139

Анонимен

преди 12 години

...министъра на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова, директора на Агенция "Пътна инфраструктура Лазар Лазаров, представители на МВР, на "Охранителна полиция, главния секретар Калин Георгиев и представители от министерството на икономиката, цар Киро, Дон Цеци, Папата, Кардинала, Графа, Златка, Белка, Николета, Ники Михайлов и т.н. ще обсъдим и ще вземем допълни мерки, ако такива са необходими. Ще има тържествен обяд, откриване на мерките ако са необходими, разбира се.

138

Анонимен

преди 12 години

И кво като го свикал той снега иска ринене неще заседания по добре да прати веселин маринов да пее като се изпоти 2-3 пъти хем ще стопи снега хем щее солен пътя

137

Анонимен

преди 12 години

Цецо, какво се моташ още, та не си го арестувал този сняг?

136

Кръстоносец

преди 12 години

Цецо,видя се че за нищо не ставаш,освен за изборни манипулации.Затова те държи Боко Тиквоко на поста.Знаеш как да толерираш *** за да гласуват за ГЕРБ,Сега и детски ясли без пари им уредихте на *** ,но не забравяй че идва Видов ден.Много скоро !

135

Кръстоносец

преди 12 години

Цецо,трявбаше да започнеш речта си така : " Тази година зимата ни изненада " това по темата. А сега какво ще кажеш за *** престъпност ? Ще има ли осъдени *** ? Помисли си щото пак идат избори а българите все още сме болшинство

134

venetka

преди 12 години

venetki danak dobre obisliat v parlamenta

133

Анонимен

преди 12 години

Вчера беше ужасно-на когото и да звъняхме от никъде отговор.7 часа на студа,мъжете уринираха направо пред колите,а жените отваряха вратите на колите и по двойки си правеха заслон.Малки бебета ,деца всички без подкрепа от никъде,взаимно си помагахме,дадохме храна на майката на бебето и на малките деца.Носехме одеало та завихме децата от съседната кола.

132

Венелин

преди 12 години

Цецко, няма ли да направи операция "Снежинките" и да задържи авторите на този гнусен снеговалеж?

131

Анонимен

преди 12 години

Виновни са не комунистите , а селяните които избраха своя образ и подобие и сега най много плюят.Не се оплаквайте много много защото каквото сам си го направиш никой не може да ти го стори

130

Спонги

преди 12 години

Ха ха ха ха . Ние строим магистрали, не ги чистим. Който ги е строил да си ги чисти.

129

Анонимен

преди 12 години

до 117 - НАИСТИНА АРМИЯТА НА АНЬО ТРЯБВА ДА СТОИ НА ТОПЛО И ДА Е ГОТОВА ДА ЗАЩИТИ ИНТЕРЕСИТЕ НА ПРАВИТЕСТВОТО В БРЮКСЕЛ - И АКО БРЮКСЕЛ КАЖЕ ТОГАВА АРМИЯТА ЩЕ СЕ НАМЕСИ

128

Hippaforalkus

преди 12 години

***-мaйнa, аз за к'ъв *** плащам данък сграда, винетки, пътен данък, ГО, данък автомобил и всякакви други простотии? За да мога да се движа по пътя нормално, а не след малко снежец да не мога да вдигна 40 на междуградски път, или на влизане в Пловдив да се вживявам в ролята на пилот от Star Wars, защото има трап почти половин метър ТОЧНО на входа на Пловдив (от естакадата за Софийско-Пазарджишко шосе). Ай сиктир бе, драги зрители!

127

Антикомунистов

преди 12 години

Каквото ви е снегочистенето,такова ви е правенето на избори,такова би е управлението! Само на голяма УСТА,и Крадене нямате равни! С мутротикви начело,толкова!!! Разбра ли *** пульо!

126

вай-вай

преди 12 години

Бойко явно губи контрол на нещата щом и природата започна да не се съобразявя с него.

125

че м шир

преди 12 години

акция ,,снежинки,, ОБМИСЛЯ СЕ АРЕСТ НА ОБЛАЦИТЕ И ВЯТЪРА ,ЧАКА СЕ СТАНОВИЩЕ НА ПРОКУРАТУРАТА ЗА МЯРКАТА

124

анонимен

преди 12 години

що си мисля че това е функция на премиера? или е прехвърлил топката на подчинените си защото днес е неделя и той е зает с почивката си

123

horus

преди 12 години

117 - прочети първите ми постове, фуражко дето "браниш" родината пък тогава пиши (ако можеш да четеш разбира се). Апропо, идеята армията да пази реколтата, не е моя - премиера беше този дето я предложи, така че комплимента за тиквата се отнася до него ! И второ - имаше постове на военни дето твърдяха че армията изпълнява и мирновременни задачи т.е помага при бедствия и аварии и т.н. сега пък - това не е наша работа ?!?! Ами армията на Япония що като стане авария и първа скача бе, *** ?!

122

СнежкоВал

преди 12 години

Ех , корумпирани гербери , сега се видя , че са се дянали милионите отделени за техника и почистване и дано ви приседнат всички тлъсти комисионни от фирмите , които са наети за това !!!

121

Анонимен

преди 12 години

Министър Цветанов призова всички български граждани, които нямат сериозен повод, да НЕ предприемат пътуване из страната, ""ПО НОВИТЕ МАГИСТРАЛИ "" и увери, че републиканската мрежа работи в условията на зимния период.

120

МРРРъсника Станиша

преди 12 години

Туй пък ако не е номер на БСП и лично на Станишев - на!! Обачееее, сигурен съм, че не е минало и без намесата на Първанов.Такава снежна обстановка НЕ МОЖЕ да се създаде без намесата на БСП. Мръсни социалисти, ЗАЩО НАРУШАВАТЕ СПОКОЙСТВИЕТО на правителството. Таман се заклеха, че: " Ще ловим снежинките във въздуха " и вие им погодихте тоя номер.И сега каква излиза тя: ЛЪЖЕМ.Ще кажат, че лъжем освен за снежинките, лъжем и за БАЯ други неща. Ах вие!!