7

Анонимен

преди 12 години

Моля да ме информирате за работата на цялата енергиина система,натоварването на производствените и мощности по часове.

6

До EVN,EON и др.

преди 12 години

Къде са инвестициите в далекопреносната мрежа бе ??!Нали стова се оправдава всяко увеличение на тока - инвестиции в ел.мрежата.Едва ли има такова чудо по света - една шепа страна има-няма 1000км открай до край. В блоковите живее сумати народ и като опънеш 5метра кабелно трасе хващаш по 10 семейства.Да не говорим че 99,99% от кабелите и трафовете са от бай Тошово време.Кога властите ще започнат да правят одити на енергийните дружества, че да лъсне къде отиват парите от "инвестициите"

5

Един Българин

преди 12 години

А ЗАЩО няма дублиращ електропровод на Боровец? ЗАЩО??!! Как може най-големият ски курорт в България да остане без ток?? 7км са до Самоков , до Бели Искър сигурно са 5. Не може да има туризъм без инфраструктура.

4

bgf

преди 12 години

Пак съм на кино, в кино "Асен ЗЛатров" в София. ПАК ГЛЕДАМ "ГЕДЕРЕЙСКИ" ФИЛМ, ПОСВЕТЕН НА ИНДИАНСКИТЕ БОРБИ ЗА СВОБОДА. И В този мик се разнасят чиганските викове от партера на киното - "Бате Гойко ти си пич пич пич!" Днес сме 2012 година и тази година не се различава по нищо от 1965 година... Е българия била в ЕС, имало българско село в Египет... И какво от това, мили българи ???

3

Анонимен

преди 12 години

Винету,Винету,Винету...пак ли ленти режеш Винету....

2

Анонимен

преди 12 години

При ГЕРБ е така! Свиквайте! Ще *** с Боковото име на уста:))

1

Анонимен

преди 12 години

Хмм..Все 110 киловолтови взеха да изключват?Взе да мяза на диверсия и саботаж.Дали *** барони не са активизирали звена от *** за дестабилизация и сваляне на правителството?