627

az

преди 12 години

ei samo balgaria ne marda ,darjava ot tikvenici sabrani ot kol i vaje kragli *** .

626

Просто селянин

преди 12 години

Проблема само , че паржолките са телешки . По добре е телешки и свински така има някак си баланс и се обхваща цялото поголовие кучета живеещи на този кръстопът носещ гордото име България .

625

Уха

преди 12 години

Крайно време е всички ние да коментираме ББ.Ако медиите наистина са 4-та власт да престанат да дават неговите изяви! Това ще бъде най голямото му наказание, да не е в полезрението на хората и да не може да говори от 1 лице единствено число. Ясно е колко е политик и дипломат както и цялото правителство. Мисля, че на всички стана ясно какви са му възможностите като оратор, политик и дипломат-0!

624

Боко идиот и половин

преди 12 години

Първо близките на убитото момиченце трябвало да се извинят на МВР,мн добре си били свършили работата,да бе да,тоя ако се е самоубил аз съм трамвай.А и от първия ден да знаят,че момичето е убито,а да мълчат 72 дни докато не се "самоубие" в кавички някой..идиотщина.И тези скърбящи хора за момичето да се извиняват защото са казали,че МВР не си вършат както трябва работата,което си е очевидно самата истина..колко е нагъл,стана премиер и се помисли за велик.А после и пържолките,пълен *** е Боко.

623

СамоЛижеГ*зъНаУорлик

преди 12 години

Това американско куче,Боко тиквеника,явно само за *** на *** на Уорлик става.Като премиер е пълна дупка.

622

Срам и позор

преди 12 години

Срам и позор за нацията е тоя ***!Никаква човечност,след такова нещо така да се хили и да пуска такива шеги си е направо подигравка с близките на момичето,а и не само,подигравка е с българския народ,който не го е избрал да ни излага всеки ден със глупостите си.Първо се ***,а после някой като му шепне,че се е наакал се извинява..срам Бойко,срам си ти за нас.

621

Анонимен

преди 12 години

Нали точно вие си искахте "Новият Тошо" да ви управлява?Сърбайте му попарата сега,смешници,и се гответе да ви оправи следващия нов ГОЛЯМ ПРОЕКТ който са ви приготвили ДРУГАРИТЕ!

620

Анонимен

преди 12 години

Тук някои хора ще се задавят в собствената си злоба,омраза,зарежете компютъра и ходете да бачкате!

619

gogo

преди 12 години

Е па са па Федката е порачител кои да е?Кои чакате та го не заклучите у панделата тая жмуда тои ги е подучил теяа помияари да отвличат,ама не тои даде коледни помощи на шефа на пернишкото РПУ тои е от добрите,наше момче нема да го бараме,а Боко И Цоко са яасни-хора с бедно детство само за яадене си мислят и за паржоли............

618

DO KGB

преди 12 години

***!!!!!!!!!!!ЗА КАКВО ГОВОРИМ ТИ,КАКВО ГОВОРИШ,Я ТИХО ТАМ *** ТАКЪВ11111

617

KBG

преди 12 години

PROST NAROD,SLABA DARJAVA!!! Na vas nekadarnici koito samo pluete tuk po forumite, ia kato mnogo znaete mi otgovorete, koi spored vas triabva da bade primier na Balgaria za da vi napravi po rabotlivi, po predpreemchivi, po korektni? Za vashata nakadranost i neuspehi, razbira se che niakoi drug triabva da vi e vinoven!!Vsashtnos, setih se!! Na vas vi triabva despot koito da vi zatvori lainianite usti i da vi napomni kak sa jiviali vashite roditeli po vreme na komunizma kadeto nikoi niamashe prava

616

ИСТИНАТА

преди 12 години

Трябваше да видите,ако беше заровен някой *** тогава,как щеше да говори,то щеше да съчувства,то помощи веднага за семейството,за целия квартал нов път,нова канализация..а,сега само някакви 3,4 пържоли за кучето ....***,***,***.

615

Джони

преди 12 години

Такава простащина,че нямам думи.Във всяка нормална държава тоя наглец щяха да го изритат с шутове.

614

Ruja

преди 12 години

Безпардонна, чудовищна циничност, извираща от безкрайна, отчайваща и смазваща простотия!Светла му памет на детето!

613

123

преди 12 години

Да не забравя Премиера да почерпи и родителите с пържоли!? Егати кретена:(

612

realist

преди 12 години

Добре, че тоя Чочо не е застрелял някой полицай, че тогава не ми се мисли какво щеше да стане, за кого щеше да има пържолки. Безочието ви няма край, а какво работи полицията се вижда добре. Битовата престъпност расте всеки ден, бруталните престъпления не намаляват.

611

.....

преди 12 години

Те такъв *** за премиер досега не сме имали - крадци и лъжци - бол, ама *** за сефте - тоя въобще мисли ли като говори - хората са казали "брой до 3 преди да кажеш нещо" - *** и ***.

610

Това не е нормално

преди 12 години

Гледах и слушах снощи по новините изказването на премиера по случя и мога само да кажа:Грозно, цинично и просташко. За Бога хора, та той дори се смееше!!

609

Боко Пържолата

преди 12 години

Веднага по 2 пържоли и за полицаите самоУБИЛИ заподозряния, добра работа другари....

608

Дейвид Камерън - ВВС

преди 12 години

Тази държава ни дава Меркел за пример, но моля бъдете търпеливи има и още! Да видим и техните политици, тези които са сътворили тази чутовна макроикономическа финансова стабилност с цената на мизерията и безпътицата на собственият си народ. Кои са те и как са успели? Не ще се впускам в прекомерни детайли, как тази държава е била разграбена, а икономиката и разпродадена на безценица по времето на така наречената демократизация, или как политиците и трупат капитали като консултанти спомагащи разграбването на страната им от различни сенчести офшорни групировки. Консултантските услуги в момента там са на мода сред политическата класа. Ще си позволя само да коментирам настоящият им премиер, чието минало се губи из тъмните сенки на явление което българите наричат мутри, а ние организирана престъпност. Не са един или два дипломатическите доклади и други анализи, в които има податки относно участието на настоящият им премиер в трафик на наркотици и друга престъпна дейност. Наскоро в България избухна скандал заради записи уличаващи премиера им в покровителство над отделни бизнесмени, чрез възпрепятстване на държавните служители да си вършат работата и пряко нареждане да прекратят разследването си относно определен бизнесмен, който скоро след огласяването на записите почина. В записите изплуваха имената и на други политици от управляващата партия опитващи се и успяващи да кадруват използвайки именно своята моментна властова позиция. Не случайно България, както споменах, е най-корумпираната държава в Европа. Към това ли трябва да се стремим?Този пример, г-жо Меркел, който вие ни дадохте е лош, глупав, недомислен и опасен. Опасен за Съюза, за обществото, за европейските ценности и морал, за стремежите и основните идеи залегнали в устоите на създаването на Евросъюза. И така да обобщим, имаме за пример държава с добри моментни финансови макроикономически показатели, постигнати благодарение мизерията, неграмотността, апатията и моралният упадък на обществото; и корупцията, грабителството, безнаказаността и огромната наглост на политиците им, което при един задълбочен анализ се вижда, че води към заличаване на държавността, срутване на икономиката и унищожаване на нацията. Това ще бъдат дългосрочните резултати от тази прехвалена макроикономическа стабилност, постигната чрез горе описаните методи. Е г-жо Меркел, това аз като премиер на една държава като Великобритания, не бих могъл да приема, защото звучи налудничаво.