42

Уау

преди 12 години

"В затвора, чиито първи солидни постройки, са изградени през май 2012" Явно в Куба времето тече наобратно...

41

до 36

преди 12 години

Ако нашите *** научат какви пари отиват от Русия за Кавказ, за да гласуват кавказците за режима в Кремъл, веднага ще поемат натам. Кавказците лапат такива милиони от Москва, че никога няма да се откажат доброволно. За наблюдателните - да сте чели за атентати в Рашката като наближат изборите?! Всичко е постановки и игра за плебса.

40

qwer

преди 12 години

За 41-ви пост:-"И имай впредвид, че съм антикомунист."Само е това изречение като чуя и веднага разбирам,че не само си комунист,ти си от ония комунисти на които се казва "най-твърди",защото никой не те пита ти какъв си болшевик или демократ,по изложението ти в поста веднага се разбира какъв демагог си и менте демократ.Гузен негонен бяга нали се сещаш.И както те попита някой тук ти надзирател ли си бил там та знаеш,аз имам позната която твърди,че неин роднина (мъж) е убит или умрял в Скравена,истината и те не знаят но последните сведения от оцелели са доказали,че е бил виждан за последно там.Комуните така искривяваха историята за всичко,че не знаеш на кое да вярваш,както и ти сега "не съм комунист,ама зная всичко".Хайде чао и не лъжи повече

39

глупав народ ей..

преди 12 години

Локси- ти или си недорасъл и неграмотен пубер или пръв гербер - "..След като си заловен за достатъчно тежко престъпление..." Кой казва каква е връзката на заловения за престъплението ... цецко, бойко или ..., а Истината, онази, разкриването на която създаде Шерлок Холмс, мосю Поаро и т.н. Нима не виждаш /от капаците/, че именно поради липсата на дори капчица интелект, който да открие, събере и представи ГОДНИ доказателства, налага министъра на ВР да се изказва пред журналисти, но не и пред съдии

38

глупав народ ей..

преди 12 години

"..Тези хора не могат да бъдат съдени поради липса на доказателства, но не могат да бъдат и освободени,.." ......... а аз дълго се чудех, как САЩ са избрали точно болшевика Б.Б. да бъде техния човек в Европата... Като си затворим очите за очевидните грешки в изписването на годините статията е хубава и ни показва защо трябва да отстояваме човешките си права и свободи...

37

Анонимен

преди 12 години

Само това петно да беше? Ама добре, че слушкаме, иначе бомбички.

36

Анонимен

преди 12 години

Чел съм достатъчно. Прегледай Стефан Бочев и неговата книга за Белене. Защо да се лута човек в Солженицин, когато минали през ком. затвори хора са живи и пишат за това.Истината е, че и след промените управляват комунистите. Включително и ГЕРБ. А с новоизбраният президент окончателно се затвърдиха.Приятна вечер.

35

с.

преди 12 години

И да добавя,че САЩ наистина е възможно да са попрекалили,но в крайна сметка нима са ви толкова мили арабелите!??Я вижте в България какво се случи!Отпуснаха им края и освен свинщини друго от тях не се видя!Наркотици,мазни дюнери и далавери!Арабите по Симеон в София може би не се занимават с крадени коли!Ама я стига!

34

с.до 41

преди 12 години

Абе дали в Белене или Ловеч има ли значение!?Ти с вдъхновяваща компетентност поясни,че това с прасетата било фолколор!Надзирател ли си бил в Белене,че си толкова наясно!Страшни неща са се случвали в Белене и това е неоспорим факт!А за ГУЛАГ пък какво да кажа!Прочети малко Александър Солженицин!Безбройни са жертвите и престъпленията на комунистите!

