият народ ... Дойдат ли избори всеки вижда новият месея който ще ни оправи Да ама Не , от 20 години сме си на все същият дередже та дори и по лошо от

683

123

преди 12 години

Б.БорисовЦветановамебаидиотолигофреннай- глупавпо- глупавглупав

682

Петър Иванов

преди 12 години

Боко, Боко, то да е мъжестнво, да ти го набият, ами то акъл.Кой филиал на ДС те натири да мърсиш с грозната си мутра и глупавото ти бръщолевене тази нещастна земя?Ама по - лошото е, че това население те избра.Всяко стадо си заслужава овена.

681

Анонимен

преди 12 години

или наденицата с висящи бабеци?!

680

Анонимен

преди 12 години

за първи път се извинява, сега той си заслужи пържолата.

679

до тъпата тиква

преди 12 години

А за оставки чул ли си бе?!!!! Така се прави в Европа! Ама на тебе още ти се *** и още ти се гълта!***!!!

678

до 804

преди 12 години

от призналси *** мнение не искам

677

Пешо

преди 12 години

Колкото и да плащаш на медиите да ти градят имидж никога няма да можеш да прикриеш простотията си г-н Тъпойко Надрисов!

676

Пешо

преди 12 години

Кучкар номер1 на републиката размята пържоли на погребение!Е винаги съм ви казвал че този човек е ***,но това надмина и моите очаквания!

675

Боримечката

преди 12 години

Много добре те разбра целия български народ.Това че ни наричаш лош материал и ред други изцепки,говори колко ти е умствения багаж.Но с последната си изцепка прекрачи всякакви морални норми.Как ли пък не оставаш да каже и да му целуват ръка на Цветанов.

674

не е виновен

преди 12 години

човекът не е виновен, каза ли ви че сте матрял и то никакъв , каза ви, каза ли ви че сате кат кучета , каза го , каза ли ви ... абе кво ли не ви каза, а вчера беще охилен в деня на трупа намерен от не кой да е а от куче, трупа на много лъчезарно и красиво дете....................................................... какво става не знам и спирам да пиша.