32

Анонимен

преди 12 години

No SYR израза ако влезе в речника на българския политик - мафиот може и да потръгне живота до тогава ще сме само отличници или отлично фалирали патоци на балканите

31

Анонимен

преди 12 години

Червените крадливи фирмички не могат да крадъъъттттт...

30

qqqqq

преди 12 години

ами докато някои са проверявани 4ас по 4ас други не са пипани дали 6тее така ако вси4ки са еднакви и за вси4ки по равно стоят не6тата

29

saki

преди 12 години

За мен няма по приятна гледка от тази , на бавно потъващ и фалиращ български тарикат фирмаджия, който гледайки кръвнишки тъжен се качва на луксозния си джип, а банковото му досие бързо нараства с нови и нови предупредителни писма и изпълнителни листове. Мухахахахаха. Всичко се връща на тоя свят.

28

предзадприемач

преди 12 години

Моята фирма не е декапитализирана и не е дебаничизирана. Правя банички, пари - бол и банички - бол.Аааа, ако говорите за фирмите, които продаваха на военното министерство маси за хранене по 160 лева - за тях - да. Извинявайте.

27

Анонимен

преди 12 години

Нормално, всеки гледа да прекара другия!!!!!!

26

Страшно е !

преди 12 години

157 млрд.лв.задлъжнялост!Това означава,че всички фирми са декапитализирани.Или няма икономика, а сме отличници.Защо продължаваме да се репчим,вместо да признаем, че държавата е във фалит от 2010 г.? Представяте ли си, 10-на читави монополисти и всички други сринати. Не мисля, че това може да се оправи с търчане по пътищата и размяткване на ножици и ленти. Още по малко с търкаляне по селските стадиони с препаска на главата. Като, че ли много сбъркахме и на 30 октомври миналата година.Нали така ?

25

Шок за ГЕРБ

преди 12 години

Нещо, за което не знаете, това е шок за ГЕРБ - Костов и Кунева засечени на тайна среща в столицата...

24

мухоморка

преди 12 години

Абе аз се чудя защо комунистите са избрали червения цвят, а то било защото П О Ч Е Р В Е Н Я Х А от яд.

23

Обективен

преди 12 години

ГЕРБ...гласувах за тях, но съжалявам.ЛЪЖЦИ!Щяха да накажат Царя, Доган и Станишев...хахаха!Какво направиха?Царя си взе неуспокояван горите ни.Доган си узакони милионите, а Станишев се шири необезпокояван от никого.Вярно било мамка му...ГАРВАН ГАРВАНУ ОКО НЕ ВАДЕЛ!Боко и ГРБ са гордостта на ДС...след ДПС и Доган естественно.

22

неразбрал

преди 12 години

Не можах да разбера станишев откъде открадна дария...

21

Хаха

преди 12 години

ГЕРБ водят политика на ИЗРИТВАНЕ на крадливите *** от бйесйепйе, дйепйесйе и йендйесйевйе.Браво.Ха дано някой ден в България да има и нормални комунисти!

20

ожо

преди 12 години

Герб водят политика на затриване на Българския народ.Дано на следващите избори народа да се опомни,че иначе няма да има нито Българи нито държава

19

Обикновен човек

преди 12 години

ГЕРБ ... запомнете ми думата, че след време ще бъдат обявени за най-сполучливия проект на Другарите от ДС(след ДПС) ...допринесъл за ограбването на България и Българина.Запомнете тези думи...Българи!

18

vesko

преди 12 години

Добре живеят тези които са на хранилка.

17

Анонимен

преди 12 години

Като гледам как сте заплюли по Герб я кажете при Станишев колко пари вземахте от милион на горе има ли?

16

папконосец

преди 12 години

лошо време настана ,хората нямат пари вече

15

анонимен

преди 12 години

В моя град кмета е мутра и мога да ви кажа че е направил много повече от други,затова че Бойко е мутра,а Станишев какво е парашутист-цял живот го бута кръвната му партия!

14

хаха

преди 12 години

Срещат се двама на улицата и единия казва:-Бай Ристо, да не забрайш, че си ми задължен с илядо лева?-Ба! Нивга нема да забравя -отговаря другия - докато съм жив!

13

Анонимен

преди 12 години

Много черногледа статия не мислите ли г-да Гербери !