19

Анонимен

преди 12 години

яя къде отивали паричките на айсиктир айидиотите

18

Анонимен

преди 12 години

Прилича на обратен

17

20 до 22

преди 12 години

Добре айде същата прогноза е за след 25 г.Щото вече е близо това време.В скоро време ще стане невъзможно да се крие.И това, което ще стане е заложено в самият модел на "съвременната цивилизация".Не може само да ядеш и да сереш и да се хвалиш с "икономически растеж".

16

do 20

преди 12 години

И ти братко си ГМО, сигурно и хладилника ти е Линукс, и пижамата ... с една дума менте работа. Всичко професионално е платено, както и новия шеф на Аппле. Всичкото менте е Линукса, Андроида и тем подобни гаргари, направени за бедняци, като теб и мен и за безделни програмисти дето по цял ден чопкат джаджите си и те не знаят защо. А МАК ОС, Виндовс, Адобе и т.н. са платени за да изкарваш пари и ти с тях. А след 100 г може да има или да нема питейна вода ама теб и мен със сигурност нема да ни има.

15

не гадател до 18

преди 12 години

Ами аз направо мога да ти кажа за след 100 г.Ето - след 100 г. Земята няма да я има.Радиация, липса на питейна вода (въобще липса на чиста вода), природни катаклизми, стопяване на ледниците, липса на храна (всичко е замърсено с гмо), рибите са гмо, животните са гмо."Великият" съвременен човек няма да има какво да яде и да пие.

14

бг

преди 12 години

иФон е толкова безидейна играчка в БГ колкото и Андроид ОС. Има една марка за слушалки и тя се казва НОКИА. Има и една марка за смартфони и тя е ХТЦ.

13

Анонимен

преди 12 години

До 10-на години таблети, смартове, лаптопи , и всякакви други прехласнати простотии ще изчезнат. Разработките масово се насочват към производство на компютри тип очила, пространствени сензори и имплантна електроника. Другото вече е в музея. Щом тиквите си харчат парите за кирливи ябълки, означава че пазарЪ е приключил. Плоските технологии си изчерпаха капацитетите, тъй че "гадателите" да не плещят глупости.

12

прасчо

преди 12 години

Гроздето кисело.......а 4 ?

11

10

преди 12 години

10, PC-тата ще останат само известно време на пазара - главно корпоративния. Геймърите до 3-4 години ще ГИ пренасочат към 3Д конзоли, а народа ще ползва таблети, смартфони, умни телевизори и лаптопи. Това е прогрес и никой не може да го спре. За какво и е Пенка от 5 етаж настолен комп, когато може да върлува из сайтовете за запознанства и с далеч по-малкия си и доста по-красив лаптоп?

10

do 10

преди 12 години

za6toto ti si o6te mnogo mlad i ne si biznesmen, a i moze bi nikoga njama i da si, kato ne si na ti s tehnikata, koiato ti dava vyzsmoznost i ot gorata i lunata da pravi6 biznes.

9

Анонимен

преди 12 години

Смарт манията рано или късно ще изчезне.Също и лаптоп манията.Хорат ще се въенат към PC-тата.Разбира се на тези на които им трябва преносим компютър ще си купуват.Но сега всичко е една безсмислица.Всеки си купува лаптопи и смартфони.Защо?

8

до 6

преди 12 години

Абе *** , стига си писал как си го местиш под всяка новина. ***, влиза във всички новини и само едно и също пише - как си го преместил...

7

ined

преди 12 години

Тихо да не чуе Дянков, че току виж решил че щом Стив Джобс е могъл да живее с $1 заплата то 200 лв са ни прекалено много.

6

дядо

преди 12 години

жив да го оплачеш тоя тцтцт горканчо

5

ох!

преди 12 години

как си го преместих..

4

Темерут

преди 12 години

Или, аз съм луд, или *** Кук много ми прилича на Стив Джобс! Случайно, или не... Стив Джобс направи брилянтен ход, като предаде правомощията си точно на *** Кук!

3

:)

преди 12 години

Ето къде отиват парите на загубените сектанти :) АНДРОИД е вече по-добрата ОС, за телефоните като хардуер изобщо не трябва да спорим. Ако Епъл правят добри телефони, то телефоните на Самсунг са направо извънземни... и то за същите или по-малко пари :)

2

Анонимен

преди 12 години

Със статията искат да ни внушат, че андроид колкото и джава машини да открадне пак ейпъл ще им са трън в очите, защото си търсят патентните права и са по-богати от тях... нищо, че робота преписва на поразия от останалите...

1

Гошко

преди 12 години

Е и?