121

bob

преди 12 години

Е това е вече хубава новина :), не само за мазните политици да говорят. Истински патриот е това момче. Успех!

120

фенка

преди 12 години

Възхищавам се на подвига на Йордан Йовчев, сравнявам го с възрожденския образ на българина. Предлагам всички българи, които сме в чужбина да го подкрепим в залата при провеждане на олимпиадата :). Поне това можем да направим за този ВЕЛИК СПОРТИСТ И ЧОВЕК !!!

119

rado_dark

преди 12 години

Кой е тоя дето дава минуси на коментарите? Сигурно е гърка Димостенис Тамбакос или някой анти-българин. Браво на Данчо. Успех на олимпиадата.

118

кк

преди 12 години

Дано да вземе злато :) Всички сме с теб. Успех !!!

117

Спас

преди 12 години

Голям Българин!!!Успех и късмет, Бог да е с него!

116

Анонимен

преди 12 години

А сега, който и да е представител на друг спорт да застане така на халките и да го прави на 6 олимпиади и да ми говори за сила и издръжливост и не знам си какво. Да си в такава форма във сигурно най-тежкия спорт - ето това наистина е невероятен подвиг.

115

bayco

преди 12 години

Ако пак му отнемат златния медал, ще ида в Лондон и ще обявя гладна стачка

114

аз

преди 12 години

Поклон пред подвига на Данчо!Единственото,което не разбирам е,че има и кликове "не харесвам"...Може би са на хора,които не са българи и не се гордеят с историческото участие на Данчо,което е единствено в света.УСПЕХ ДАНЧО!!!

113

Пловдив

преди 12 години

Йордан Йовчев Йовчев е български гимнастик, роден на 24 февруари 1973 г. в град Пловдив. Възпитаник на Спортното училище в гр. Пловдив.Йордан Йовчев е най-успелият български гимнастик. В кариерата си има четири олимпийски медала - един сребърен и три бронзови. Два пъти е двоен Световен шампион на земя и халки на първенствата на планетата в Гент и Анахайм през 2001 и 2003, и двоен Световен вицешампион в Дебрецен през 2002 г. На олимпийските игри в Атина Йовчев спечелва сребърен медал, като незаслужено златният му е отнет. Съдиите присъждат златното отличието на гърка Димостенис Тамбакос, въпреки че българинът е много по-добър от него.

112

polar bear

преди 12 години

Успех, Данчо!

111

Анонимен

преди 12 години

ГОЛЯМ си ДАНЧО!

110

Анонимен

преди 12 години

БРАВО , ДАНЧО ... ТИ СПЕЧЕЛИ НАЙ-ЗЛАТНИЯТ МЕДАЛ В ЖИВОТА,ДА ТЕ УВАЖАВА ЦЕЛИЯТ СВЯТ... А , ОНЗИ МЕДАЛ НА ГРЪКА , ТОЙ САМО ЩЕ МУ ВИСИ НА СТЕНАТА ...

109

силвия

преди 12 години

Нямам честта да Ви познавам лично, г-н Йовчев, но Ви благодаря а това, което правите.

108

приятел

преди 12 години

Браво Данчо,ти си наистина железен.

107

Somebody

преди 12 години

В Лондон Йовчев взе квота с разкъсан мускул на лявото рамо и болки в лакътя. Нямам проблем да участвам на един уред, но ми е трудно да играя на шест, каквито са изискванията на квалификацията. Отне ми много време и енергия да опитам да се възстановя от контузиите си. Когато изпитваш силна болка, мотивацията ти пада рязко. На 38 години ми е много трудно да продължавам да се боря. Предполагам, че е време да спра. И, все пак го направи! Дори да не вземеш медал, това е върха!

106

До 101

преди 12 години

Преди 8 години, Данчо е имал 8 години по-малко опит и тренировки, какво ще кажеш за това, а?

105

Анонимен

преди 12 години

Чета положителните мнения за Данчо,както четох и преди няколко дни тези за успеха на Гришо и Цвети и се убедих,че българинът уважава истински успелите хора и се радва искрено на успехите им!Насажданото ни мислене,че българинът е хейтър по природа,просто рухва!На хората им е писнало от фалш,псевдо-звезди и всякакви ***,с които медиите ни заливат последните години!Когато човек е истински,постигнал е нещо значимо с труд,упоритост и себераздаване,българинът оценява това!Успех,ДАНЧО!Разбий ги...

104

Анонимен

преди 12 години

Данчооо....от днес вече не ме е толкова срам, че съм българин.

103

xaxa

преди 12 години

По тези сиромашки земи винаги са се раждали и ще се раждат хора който да изумят света.Убеден съм че няма любител на спортната гимнастика които да не знае кои е Йордан Йовчев.Звезда от световна величана и отвъд.Модел за подражание.От 8 000 000 000 души и едва 8 000 000 българи още един връх е наш благодарение на него.Не човек а стомана

102

фен

преди 12 години

Данчо, аз и моето семейство ще те подкрепяме както е било винаги до сега!!! Винаги сме се радвали на победите ти и много сме се ядосвали когато си бил ощетяван от съдиите! Благодарение на теб, сме се чувствали горди, че сме Българи!!! Много те обичаме и се възхищаваме на високият ти дух и самообладание! Пожелаваме ти златото, защото ти го заслужаваш!!! Но ако не го вземеш не съжалявай, защото си спечелил нещо повече - обичта и уважението на мноооого хора!!!