13

до 6

преди 12 години

Аз нямам спомен едно време (освен като дойде "демокрацията" и имаше режим на тока) да сме стояли с дни без ток, дори като малка когато съм била на село при баба и дядо ако паднеше много сняг или имаше буря през ноща спираше тока, но най-късно до следващия ден следобеда аварията се отстраняваше, нямам спомен също да съм стояла без хляб, да е нямало пътища за повече от ден. Какво става сега идея нямам, но не е нормално толкова дни заради има-няма 1м. сняг хората да бедстват.

12

За посредниците

преди 12 години

До 10, Прав си но коригирам това са ЧАСТНИ монополи с гарантирана висока печалба част от която след това реинвестират и се смята че това са ТЕХНИ инвестиции. НЕ са това са моите пари които съм ви плащал !А сега предстои и ЕСО да продават познай къде ще изтичат парите. Позна не в България. А търговците на ток които и сега ги има уж това е конкуренцията. Е точно това са си чисти посредници дето енергия (комисионни) засмукват пак познайте на чий гръб ? На който плаща а това сме НИЕ.

11

до 7

преди 12 години

Ти пък от коя заспала махала си и излизал ли си извън нея?!

10

Koko

преди 12 години

До кога ще ги траем?Монополисти на всякъде EVN EON 4EZ трябва да имаш възможността да избираш между тях ако днес не ми харесват едните сменям с другите и безплатно докогато ми хареса някое дружество!!!Вън от държавата ни изсмукващи подставени дружества!!!

9

ххх

преди 12 години

Девин Доспат Смолян......ами то е ясно....

8

Шапшал

преди 12 години

Видях го след обяда веролета Ми .Пярво мислих че Бойко правикръгчета ,но после се сетих , че гледат от горе върви ли тока.

7

а ве,

преди 12 години

що не проверат, теа села дали въобще некога са имали ток...

6

Анонимен

преди 12 години

Защо не оставиха хубавите неща от социализма?--------------- Едно време седяхме на тъмно в центъра на София, а по селата си беше норма да има постоянно готова за палене свещ, защото тока си спираше и "идваше" когато си поиска...

5

Анонимен

преди 12 години

до 4 дрънНе е нормално.От петък са 5 дни.За теб е нормално защото не си го изпитал и си имаш ток.Лошо е да се смята ненормалното за нормално.Това значи промиване на мозъка ти.

4

дрън

преди 12 години

Много сняг има в Родопите, страшно много изпочупени дървета и скъсани електропроводи така че нормално.

3

Анонимен

преди 12 години

Ето като има само посредници между държавата и абонатите какъв е ефекта.По-високи цени и никаква организация.Нито е за първи път толкова сняг да падне,нито ще е за последен.А едно време как се оправяха от електрото като ги нямаше ЕОН и ЧЕЗ?Хем беше по-евтино,хем чак толкова дълго тока не спираше.Сега хем храним посредници,хем нямаме по-високо и качествено обслужване.Защо не оставиха хубавите неща от социализма?

2

бавно развиващ

преди 12 години

За първи път ли вали сняг в България

1

Анонимен

преди 12 години

Гарантирано от ГЕРБ! Мизерия, престъпност, болести, смърт!