42

Анонимен

преди 12 години

БългарияПолитикаДСБ: Страната се управлява с купено мнозинство!09.01.2012 14:1546Тъмносините са готови да подкрепят "Атака" за партийните субсидииДСБ ще сезира Комисията за борба с корупцията Ураа, да живее фондация "Бъдеще за България"

41

АМА ДЕ ЕЕЕЕЕЕЕ

преди 12 години

ЩО ГО НЕМА СЛЪНЧИЦЕТО НАШЕ?ДЕ СТЕ ГО СКРИЛИ ВИЙ?ЛИКЪТ МУ СВЕТЪЛ НЕ ОГРЯВА НАШТЕ ДНИ. / Еле тез де. /ПЛАЧ И СТЕНАНИЯ СЕ НОСЯТ ПО НИВЯТА. И САМО ЕХОТО ПОВТАРЯ: бойкооо-бойкоооо-бойкооо

40

!!!

преди 12 години

Нито веднъж опозицията не се е събрала изцяло да гласуват нещо, което според тях ще навреди на държавата. Като не могат да отделят един час да свършат работата, за която са избрани и им се плаща, то тогава за каква опозиция можем да говорим?

39

cenzura

преди 12 години

ДСБ - както винаги: конкретни, професионални, аргументирани, подготвени. Но.....за съжаление - глас в пустиня. Пропагандата на aгент Бор, Слави Трифонов и Кеворякян се оказа по-силна от разума на Българина. Наистина жалко!

38

Анонимен

преди 12 години

големи организации, които извършват престъпления спрямо конкуренцията", заяви председателят на групата на ДСБ в Столичния общински съвет.....еми явно сегашната власт се е УЧИЛА от КОСТОВ ПО УНИЩОЖАВАНЕ и РЕКЕТИРАНЕ на бизнеса в страната ......

37

до 39

преди 12 години

З а съжаление си ....прав !

36

Алооо,сВините,...?

преди 12 години

Сините /СК/,могат да задават въпроси ,след ....Светльо Витков ....!

35

все тая

преди 12 години

Всичко е загубено и всички го знаят. След 20 години в тая забравена от бога държава ще живеят само политици, олигарси и ***.

34

четете,бре

преди 12 години

Прочетете,напримемер "Първият милион" На Крум Благов,та да видите и сини и червени,царисти и герберасти...Всеки предпочита да краде,вместо да търси сметка на другите. А тоя на снимката не беше ли мръсника,дето искаше да прави паметник на "Шипка" в памет на загиналите турци?!!

33

ддд

преди 12 години

ТИЯ ОЩЕ ЛИ СА ЖИВИ БЕ ????!!!!!!!!!!!

32

Цоко Цоко

преди 12 години

Те в това ние е грешката не вдена ли накрая и оня ден Орешарски въпреки, че това отдавна се знае каза че в края на на миналото десетилетие когато ОДС дойде на власт външния дълг на БГ е бил 120% от БВП, а сега след трите правителства и най-вече след това ,което се извърши през мандата на ОДС и се поставиха основите на сегашната икономика е 15-16% от БВП

31

Анонимен

преди 12 години

Добър ден...... Добър ден ....... Добър ден....Топла вода блика отвсякъде в таз държава.Само че това ние си го знаем. И ДСБ е на хранилката. При това на първи ред. Стига с театрото.

30

Българан

преди 12 години

Боко е автентична мутра и всички тези, които са си въобразявали, че ще управлява демократично, жестоко са се лъгали. Положението става все по- нетърпимо, но ние българите търпим, защото имаме добър тренинг, предаден ни атавистично от нашите пра- пра- деди, изтърпели стоически омразното петвековно турско робство.

29

Анонимен

преди 12 години

Нереализираните комунисти да мълчат.и тях ги видяхме.

28

Тия май не са комун

преди 12 години

ДСБ - определено не са комунисти. Но щом и те ОТКРИТО говорят за КОРУПЦИЯ, ИЗМАМИ И МОШЕНИЧЕСТВО на управляващите явно нещата са много сериозни. И какво правим?Кого пак да обвиним? Пак бившите? Кои от тях:Тройната коалиция, Симеон,Иван? Излиза, че всички са долни продажници и оставаме само НИЕ-ГЕРБ.НЕЩО НЕ СЕ ВРЪЗВА!!!Та: КАКВО ПРАВИМ БЪЛГАРИ ?

27

цоко

преди 12 години

Тези Десебето,никой вече не ги *** за слива !

26

цеко

преди 12 години

Тези Десебето,с тези *** изказвания искат да привлекат внимание към себе си ,че горките,никои вече не ги бръсне за слива !

25

Анонимен

преди 12 години

Сетих те се и вие, ама след дъжд качулка.Къде спахте на кметските избори в Пловдив? Питайте *** в Столипиново колко пари прибраха от герб и ще ви се завие свят за какви цифри става дума.Относно парламента там половината са ***.

24

До 20

преди 12 години

Ти луд ли си.За да има БСП над 40% гласувалите трябва да са по-малко 25%.По добре БГ мутра отколкото серГей московски.

23

Крис

преди 12 години

Номер 20 съгласен съм с теб, ако това не се случи , отново ще има катастрофа като сегашната