29

rm

преди 12 години

Аз прочетох "замериха с булдог".

28

Анонимен

преди 12 години

Урааа, и днес новина за Ким! Вече можем да сме спокойни. Виж, ако утре примерно няма - просто не знам как ще го понесем. :(((((

27

Местачев до #14

преди 12 години

Ти не си местачев. Аз съм Местачев. Измисли си твой ник за местене.И под новини за Ким (Кардашиян/Чен Ун) не го местя.(в единия случай ми става, в другия ме е страх от трудов лагер)

26

ined

преди 12 години

Булдога ходи по-елеганто от Ким Кардашиян затова е по-подходящ за реклама на обувки. Обаче тя пък може да стане рекламно лице на произбодител на столове и табуретки. Нещо от рода "Нашият стол е толкова здрав, че ще издържи и *** на Ким" или "Нашата табуретка има стойката на Ким Кардашиян"

25

до 9

преди 12 години

аааа е как, интирисувъ ни!

24

До всички местачи

преди 12 години

Абе, вие от толкова местене не свършвате ли?? То като *** става- щом за всяка новина ту наляво, ту надясно (а днес.бг е сайт, пълен с новини за местене)!!! А иначе, според мен, някои прекаляват със злобата си към кака Ким- може да не е кой знае какво, ама това дупе не вярвам някой да го върне, ако му падне, нали така!? ;)

23

Швейк

преди 12 години

ти знайш ли кой съм аз бе *** гърбав, кой има въшки бе космат ***, аз за ким в огъня влизам, куклата под наем не я давам ако ще пари да ми дават. аман от интелектуалци бе ей. трясни си главата в кавиатурата и си омотай кабела на мишката около оная работа, ти с ким не се занасяй, че мен не ме знаеш.

22

Възмутен

преди 12 години

Не се бъзикай с честното име на Швек, бе ***! Наври си куклата там, където не те огрява слънцето и кудкудякай, хабдал смотан! Ти от рождение си имаш срамни въшки, пръскач смотан! Вземи се обеси, че да направиш първото добро дело в живота си!

21

Швейк до Възмутен

преди 12 години

как така никой да не се интересува бе апдал с апдал. аз не мога да заспя ако не я видя в новините. кукла съм си купил ким кардашиян, имам си и една кокошчица ким, милвам милвам, тя куткудяка, аз милвам...аман от прости хора бе, човек да не се качи в тамвай, веднага хваща срамни въшки. ай сиктир

20

Възмутен

преди 12 години

Колко ви плащат за да публикувате невероятни глупости за тая арменска ***, бе? Никой не се интересува от нея! Не желаем да ни я натрапвате, *** такива!

19

Анонимен

преди 12 години

Няма ден в седмицата в който да не пишат за тая. Свършиха ли важните новини, че се чудите с какви глупости да ни занимавате?

18

Швейк

преди 12 години

е-е-ех, тази мазна кокошчица... давайте да местим докато не се е стъмнило.

17

пръдливо джудже

преди 12 години

сменили я с булдог... и къде е разликата? :)

16

местител

преди 12 години

охх най-накрая се появи и ким...няма как, местя с наслада

15

///

преди 12 години

Преместиха ми го !

14

Dimoff

преди 12 години

Местим!

13

местачев

преди 12 години

и преместих, ч еи го разтръсках- доволен съм :)

12

Vladu

преди 12 години

долавям тънка нотка на завист у 9. Но не мога да преценя дали защото ние имаме какво да местим или защото можем да пишем на български ?

11

*

преди 12 години

Наистина се надявам следващата новина за Ким Кардашиян да е чак когато умре, защото на никой извън САЩ не му пука за тоя ***.

10

кокуу

преди 12 години

9добавен от: Анонимен преди 4 минутиMnogo me draznqt takiva deto pod sqka statiq pishat 4e shte si go premestqt. Koi znae nqkvi tapi lapita oshte pishka nqmat ama ina4e she gi mestqt. Prostaci... Kato ni vi intersuva statiq ne q otvarqite izobshto.Внимавай как приказваш да не си го преместя в задния ти двор :)