112

Анонимен

преди 12 години

попитали радио ереван, кой е любимият празник на репресираните от комунизма.радиото отговорило задушница, защото тогава се ходи на гробищата да се посетят мъртвите. хахахахаххахахахаххаха

111

до 139

преди 12 години

е как да намерят нещо, като вече е изядено. хахаххаа и хайде, хайде недей изопачава истината. баш си ги хвърляха за храна. случвало се е и, ако затворник си нарани някой крайник, той да се ампутира и да се използва пак за храна на дивите прасета в белене. надявам се скоро белене отново да отвори врати и да вътворим ред и дисциплина в тази държава.

110

Да Винчи

преди 12 години

Комунизмът е красиво нещо, ама не работи.Капитализмът е грозно нещо, ама работи.Ха сега де... какво да се избере?"Красотата ще спаси света". Това се сещам.

109

до 132

преди 12 години

Прасетата в Белене не бяха диви. Там се отглеждаха ***. В ***, човече, *** като днешна България. И това не е вярно - за прасетата. Нека журналистите намерят свидетел на това нещо. Издрънка го бивш беленски пандизчия след 10.11. и то се оказа криминален.

108

за 134 ;)

преди 12 години

калинчо, амй ти накърниха егото. уекичко такаааа. май си оплаквал роднини избити кати мръсни кучета от великата ДС и милиционерите. хаххахахха аре чиба.

107

Анонимен

преди 12 години

Ей това убедените комсомолци-комунисти много прости бе м... стара,как аджеба излиза инфо от комунистическа държава затворена отвсякъде,има АГЕНТИ и дисиденти бе другари разследване се води от най високо ниво в такви държави,има сумати начини при тия високи технологии да изтича ежедневна информация,медийното затъмнение е само за самата държава...

106

Анонимен

преди 12 години

Чувал съм, че и у нас е било нещо такова, когато е умрял Г. Димитров.- Тоя защо са го пратили в Белене?- Плакал, ама без сълзи.Прави ми впечатление, че много млади все говорят против комунистите. Тъй, ама те не правят разлика м/у комунист и партиец. Аз лош комунист не съм виждал. То май и затова ги репресираха някои още през комунизма. Други ги оставиха в забвение - ей ти народна пенсия, но ще мълчиш, че....нали знаеш.А тия, дето все критикуват, съм сигурен, че нищо не разбраха от моя комен

105

до 128

преди 12 години

защо? така ли са пикали милиционерите в устата на роднините ти. преди да са ги разстреляли като мръсни кучета без съд и присъда. и да ги захвърлят след това за храна на дивите прасета в белене. хаххаха хахахха

104

ot 129

преди 12 години

и да ми цъкате минуси, роднините ви няма да възкръснат. така че аре у лево. хахахахаP.S. имате моето разрешение да ми слагате минуси. наредбата е дадена, изпълнявайте !!!

103

Гошо Тъпото

преди 12 години

Без гражданска война,няма да се...оправят севернокорейците.Може да стане и така;те да сеоправят,ние да сме още в...преход.

102

Анонимен

преди 12 години

А родината на комунизма натрапила режима се спотайва гузно!

101

Анонимен

преди 12 години

само едно не мога да разбера. при положение, че СК е изолирана държава, при положение, че не може всеки току така да влезе, при положение че е обвита с тайни и мистерия. то как тогава всеки ден излиза информация от американски или южнокорейски източници за това какво било станало в СК. кой бил плакал, кой не, кой бил вкаран в затвор, кой пък го боди ***. малко на жалка пропагандичка ми намирисва. в смисъл от къде имат тази информация. или просто пускат партенка да хванат дикиш.

100

Анонимен

преди 12 години

Че то беше ясно откакто се видя как изкуствено реват, че ще има последствия за някой!

99

Анонимен

преди 12 години

до 17.А в.червенков, г.димитров ,д.благоев,т.живков и пр.,да не би да не бяха вождове-диктатори убедени комунисти,виж култа към ленин и сталин е актоален и днес в русия,не можем да зачертнем историята нито да я преиначим,диктатори се раждат и управляват в национал-соц. и комунистически строеве,при ДЕМОКРАЦИЯ такива ги сменяме на 4г.,а ако си убеден комунист неще приемеш истината освен ако твоя вожд не ти я каже...

98

Препатил

преди 12 години

до 119Не става. Там е забранено това, което си си наумил ;)

97

Анонимен

преди 12 години

така им се пада. време е и тука да върнем трудовите лагери. да има малко ред и дисциплина в тая държава.

96

Анонимен

преди 12 години

Не го бъркаме,уважаеми 116.Помним,че Хитлер беше национал-социалист,а кадафи-лидер на социалистическа джамахирия.Помним,помним.

95

ФАКТ

преди 12 години

В България никога не е имало нито истински комунисти, нито истински демократи. С две изключения: от първите - малко преди Девети, а от вторите - малко след Десети.

94

Анонимен

преди 12 години

Не бъркайте комунизма с диктатурата!!Нито Хитлер,нито Цезар,нито кадафи,нито Мугабе са комунисти.Диктатора експлоатира всяka обществено икономическа формация.Боко дори е wele в Европа.

93

Анонимен

преди 12 години

такова човешко падение тука не сме имали и в най дивия комунизъм