217

T.N.T.

преди 12 години

SEREGEI4O DA SI PRIZNAE DOKATO BE6E PREMIER,KOLKO DESETKI MILIONI NABUTA NA BIZNESMENKATA,ZA KOQTO POSLE SE OJENI.KRADLIVI (W MILIONI) 4ERVENI LICEMERI.S G%CEVOTO LAINQNO PRAVOSADIE...DERAT NI JIVI.BEZNAKAZANOST BEZO4IE SA6TIQ LAINQN KOMUNIZAMOT SINOVE I WNUCI NA BANDITSKO PARTIZANSKATA 4ERVENA 6AIKA.

216

T.N.T.

преди 12 години

BOGATI LICEMERNI BSP KOMUNISTI--BEDNI HORA.TOVA E ZADUNAISKA BALGARIQ.

215

Анонимен

преди 12 години

КОМУНИСТИТЕ УМИШЛЕНО НИ ТРЕТИРАХА КАТО *** ПО ВРЕМЕТО НА ТАТО... СЪЩО КАТО В СЕВ.КОРЕЯ СЕГА ... ЗАЩОТО БОГАТИЯ ЧОВЕК Е НЕЗАВИСИМ И СВОБОДЕН ... БОГАТИЯТ МИСЛИ И ТВОРИ , А ТОВА НА КОМУНИСТИТЕ ОТ БКП/БСП НЕ ИМ СЕ НРАВИ , ЗАЩОТО НЕ МОГАТ ДА ТЕ МАНИПУЛИРАТ...ТОВА ИМ Е ГОЛЕМИЯТ ПРОБЛЕМ . "КУЧЕТО ЛАЕ , СПОРЕД ТОЯГАТА" . ЗАТОВА ПЛАЧЕ УКРАЙНЕЦА , ЧЕ Е ИЗПУСНАЛ ВЛАСТТА И ВЪЗМОЖНОСТТА ДА ПРАВИ ХОРАТА НА *** ...

214

до 253

преди 12 години

Тези милиони бяха замразени защото ГЕРБ за да вземе властта биеше с тъпан дръжте крадеца, и докато се уточнят кой кокал за кой е изгуби целия български народ, защото все още продължава да се обвиняват предишните, а какво правят сегашните, усвояемостта за еврофондове за 2010г беше отчетена в размер на 10% от правителството на ГЕРБ това не е ли смешно, вместо да се почне да се прави нещо и да се създадът покрай тези проекти работни места само се обвинява някой и готово... а хората да духат супата

213

...?

преди 12 години

Съси ,Съсиии,.....ние сме бедни от 1944г,.....!

212

явертъ

преди 12 години

Сергейчо, думай брато, чакам оправдания:"Междувременно става ясно, че за трите години членство в ЕС България е внесла в Брюксел около 1.1 милиарда, получила е 1.8 милиарда, и така се е възползвала едва от жалките 700 милиона евро."

211

явертъ

преди 12 години

Сергей има и още:"На недвусмисленото напомняне на шефа на ЕК Барозу, че до средата на годината Еврокомисията очаква дела, обвинения и присъди за босовете на организираната престъпност и за корупцията по високите етажи, премиерът Станишев обяснява, че промяната не ставала за ден, че правителството е правило грешки и има провали, но процесът на реформи щял да бъде ускорен.

210

явертъ

преди 12 години

Сергей чакам обяснения и за това:"В същото време държавният глава Първанов призовава Брюксел да промени своя механизъм за контрол /това са прословутите ежегодни доклади на ЕК за напредъка в борбата срещу организираната престъпност и корупцията/, който имал не съвсем ясни параметри и критерии. Заради източване на евросредства и откровени кражби в средата на същата година Брюксел замразява над 400 милиона евро по програмите ФАР и САПАРД"

209

Анонимен

преди 12 години

Правителството на тройната коалиция ще запомня само лоши неща - незачитането на мнението на хората в Бургаско за руския нефтопровод, смазването със сила на протестите пред парламента, подписването на неизгодни договори за АЕЦ Белене и доставските на руски газ, заменките на земя около морето на свои хора, делаверите около магистралите, помиярската позиция по време на спирането на доставките на газ през януари 2009, и още много гадости които искам да забравя.

208

Анонимен

преди 12 години

гей Станишев няма право да се изказва за каквото и да е!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

207

Анонимен

преди 12 години

Дълновидния и мъдър политик Сергей пише манифест на ПЕС и скоро ще си пусне брада като маркс - пълна лудница

206

явертъ

преди 12 години

Далновидния и мъдър политик Сергей да обясни и това:"Но може би най-срамният епизод е от есента на 2008 година, когато Брюксел беше принуден да замрази 220 млн. евро, предназначени за България, заради масирани злоупотреби с европейски средства. Шефът на ЕК Жозе Мануел Барозу тогава предупреди: "Корупцията по високите етажи на властта и организираната престъпност нямат място в ЕС и няма да бъдат толерирани!".

205

Анонимен

преди 12 години

249,твърдиш че има страна в света в която има мораториум за добива на шистов газ или просто обиждаш в безсилието си

204

явертъ

преди 12 години

Далновидния и мъдър политик Сергей да обясни и това::"Още от първия ден на членството си в ЕС България се оказа поставена под наблюдение. И имаше защо - това не се оспорва дори в София. Антоанета Приматарова, бивша посланичка в българска мисия към ЕС, казва: "Не виждам българската съдебна система да функционира в името на доброто на българските граждани и това на ЕС. Делата срещу организираната престъпност се точат с години. Наистина имаме да извървим още дълъг път"

203

явертъ

преди 12 години

Далновидния и мъдър политик Сергей да обясни това:"В периода до 2008 година, когато Централна и Източна Европа привличат осезаеми инвестиционни потоци главно към производствените отрасли, в България акцентът е поставен върху строителството и търговията с имоти. Жестокият срив в двата бранша и липсата на достатъчно капиталовложения, които да гарантират за по-дълъг период обороти, износ и работни места, прави излизането на България от кризата по-трудно."

202

Анонимен

преди 12 години

"Няма страна в света в която да има мораториум за добива на шистов газ. Няма и няма да има. Защото никъде по света няма толкова празноглави същества като тези събрани в БСП."Полската Агенция за вътрешна сигурност задържа днес седем души, включително държавни служители, заподозрени в корупция около издаването на лицензи за проучвания за шистов газ, предаде Ройтерс, цитирана от БТА. Герберче чети, герберчето го мързи.

201

Анонимен

преди 12 години

*** хамстер!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

200

Анонимен

преди 12 години

Нека г-н Сергей Станишев да обясни защо държавата бездействаше до пролетта на 2009 и не взимаше мерки срещу кризата?Това е престъпление срещу Българските граждани!!!

199

до 237

преди 12 години

а ти предтсава си нямаш как се формира цената на безнзина *** червен ***.... Освен това аз помня когато стана петрола 45 долара , но бензина не падна на 1 лев ..***.

198

до 242

преди 12 години

Така е сития на гладния не вярва, ама гладния е толкова ***, че не може да разбере откъде му идват проблемите и е готов да гласува пак за трохите които бсп му обещава, вместо да направи генерална промяна. с неговата логика "тия крадяха ама даваха по нещо и на нас" ще си остане вечно гладен.