109

homosapien

преди 12 години

...това заслужава номинации за оскар 2012!!!...в няколко категории!!!

108

Анонимен

преди 12 години

комунист, милиционер, герб, комунист, милиционер, герб.....................

107

IrD $ DGD & WAKE

преди 12 години

Човекът е обществено животно.Цялата власт произтича от народа и никога не се връща към него.Не целувай ръка,която те води за носа.Няма значение дали сте се продали или са Ви купили - все ще трябва да си го отработите като ***.Когато Ви набиват нещо в главата,обикновено ви изкарват акъла.И важните клечки са от дърво.Утре, утре, винаги утре и така минава животът за теб.Обещават ли Ви да превърнат мечтите Ви в действителност,очаквайте да превърнат действителността Ви в мечта.Търговците продават това което не са направили,крадците и политиците - това което не е тяхно,проститутките - това което не би трябвало да продават.Кой още твърди,че светът не се крепи на търговията? Искате ли да си купите много неща - ще трябва да се продадете.Лошо живеят тези, които смятат, че ще живеят винаги.Който изгуби честността си, не може повече нищо да изгуби.Каква полза могат да донесат само законите там, където няма нравственост? Отначало ли е нищо - и нататък нищо.Всичко само се изменя и нищо не се губи.Усмихвайте се... Утре ще бъде по-зле.Докогато това е истина,това ще е истината!

106

Анонимен

преди 12 години

ЦИРК

105

Лъчо Мозъка

преди 12 години

"Иванов обаче остава лидер на столичната организация на ГЕРБ. " Лъчо Мозъка не беше ли преди него лидер на столичната организация на ГЕРБ

104

Анонимен

преди 12 години

Тоя по-имотен и от Цецко бе!Няма криза за ГЕРБ.

103

333

преди 12 години

Тия пак ни правят на ***.То бива,бива ама всичко си има край.

102

Математичка

преди 12 години

Фамилията на Цв. Цветанов имала 6 имота, тази на Андрей Иванов - 60. Колко имота има Б. Борисов и неговата фамилия?

101

ВИНЕТУ

преди 12 години

Дабе,самси отивал!Кой ще повярва!!!Та този *** в най-скоровреме ще му извият врата! Помнете ми думата ! КАЗАХ !!!

100

Анонимен

преди 12 години

Андрей Иванов винаги е бил с десни убеждения, включително и като член на БКП. Нямало просто как десният този човек да работи в отдел "Информационна дейност" на МВР иначе ...

99

Герберче

преди 12 години

Много хора ме питат, защо подава оставка Андрей Иванов, а не Бойко Борисов, който е подложен на много по-силен медиен натиск. На всички отговарям така: Не губете кураж-видях тефтерчето на Цветанов-подкарал ги е по азбучен ред!

98

Анонимен

преди 12 години

Какви е крадци раждала, раждала, ражда и днеска, българска майка демокрадска!

97

Анонимен

преди 12 години

Кой вярва,че гризачът Андрей Иванов си е тръгнал сам от авантата СОС.Истината е,че около него завоня от корупция и аванта и в името на замазване на далаверките получи червен картон.Обяснението му пред медиите е изключително жалко-видите ли на семейството му дошло в повече да се занимават с него.Защо не помисли, че и на нас ни се повръща от него,от прехвърчането му от партия в партия,от очевадните му кражби,от безмерната му наглост,от от нескопосните обяснения за 120 год му трудов стаж ...

96

Анонимен

преди 12 години

семейство Иванови са почивали със собствената си яхта на островите Корфу и Халкидики с най близките им семейни приятели депутатката от ГЕРБ Стефани Михайлова ( печелила няколко пъти търг за маршрутни линии), съдружник на председателя на СОС в няколко фирми и съпругът й, чиято фирма печели търг от Столична община на стойност 3,6 млн. лв.

95

абе...

преди 12 години

.....клоунадата в България започна отново.Смях и сълзи...,да му мислят "зрителите".

94

Наблюдател

преди 12 години

Ха,ха, "сам"! Поредния виц от"герберската градинка". Корупцията никога не си тръгва сама.Тия от ГЕРБ са поредните, които замазват собствените си издънки с "Бабини Дивитинини".

93

Анонимен

преди 12 години

Всичките да си тръгват, САМИ да си тръгват, достатъчно се налапаха.

92

BIG AL ::)))))

преди 12 години

Когато някоя ДС- мутра прекали с краденето и другите ДС- мутри, в партията на "антикомунистите" от герб ,надигнат вой , тогава следва пенсионирането на въпросната мутра.. Електоратът на Рапона ,трябва да бъде 'убеден", че има 'спрадведливост"..)Разбира се , ДС- мутрата от ГЕРБ- ще остане да управлява мутантите от герб- в София.Той ще продължи да им бъде идеологическия съветник , шеф , лидер, гуру.. :))В партиите на мафията , винаги има достатъчно "идеолози" от ДС-БКП ..Една сбирщина , като герб - просто НЕ може да съществува без такива мутри ..)) Те са "канавата" , подплънката на гербаджийте , още повече , когато си имат един *** - за шеф ...Нужни са им ...:

91

Rad

преди 12 години

Тия ***, които са крепяли живковизма и милиционерщината днес станали първи демократи. Затова бг винаги ще е на това дередже-последната дупка на кавала в целия ЕС и нормален човешки свят.

90

Deko

преди 12 години

Най-доброто от всичко е, че се усеща краят на последното комунистическо управление на разрухата и разсипията. Дано не доунищожат всичко.