234

Анонимен

преди 12 години

По здухани са само тези които му го крепиха на изборите.

233

void

преди 12 години

P.S. В 289 имах предвид статията поместена в коментар номер 288.

232

Анонимен

преди 12 години

Тиквата сам си реже главата.

231

катилина

преди 12 години

като виждаме как вилнеят комунистите и комунистическата КТ Подкрепа е от ясно по-ясно, че БОЙКО си струва парите!

230

Анонимен

преди 12 години

По голем ***-премиер от тоя не съм имал в последните 20 години.Бойко,престани да приказваш простотий пред ората и медийте! Бойко,стига крадна че с Дянков се уляхте бре! Твойто правителство открадна повече и от гадните комунисти бе *** долна и национален предател.

229

Auuuuuuu

преди 12 години

Ама много комунисти още са живи бе! тцтцтцтцтц Плюйте, плюйте! Свърши вашето :D :D :D

228

Анонимен

преди 12 години

от тоз по-голям *** няма в БГ,баси и ***!!!!!!!!

227

Анонимен

преди 12 години

Най- краткия виц : " Умна тиква"...

226

Анонимен

преди 12 години

Пази Боже , сляпо да прогледа - е казал народа....

225

до 274

преди 12 години

ГРЕШКА!Коментар 278 се отнася за 274!

224

Пешо

преди 12 години

Моля ви не му се присмивайте той явно е душевно болен!Чак толкова прости хора май няма?

223

До 273

преди 12 години

Не си ме разбрал правилно!Това показва неговата ПРОСТАЩИНА!

222

знаещ

преди 12 години

"На въпрос защо не е отишъл в парламента вчера на откриването на новата пленарна сесия, Борисов отговори, че заседанието на МС му е по-важно."Истината е че изобщо не Му пука какво става в държавата. Само краденето го интересува.

221

Анонимен

преди 12 години

Ами той един дърводелец в управлението, какво ли друго да прави? Мойте уважения на представителите на дърводелската професия, ама нашият душевно болен "управленец" толкова си знае и толкова си може!

220

Анонимен

преди 12 години

то и бай Тошо си беше *** в известен смисъл, ама бодигарда му го задмина многократноднес му е спорен деня, пак изръси няколко бисера, пържоли, шкурки..."Явно, че Андрей Иванов не съумява правилно да отговори на слуховете, независимо дали са верни, или не " - ERGO не стои въпроса да се потърси истината, а просто какво да кажеш, че да замажеш по-добре положението, няма значение каква е истината

219

до 272

преди 12 години

Пъха хапката в устата на момичето,защото го е страх да не би в хляба да има отрова!

218

anonimen

преди 12 години

За паметника съм съгласен-дори имам идея за композицията:как ББ пъха отчупеният залък хляб при рязане на лентата в Търговище в устата на девойката.Резил и много повече.Абе тази девойка няма ли гордост и самочувствие и не реагира да хвърли хляба по ББ.Вярно , че е грехота да хвърлиш хляб, но на този така трябва да се отвръща.Такова нещо не си е позволявал и Тодор Живков за десетките години на власт.Ех Българио, накъде отиваме.Ей, габровци-не го правете,и от паметника ще ви изложи.

217

Анонимен

преди 12 години

В последния час излезе новина от Габрово,че са започнали по предложение на БСП проект за издигане паметник на Тиквата пред"Дома на хумора и сатира" в Габрово!ПО ТОЗИ НАЧИН ЩЕ БЪДЕ УВЕКОВЕЧЕНА ГРАНДИОЗНАТА ПРОСТОТИЯ НА БОКО ТИКВАТА!

216

Анонимен

преди 12 години

Набива се в очи,че по форумите има изобилие от "умници"...Които ,освен да оплюват някого,друго и не умеят...

215

Анонимен

преди 12 години

И Румяна Желева и тя ли знаеше или се наложи да станем за резил пред Европа, пък после! А Калинката ... Ако знаеха кога да си тръгнат Лъчо "Мозъка" отдавна да беше метнал оставката. Най-малко заради забежката "Верту" или пък заради фамозните "консултантски" договори. Същото да бяха сторили и "откривателите" на повода за националния празник 3-ти март, депутатите от ГЕРБ Н. Рашев и Н. Коцев, заявили, че България се е освободила от турско робство преди има-няма 500 години!!! Прозрението им е "гениално"! Да беше подал оставка и Красимир Живков - областен на София област, след като сътвори документ, в който написа че "КОРУПЦИЯТА НЕ Е ПРОБЛЕМ, а РЕШЕНИЕ"! Да изброявам още ... няма смисъл!