33

до 40

преди 12 години

Еееее, на колко си години бе, хлапе?Щях друго да коментирам, но като ти видях поста и не се въздържах. Самите американци признават, че огромната част от държаните в Гуантанамо са случайни хора, били на "лошо място във лошо време". Преди година се писа много за това. Дори има хора затворени, защото при проверка не са имали в себе си лични документи. ДА, НО СА АРАБИ И ДА ГИ ОСВОБОДЯТ СИ Е ГОЛЯМА ИЗЛАГАЦИЯ.С тия прасета направо ме уби. Момче, лафът за прасетата го изтърсиха след 10.11.89-та, обаче остана недоказан. И е трудно да докажеш нещо, което не е било. Но на хората и хареса и си остана един вид нещо като фолклор. НО НЕ СЕ ОТНАСЯ ЗА ЛОВЕШКИЯТ ЗАТВОР!!!!! БЕЛЕНЕ !!!! - запомни го.Веднъж един като тебе , тук в тия форуми, много сърцераздирателно и гневно описа в подробности как са изтезавали дядо му в Скравена. Боже мой :)))). Скравена е бил ЖЕНСКИ ЗАТВОР!!!! И това да запомниш, че и днес един подхвърли за Скравена и се отнасяше за мъже. И имай впредвид, че съм антикомунист. Да отстоява човек някаква кауза е похвално. Но трябва да се прочете нещичко, да се ограмоти.Това е. Прасетата са измислица и се отнася за Белене.

32

Анонимен

преди 12 години

Остави ги *** , те така са се изнежили и такава уста са отворили за граждански права , забравиха как даваха на прасетата да ядат полуживи хора в Ловеч

31

До 31

преди 12 години

Гуантанамо е база на САЩ от преди Кастро , такива бази имат по целия свят , каквоато имат и руснаците в Сирия , а си имаха по цяла източна европа бая години

30

ф-1

преди 12 години

Гуантанамо сравнено с Гулак и Белене е като СПА център.

29

сМУТ

преди 12 години

А дали совите са това което са??

28

с.

преди 12 години

Егати как бедните оскотели бантустанчета избиват комплекси и черни мисли за сметките и жалкия си животец плюейки САЩ!Що не плюете и руснаците като сте такива борци за правда бе!?Нима те не вършат същите свинщини в Кавказ!?*** скапани!

27

анонимен

преди 12 години

Оня ден по някакъв сериал един *** който правеше трафик на хора като робовладелец се опита да се изежи на ченгето , че има права и няма да говори без адвокат , ченгето му отвърна че е от новите и не го интересуват правата му , това като на филм , но за тази безкомпромисна борба с тероризма Гуантанамо си трябваше , с хора които си ги приел , изучил и нахранил и ти палят дома така се действа.

26

батето

преди 12 години

до 27 loxyПич, 1964 г един милиционер ме понатупа яко, щото като ученик ходех с клош панталон и съм слушал в квартирата Елвис Пресли, с което съм рушал здравия социалистически морал. ВСЕКИ ПЕТИ ЗАТВОРНИК В СВЕТА Е АМЕРИКАНСКИ ГРАЖДАНИН.

25

4

преди 12 години

Вчера чета че американците изгонили консула на Венецуела от Флорида защото тя участвала в кибер-атака с/у САЩ като била консул на Венецуела в Мексико.......и излъчили документален филм......Тея от страни ако се видят изглеждат ептен изтрещели.....Преди това някъв военен *** искаше УСА да могат да спират нета когато решат,и после четох че при опасност от кибер атака САЩ ше могат да атакуват съответната държава....*** ти американците ???

24

Анонимен

преди 12 години

Тя до америка не може да стигне , но до бетонната ти глава може

23

4

преди 12 години

Как САЩ са изградили затвора в Куба? Това е погазване на всякакъв вид сувернитет на кубинската държава,общо взето казват на Кастро въобще ни дреме кво говориш,ние можем да правим с теб квото си искаме....А относно задържането без доказателства ,това се води pro-long detention,могат да те държат против всякакви закони колкото искат ,щото така им е кеф....Гуантанамо по нищо не се различава от конц-лагерите в Северна Корея...