245

i az veche neznam ko

преди 12 години

teq gadove sigurno sa gledali mnogo kriminalni filmi.... ,a policiqta e spala ili ne im puka za porednata jertva... vseki misli za lesni pari i nakraq skacha sam v groba... greshni sa im bili smetkite

244

нона

преди 12 години

Нека се направи референдум са връщане на смъртното наказание - вярвам че всеки ще подпише... при тези безумни трагедии.... Почивай в мир, мило момиченце!!!!!!

243

Fearless___;)

преди 12 години

И пак ми се свива сърцето и всичкото след като толкова красиво дете си е отишло не за какво да е а за лакомията за пари на някакви психопати!Дано да се пържи в казана в АДА тоя ***!Надявам се да си добре в рая Мире! ;( One star is on the sky!Look at her...

242

Анонимен

преди 12 години

И кво, на Борислав баща му бил главния архитект? Дали пък не е ощипал някого и това да е било сплашване за него?

241

?????

преди 12 години

tezi sa bili nqkakvi izvratenqci,kak moje da ubiqt takova krasivo i luchezarno momiche,az sum za toq drugiq mario ako ima vina da bude zavurzan na jultite paveta i bude ubit s kamuni tova zaslujavat tezi izvergi..leka mu prust na tova luchezarno momichence.moite suboleznovaniq.

240

Полиция и Куче

преди 12 години

Свършихме си набързо работата, намерихме и трупа и убиеца за един ден. За наше щастие и двамата са мъртви ! Няма повече какво да се прави по въпроса.С това сложихме точка на случая. Ако питате правосъдието и то така ще каже- Обвинения е мъртав да влезне убития ! Ако не се явил делото преключва.

239

Стефка

преди 12 години

Мислят,че сме *** май...хем заподозрения е завел полицията при трупа, хем кучето го е открило...освен това как така по телевизията пропуснаха да споменат,че е замесен полицай.НЕ ВИ ВЯРВАМЕ ГАДНИ ПРЕСТЪПНИЦИ И ДОЛНИ УБИЙЦИ-НЕ СТЕ ПО-ДОБРИ ОТ ФИЗИЧЕСКИТЕ УБИЙЦИ!!!

238

Ilieva

преди 12 години

Jalko za hubavoto dete, budeshta krasiva i umna jena, che stana jertva na otkacheniq si uj priqtel, samo edno ne razbiram nashto nashite typi jylti medii pyrvo sasipa dostoinstvoto na roditelite i semeistvoto i i sled tova Toq mi ti ministyr Borisov sled cqlata bolka i pechal na roditelite i sled tragichnata i smyrt se bryshta i iska nashiq izvinenie sqkash e Gospod bog, nqkakyv si prost sptadjiq koito taka i ne se nauchi da govori v mediite qvno i vyzpitanieto mu e tollkova, dumi nqmam!!!!

237

Анонимен

преди 12 години

"Днес е петък 13-ти 2012г. Черен петък 13-ти за Перник и цяла България.Намерени са два трупа - на 17 годишната Мирослава, изчезнала от 2 месеца и на Стойчо Стоев - Чочо - нарочен за неин убиец. Все още нямаме категоричен убиец на Мирослава. Трудно ни е да повярваме и на версията за самоубийството на Чочо. Имаме трето име - Марио. Но какъв е той? Кой е той? Каква е неговата роля? Какво става?" - . Чочо не е такъв, какъвто го представят! Дано истината някога излезе наяве!

236

Jnm

преди 12 години

Боже, Боже защо има такива хора! Как не им е било мъчно да посегнат на крехкото момиче за пари. Мъже вие сте на тази земя, за да помагате на жените, а не за да ги използвате и то брутално!

235

до 287

преди 12 години

По онова време си спомням само за един случай подобен, някакъв беше са гаврил с бременна жена, и искам да ти кажа, че подлудиха целия град, имаше полициа, военни, вечерен час, кучета навсякъде намериха го още през първите 24часа (какво е станало с него обаче не знам), но се действаше безпощадно, и като цяло колкото и луди да имаше, не си правиха много много експерименти със закона.

234

Хъм

преди 12 години

Правили ли са аутопсия, как така установиха часа на смъртта? По-любопитното е самоубийството пред толкова полицаи? И друго не се вързва, отвличат сестрата на гаджето на евентуалния платец на откупа, но те не са в семейни отношения доколкото се разбира, така че без тясно емоционално обвързване никой не би платил толкова пари за някого.

233

HM

преди 12 години

Всички с криминално досие НЕЗАБАВНО да им се преразглеждат делата и обратно в затворите. Ще плащам данък затвор ако трябва да се строят затвори. Пълно с рецидивисти из улиците да трепят цвета на нацията. Браво на тоя който е взел решение изверга да се "самоубие"!!!!

232

Анонимен

преди 12 години

двама аматьори жалко за хубавото момиче.

231

не искам в БГ

преди 12 години

това е то имаме си закон за защита на кучета и *** , а си нямаме закон за защита на децата от кучета и ***

230

Анонимен

преди 12 години

Било се случвало и преди! Винаги се е случвало и ще се случва,въпроса е колко често.Ако преди 25 години се е случвало едно подобно нещо за някаква единица време,сега се случват примерно 100 подобни изродщини за същата единица време.Колкото за колите,сравненията са доста глупави.Беше време след 1944-та,когато нямаше никакви коли по улиците.После започнаха да се появяват и към средата на 80-те вече нямаше къде да паркираш - плътни редици от двете страни на улиците. Живота не стои на едно място...

229

Nobody

преди 12 години

До тука всичко е ясно, само не е ясен полицаят в играта.

228

на 65 съм

преди 12 години

Не давайте за пример миналото а вижте настоящето и погледнете към бъдещето, При бай ти Тошо всичко ставаше но не се чуваше. Някой беше нарекъл българите диви и варвари и това е истина без връзка с правителства и премиери.Преди 4 година бях в България и видях как на едно кръстовище от кола скочи младеж със сопа срещу друг който му се развика че изпреварва неправилно, За българите диктатурата се оказа по добра както слабите и тъпите така и силните и умните "живееха" еднакво скапано

227

Анонимен

преди 12 години

В държава, в която за един клаксон при засичане се слиза от колата с нож в ръка вече не би трябвало да има изненади от такива зверства. Осъзнайте къде се намирате и взимайте предохранителни мерки. *** са навсякъде.

226

до 282

преди 12 години

Ей, ***, кой ти говори само за колите? Сега и да искаш детето ти да играе на улицата - няма място и това е! Има си детска площадка и детето ми си играе там, не го превръщам затворник в собствения му дом, заради някаква параноя.... Ако някой иска да направи нещо на детето ти (сериозно е решил) няма да чака да го пуснеш да си играе или трябва и на училище да не го пускам или да го карам с колата до училище и да го чакам пак с колата и да участвам в задръстването край даскалото...