12

Анонимен

преди 12 години

"Най-голямата италианска банка - Уникредит, която имаше трудности на борсата през изминалата седмица, трябва да вземе днес решение за увеличаване на капитала, отбелязва АФП. "А какво казва по въпроса арменеца?

11

Анонимен

преди 12 години

Словесната борба срещу дълговата криза продължава с пълна сила. На какви ли не глупости се наслушахме от Меркел, Саркози, а сега и Монти, но като действия нищо. Абсолютно нищо! С такива палеативни мерки еврото е обречено, а също и еврозоната и България, която е вързана за еврото.

10

Ginev

преди 12 години

ха хаха...по голяма глупост не бях чел скоро. Европейските "лидери" са в паника и в перспектива,усещането ,че не могат да овладеят положението ги кара говорят глупости.Дали някой им се вързва ?

9

до 8

преди 12 години

И да не си помислиш ,че търговците продават на загуба.Помисли само каква надценка са ударили като правят 70% отстъпка.В наш мол видях отстъпка 90%.На купилите преди това - честито. И да продължават в същия дух с посещенията си в обществената "пералня"

8

Анонимен

преди 12 години

Този си лъже като всеки жабар От 4 дни в Италия има разпродажби .Вчера бях в огромен търговски център .бижутата са свалени от 20 до 80 % Дрехи -масово свалени цени от 30 до 70 % Храна и то много е свалена с 25- до 50 % И НИКОЙ НИЩО НЕ КУПУВА Ако това е липса на криза .Но е нормално да го каже ,или Меркел и него ще свали .

7

Пинчер

преди 12 години

Кой ли слуша тая кукла на конци с трудов стаж при Голдман-Сакс???

6

до 3 от Карл Маркс

преди 12 години

капитализма рухна това са последните му конвулсии и издихания крахът на един строи... сега социализма идва като гробокопач на капитализма.време е да тръгнем със световните сили непобедимите русия и китаи.--Първо, научи се правилно да пишеш на български. Аз, че съм германец, пиша по-добре на български.Второ, в Русия и Китай е капитализъм, а не социализъм, макар в Китай да има комунистически режим.Трето, социализмът доказа, че не е конкурентен са пазарната икономика и БВП е много нисък.

5

Анонимен

преди 12 години

квото кажеш, шефе, ние ти вярваме.

4

Анонимен

преди 12 години

И Берлускони не е палав......

3

българин

преди 12 години

свидетели сме на краха на капитализма.европа и америка са в световна икономическа криза и са на изкуствено дишане на системи и в реанимация.в америка народа окупира уолстрит а по улиците се бият,стрелят и ръгат с ножове за маратонки.капитализма рухна това са последните му конвулсии и издихания крахът на един строи които беше лъжа и измама.сега социализма идва като гробокопач на капитализма.време е да се откажем от европа,америка и нато и да тръгнем със световните сили непобедимите русия и китаи.

2

Нов Световен Ред

преди 12 години

Разбира се, че еврото не е в криза. Измислиха тази криза, за да могат да ограбват още по-безцеремонно обикновените хора. Уж щеше да трае най-много 1-2 години, а от началото и през 2007 минаха 5 години. Краят на "кризата" обаче така и не се вижда.Системата на Нов Световен Ред е най-антихуманната и цинична система, която човешката история познава.Тя промива мозъците на хората и контролира съзнанието им.За разлика от фашизма и комунизма, Новия Световен Ред е глобален и иска тотален контрол !

1

Дааа

преди 12 години

Еврото е в криза, банките са в риск ! Като се четат така посланията от политиците всичко си идва на мястото !