63

.............?

преди 12 години

ИнтелИгентен,образован ,.....и само това !

62

Анонимен

преди 12 години

В крайна сметка Людмил Стойков барманът от Перник станал олигарх, след много протакане е оправдан и няма съмнение, че оправдаването на бившия ВИС -аджия е политически акт с президентска намесаПодобен хитър ход назамразяване на делото сега е предприела руската фирмаЛукойл, за да преодолее отнемането на лиценза й.

61

Анонимен

преди 12 години

В България съдебната система е зависима от Първанов. Повечето висши магистрати са назначени от него и са негови хора, затова няма осъдени крадци на държавни пари и европейски фондове или за незаконни заменки.За намесата на Първанов в българския съд, както и за чадъра, който той винаги поставя върху хората от БСП говори нашумялият случай Людмил Стойков, за който дори бяхме смъмрени от ЕС. Стойков е обвинен от Брюксел в престъпно източване на 7.5 млн.евро от праграма САПАРД. Той е президентски спонсор и близък на Първанов, но и доказан крадец. Европейски съд бързо го осъжда, и го предава на България. Но българското правосъдие, под внушението на Първанов предприема всякакви хитри ходове, за да бави делото, например т.н. замразяване.

60

Максим

преди 12 години

Върбане,хвани се за косата и се удари отземи и не цапай името на Алеко с мръсния си език!!Да обиждаш мнозинството от форума с просташки епитети показва ниска култура и мизерна креатура характерна за етноса на БСП.ПОКАЙ СЕ ГРЕШНИКО!

59

Анонимен

преди 12 години

ГЕОРГИ СЕДЕФЧОВ ПЪРВАНОВ, род. На 28.06.1957 г. в с. Сирищник, обл. Перник.Вербувал го е Ст. лейт. Цвятко Динков Цветков на 4.10.1989 г.Ръководил го е Ст. лейт. Цвятко Динков ЦветковСътрудничеството е осъществявано в Първо главно управление-ДС, отдел 14-ти в качеството, на Секретен сътрудник с ПсевдонимиГоце.Следват дакументи, въз основа на които е установена принадлежността към органите по чл. 1:Разходен документ, отчетен от оперативния работник; документи от ръководилия го щатен служител;Първанов е получавал пари от ДС.

58

до 42

преди 12 години

ЕЕЕх,....СПОМЕНИ...!

57

Бойко,Бойкоооо,...

преди 12 години

...голЕмо чистене ще трябва ....,изчисти ---*** ,поне по върховете ,....лицето на Бг!

56

!

преди 12 години

"Президентът на ----НИЩОТО",...в Бг !....22 г. на сцената ,и все ----ПРЕХОД!Да се маха ,.да си вземе и Костов ,и Доган ,и царя ,и крал Кирил Рашков ,и Ал. ПитроФ,Р.Овчъ.,Р ПеткоФ,Масларова,Мургина,Сумисти,Релета, *** ,изобщо....ВСИЧКАТА ***!----ГОЛЯМОТО ЧИСТЕНЕ----в Бг!

55

Анонимен

преди 12 години

НА ТОЗИ МУ ОСТАВАТ 11 ДЕНА ...

54

Анонимен

преди 12 години

ИНТЕЛИГЕНТЕН МЪЖ Е ПЪРВАНОВ. ВСЕКИ МЪЖ НА НЕГОВО МЯСТО БИ ПОСТЪПИЛ ТОЧНО ПО СЪЩИЯ НАЧИН - САМО СЕКРЕТАРКАТА.

53

патриот

преди 12 години

докога щте търпим това правителство.гласуваха си голями заплати и пенсии а на народа застопориха и заплатите и пенсиите.цените растът до луната всичко поскъпва със дни вече и африканците живеят по добре от нас българите-станахме за посмешищте на света казват,че сме родени роби.управляващтите си подсигуриха с пари и децата и внуците а и ги изпратиха в чужбина да живеят.а българския народ го подлагат на геноцид и сигурна смърт.да кажем,че искаме оставка на борисов и герб-незабавно минута им е мног

52

РОСЕН П

преди 12 години

КРАЙ НА КОМУНИЗМА В ПРЕЗИДЕНТСТВОТО

51

"Хейтър"?

преди 12 години

Върбанчо, подлого, а как да се държим с ***? Като не можем да го убием, поне да го псуваме, а?

50

Бай Върбан

преди 12 години

Внимание до ВСИЧКИ:Да беше жив Бай Алеко Константинов,щеше да си скубе косите.Неговите горои-Дочоолу,Гочоолу и всякакви герои бледнеят пред гнусните писачи и *** от този форум.Да се обижда един държавен глава е равносилно на повсеместна простотия и помиярщина.Който не иска да живее в България и да спазва конституцията да ходи на ***.ната си.Нека тук да пишат само мислещи ,а не ***.На последните им предлагам да отидад на планина и да надуят някоя гайда или ***/може и кавал/.

49

дуче Михо

преди 12 години

Рафиниран кръволок(убиец на невинни животни),доносник и злобна ***, нищо позитивно не оставяш Гоце след себе си в сърцата на хората освен жлъч и омерзение!

48

българин

преди 12 години

свидетели сме на краха на капитализма.европа и америка са в световна икономическа криза и са на изкуствено дишане на системи и в реанимация.в америка народа окупира уолстрит а по улиците се бият,стрелят и ръгат с ножове за маратонки.капитализма рухна това са последните му конвулсии и издихания крахът на един строи които беше лъжа и измама.сега социализма идва като гробокопач на капитализма.време е да се откажем от европа,америка и нато и да тръгнев със световните сили непобедимите русия и китаи.

47

BEH DA GI EBA

преди 12 години

POKAJETE MU SEKRETARKATA DAIA VIDIM ZA KAKVO STAVA STOM TOLKOVA GODINI E S NEGO SIGORNO DOBRE NADUVA KAVALA I VIRI NOGITE I NII STE IM PLASTAME MASTRAFA BEH DA GI ***

46

0

преди 12 години

Е сега вече ще си имаме президент -всеки ден ще го гледаме по телевизиите да ни приказва глупости уж че нещо върши а той нищо няма да върши защото Борисов ще го държи здраво за вратлето и ще му дърпа дългите ушички.Въобще едно непораснало момченце,което даже няма да е на мястото си.Но какъвто народа такива и управниците ни-това е положението в момента в България.

45

СЕРГЕЙ ТИКВАТА

преди 12 години

АЙДЕ ДОНОСНИКО, ОТИВАЙ СИ НА СЕЛО ВЕЧЕ

44

До Модератора

преди 12 години

Само душевно болни и/или незадоволени и/или извратени хора ли пишат тука? Все пак може и деца да влязат тука и да четат тези глупости!