45

Хехе

преди 12 години

Педофилията е особенност на малцинството , ако не ходенето на училище се криминализира ,ще станем държава с един куриоз повече!Училището по- важно от сексуалното насилие...

44

Аноннимен

преди 12 години

Колко момиченца обезчести Ненов, мръсен педофил. И как ти стана *** от зряла жена, че и поколение да оставиш?! Колко болка си донесъл и в колко семейства. Моли се да не ме срещнеш, защото съм възмъжал и борци няма да те спасят като преди, нито ***-хамали! Мъчи се вечно!

43

Един Българин

преди 12 години

Санкции, контрол и политическа воля!!! Това ни липсва. Управляващите в САЩ отдавна разбраха че неграмотни и слабообразовани се управляват по-лесно, но ние сме малка държава с голям потенциал и не можем да позволим да го губим.

42

Анонимен

преди 12 години

Много задръстен народ има.Разбира се че по добре да ходят *** на училище защото на по късен етап ние няма да поемаме цялата тежест върху нас.То е елементарно,

41

Атака

преди 12 години

И аз съм против *** и това, че са НЕГРАМОТНИ, но нека да им спрат социални и други неща!А човек трябва да има собствен избор за своето дете - не да ставаме като в КОМУНИЗМА - следене, контрол и задължителен "ИЗБОР"!Просто може да се лишават от всичко - помощи, детски и др., но говоря за ефективно ЛИШАВАНЕ, а не на думи!

40

Анонимен

преди 12 години

и синдикатите изпращяха в тая държава.ти като си *** по рождение и да ти го налеят -знанието-в тиквата пак ще изтече отнякъде.

39

До 30. Диано,Дианке,

преди 12 години

Само ти ли не разбра какви надбавки и соц.помощи получават точно тези,които не пращат децата на училище?Ами че те са си направили добре сметката - иде ли *** на училище,единствената "аванта" е безплатната закуска,която ще получи там! А ако не ходи в школото,детето ще краде, ще проси, ще "носи" у дома, ще е печаловник!Ако пък *** е от женски пол, още на 11-12-годишна възраст ще го продадат за съпруга на някого, а за това се броят хилядарки - значи, няколко месеца кебапчета и бира на корем!

38

симеон

преди 12 години

да, трябва да има санкция, образованието е с пари на данъкоплатеца, пари които трябва да се оправдават, бих предложил да се започне от ВУЗ, тук също има пари субсидия от държавата, интересно как толкова патриотични правителства не се сетиха досега, включително и настоящето, а ми РОДОЛЮБЦИТЕ ОТ ДС ?, НАЛИ СА ДА ЗАЩИТАВАТ ДЪРЖАВАТА,

37

Распутин

преди 12 години

А какво става, ако учениците бягат, а родителите НЕ ЗНАЯТ! *** и синдикатите...

36

азе

преди 12 години

И това няма да реши проблема ...!

35

Азъ

преди 12 години

Лошо нема!Сал дет кво праим со братчедите?Нема место у затвори за ичките!Нач строим ограда околовръз гетото.И става....концлагер...и европата ни бие шута!

34

До испанеца

преди 12 години

Ние може и да храним *** и политиците, ама ти храниш мароканците, които се въдят като скакалци точно като наш ***, така, че ако си мислиш, че не си в същото положение...

33

Подкрепа

преди 12 години

Подкрепа трябва да знае, че има две категории хора, които не си изпращат децата на училище. Едната е на т. нар. малцинства, за които образованието не е ценност. Другата е съставена предимно от интелигентни и грамотни хора, повечето от тях с висше образование и дори педагогически профил. За тях образованието е голяма ценност и затова не си изпращат децата на училище, където нивото е посредствено, а си ги учат вкъщи.

32

Анонимен

преди 12 години

Сериозно?! Ха да видим как ще тикнете *** в затвора, че никое от 15 чавета не ходи на училище. То вие за педофилия и продажба на хора като *** не го закачате, че за не пращане на училище ли. :-)) Смешки.

31

испанеца

преди 12 години

Има и *** има и румънци има и латиноамериканци че и българи има в Испания....А в България какво има?????? политици *** и полиция и ***!!!! И всичките тези задружно работят....

30

Анонимен

преди 12 години

Малоумието в тази държава започва да взима застрашителни размери!:)

29

Diana

преди 12 години

Ей, по-голяма глупост не бях чувала. Когато семейството е бедно, родителите са без работа и без пари често без жилище, ще ги наказват допълнително, че не пращат децата на училише. А, че нямат децата дрехи, обувки и тетрадки? Ама айде - всички в затвора.

28

osata

преди 12 години

Направи ми силно впечатление още първото изречение в статията: "Родители, които системно не осигуряват присъствието на децата си от предучилищна възраст в училище, да бъдат подвеждани под съдебна отговорност."Не ученици, а предучилищна възраст! Дето има една приказка "Всичката Мара втасала".Този проблем от компетенцията на синдикатите ли е? Откога започнаха да се занимават с учебната дейност? Синдикатите представляват интересите и защитата на работещите! Откога децата станаха работници? Смях!

27

перун

преди 12 години

Поредната глупост! Трябва реформа. Отпадане на задължително образование след 4 клас. На страната трябват и овчари и говедари. Отпадане на минимум брой деца в паралелка. Посоката трябва да е в интерес към овладяване на наука, а не от страх от репресии. Да се махнат и некадърните чиновници в МОН по подобие на тия от магистралите. И така докато последният промит мозък не си отиде от властта.

26

Анонимен

преди 12 години

Само така! Всички в затвора:))))) Който не диша правилно и той в затвора:)))))