165

Анонимен

преди 12 години

само герберски *** не могат да тълкуват събитията

164

към 186

преди 12 години

ПИТАМ ТЕ АЗ ТЕБ БОЙКО КАКЪВ Е ?"ДЕМОКРАТ" ИЛИ НА БАЙ ТОШО "ОТРОЧЕТО"? КОЛКО СИ ЖАЛЪК ЧЕ НЕ СИ РАЗБРАЛ ИЛИ СИ ОБЛАЖЕН ДОСТАТЪЧНО ДОБРЕ ОТ БОЙКОВАТА ВЛАСТ?

163

МИГ

преди 12 години

Чета и препрочитам и не вярвам на очите си. Гоце бил *** ,който нямал уважение към държавната институция , А.Марин бил престъпник ами Бойко най големия мафиот на държавата защо не казвате нищо бе тарикати. Бойко ,който мина през БСП, НДСВ, сега и ГЕРБ , да не говорим през СИК и ВИС. Кой ни управлява и какво чакаме от него. Не българските а немските вестници а и американски , че Бойко е най - големия мафиот на България. Е Първанов беше лош сега ще видим Плевналиев , който е маша на Бойко .

162

запознат

преди 12 години

А кой да награди??? Росана Плевелова ли? Хахахахаха :) Това бяха най-купените и най-нагласените и измамни избори познати на човечеството!!! Никой не съм чул да иска грб или там както им викат... Всички бленуват за времето Станишев, Костов и т.н. Айде пийте си млякото и мълчете!

161

Анонимен

преди 12 години

И в казармата така чакахме накрая полагаемата..

160

atanas

преди 12 години

Какво можем да очакваме от един безкрупулен *** Гоце, който като невръстно момченце е закърмен с липсата на всякакво уважение към морал и етика. Може ли това човече да има някакво понятие какво означава общочовешката и държавническа стойностна система. Той като възпитаник на прословутите безродни репресивни служби нима може да си представи колко принизява държавата и президентската институция, като награждава с ордени на килограм *** и пульо, като последното му вулгарно изпълнение в тази насока е да награди с най-високото държавно отличие най-синекурния и най-високоплатен държавен чиновник.

159

българин

преди 12 години

Гоце Трипера раздава ордени като за последно... :-)

158

Анонимен

преди 12 години

Дейвид Камерън:И така да обобщим, имаме за пример държава с добри моментни финансови макроикономически показатели, постигнати благодарение мизерията, неграмотността, апатията и моралният упадък на обществото; и корупцията, грабителството, безнаказаността и огромната наглост на политиците им, което при един задълбочен анализ се вижда, че води към заличаване на държавността, срутване на икономиката и унищожаване на нацията.

157

Анонимен

преди 12 години

Да ви кажа честно -чакам с нетърпение тоя най- сетне да си отиде и дано никога да не се пакаже вече на политическата сцена!

156

Анонимен

преди 12 години

Когато някой мъдър цар след тежкък труд потърси мир и умори се да мъдрува, събира той разкошен пир и ва най-големия му жар решава да се пошегува. Корона кривнал настрана, с усмивка хитра на уста, на своя златен трон се качва, и сред гробовна тишина той, горд от тая висота великолепно се изхрачва. И всички храчката следят (те виждали са неведнъж историята вечно съща), че щом се лепне въз ликът на някой тлъст държавен мъж, тя в златен орден се превръща.

155

cash

преди 12 години

Ангел Марин е достоен офицер и българин! Единствен от българските генерали се опълчи на НАТО за желанието им да ни нарежат на скрап ракетите. За което беше уволнен от тогавашния президент Петър Стоянов.

154

АБСУДИТЕ НЕ СВЪШВАТ

преди 12 години

Да ...абсурдите не свършват- но щом като такъв орден получи и агента доносник ТАРА....и никой никога не успя да обясни кой го предложи и за какво му се даде ордена-то защо Марин да не вземе и той ....а в края на краищата - момчето си отива......и това е добре ...лошото е че идва друго също толкова глупаво като винкела от Перник....

153

КЛАСАЦИЯ

преди 12 години

Двамата най-големи БЕЗСРАМНИЦИ в България - Георги Първанов и Бойко Борисов !!!Лицемерни мутри и мръсни комунисти !!!!

152

Анонимен

преди 12 години

Да си даде и на него един за заслуги към опазване на флора и фауна лицемер няма по голям от тебе за изпроводяк ти пожелаваме да ти се връща всичко което синаправил за народа си ако е добро добро ако е друго пак така

151

Анонимен

преди 12 години

тази снимка от музея на революционното движение ли я взехте ;ни срам ни очи

150

ОГНЕТЕН

преди 12 години

ДА СИ ХОДИ ТОЗИ ЧЕРВЕН ДОЛЕН МРЪСЕН ПЕРНИШКИ КОМУНИСТ С ЦЯЛАТА СИ СВИТА И ПОСЛЕ СЪД ЗА ТЕЗИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ИЗЧАДИЯ...

149

Пешо

преди 12 години

Награждава го, за дето помилва Цветелин Кънчев.

148

до фактите

преди 12 години

белене+бургас-алексахдруполис = - 10 милиарда евро за бг = + 10 милиарда евро за ссср = 10% за гоце и компания

147

до 169

преди 12 години

Ами амнистира разни *** , някои от тях с доживотни присъди!

146

Анонимен

преди 12 години

със следващия указ очоквам да награди жена си и мариана попова