24

4ovek

преди 12 години

kvo dete be Hymanust... to *** be trqbva go zakolqt nqkude ... 2 napadeniq s noj ... utre kato te naruga teb ili nqkoi tvoi blizuk.. kvo 6te kaje6 da si pie hap4etata a?

23

Анонимен

преди 12 години

Каква клиника бе , напрво в затвора ! Там ще го излекуват!

22

Хуманист

преди 12 години

Фашистки изродииииии! Не виждате ли че е само едно дете, как може да го преследвате като животно и да го затваряте в психиатрия, където ще се травмира още повече?! Момчето се нуждае от цялата любов и разбирателство на която сме способни, за да се покае и да стане един добър гражданин. Ако пък наистина е умствено неравнопоставен, трябва да бъде настанен в санаториум със всички удобства зада не се травмира и стресира и обществото трябва да се ГРИЖИ за него!!!

21

23

преди 12 години

До каква степен трябва да си луд и как, че на 04.01.2012г. при тези атмосферни условия да севърнеш в дома си в София

20

до 21 от 12

преди 12 години

Аз съм съгласен и ти си прав ,НО за всяко нещо си има граница. Има психични заболявания ,които НЕ се лекуват и болният колкото и да е малък и каквото и да измислиш за оправдание е опасен. Ще ти забие ножа или друго , ей така просто. Какво ще кажеш на роднинине на убит от луд? Да го съжаляват ли? Те няма да имат възмездие. И НЕ не знам колко е ужасно да си луд ,защото НЕ съм ( надявам се де :) ,но имам позната сестра в лудница и знам ,че всеки ден рискуват живота си за заплатата си.

19

до 12

преди 12 години

`Да ,но ако го нараниш ,теб ще те съдят като да си убил нормално здраво човешко същество ,а не опасен луд.` ЧУЙТЕ СЕ САМО! Виновен ли е някой, че е психично-болен? Още повече ЕДНО ЧОВЕШКО СЪЩЕСТВО САМО НА 15 години! Виновни са тези, които са допуснали да избяга, той като е болен какво да направи? Не оправдавам убийството, но мислете малко по-логично и човечно! Знаете ли колко е ужасно човек да е луд? Само си представете да живеете по този начин ден и нощ, да сте луди! А и това е дете! Помислете

18

at

преди 12 години

javno v lovechkata klinika im e svurshil haldol-a / CPZ-ta. inache tozi da e bil durzhan v sustojanie "zelenchuk" prez cjaloto vreme.

17

ринго

преди 12 години

бесните кучета ги застрелват ....този е бясно куче и няма да има поправка затова е ясно какво да се направи и то по скоро докато не е убил някой невинен

16

Анонимен

преди 12 години

nali e lud za6to ne sko4i ot prozoreca a se kateri po klonite da sleze na zemqta kopeleto taka lud bil za drqnova toqga

15

до 14

преди 12 години

Най- обичам такива разбирачи като теб...никога не стъпвали в подобна клиника, но изказват мнение...знаеш ли какви са условията там и хората които раборят какви са че да ги плюеш?!? Пожелавм ти да имаш "щастието" да надникнеш там и тогава да те видим...жалко е че има толкова прости и елементарни хора като теб, взимащи също заплати!!!

14

az tam

преди 12 години

Никому господ,синът ми е на същата възраст

13

Анонимен

преди 12 години

каква клиника е тая ...само заплати получават,означава че всеки от там може да избяга,ходи да убива ....връщат го обратно и той пак бяга...голям смях.

12

az

преди 12 години

Недейте така. Човекът е болен.

11

до 10

преди 12 години

Да ,но ако го нараниш ,теб ще те съдят като да си убил нормално здраво човешко същество ,а не опасен луд. Ще си го отнесеш години в затвора , а това ще бяга още десетки пъти и кой знае още колко хора ще затрие...

10

АнтиЛиберал

преди 12 години

Според идеята на "демократичния либерализъм", всеки, дори убиецът, има право на живот и е под закрилата на закона, така че това момче направо да го пускат, за да не му нарушат "либерално-демократичните му права"!

9

weisse wolfe

преди 12 години

Що не нападнеш мене, да видиш къде ше ти влезне тоя нож!

8

Шапшал

преди 12 години

То през 40 те години един чичко лудите и *** ги затваряше в сапунерки ,ама нещо се объркаха нещата.

7

weisse wolfe

преди 12 години

*** гнида... а дано изгниеш в пандиза! Няма да ти се вярва кво ше ти се случи

6

Адам Смит

преди 12 години

Лудите под душа!!!!!!!!!

5

Анонимен

преди 12 години

toi ot klinikata waob6te NETRJABWA da izliza. kato go "Izlekuvat" aide doziwotno w pandiza ina4e pak ubiistwa.