129

ppancho

преди 12 години

Представих си(по чувствата на радост и възторг,които изпитах),какво е било в Белград миналата година на финала на купа Дейвис-Сърбия-САЩ.Билетите в Београд Арена бяха свършили месец преди състезанието.Джоко,Ненад Зимонич и май Янко,ама не съм сигурен взривиха залата и отнесоха американците като...е здраво ги отнесоха-насреди Белград: ))).И както пише на една тениска,която се продава в Сърбия иаз:Can't beat the feeling: ))).Каво има на фанелката ме е срам да кажа тука...Благодаря на Гришо и Цвети

128

Анонимен

преди 12 години

И Григор и Цвети се представих супер. Физически и двамата са добре подготвени, но им липсват повече мачове с големи играчи. Надявам се следващите три седмици да ни зарадват още с хубавата си игра и двамата. Цвети вече леко подава на напрежението от огромните очаквания и от време на време подава, ама изглежда боец и с времето ще си дойде всичко на мястото. Упешна година и здраве за тях и екипите им и да ни радват още!

127

Българин

преди 12 години

Честита победа на всички БЪЛГАРИ !!! Но за компенсация Бат БОйко ще пусне на приятеля и наставник Уорлик на мачлето и ще замажем щатският резил !!!!!!!!!!!

126

пръдливо джудже

преди 12 години

хАмериканската мърда Марди беше жалък срещу Гришо,и се прояви като абсолютен ***...направо мед ми прокапа на сърцето ,като гледах как го унижава нашия :)

125

Анонимен

преди 12 години

Нашия пич е само на 20 год и размаза ония американски *** по доста категоричен начин. И това е лицето на САЩ...оле мале. Да живеее малката и горда България!!!

124

булгар гад

преди 12 години

Това че във България сме зпустял катун ,няма кои знае какво значение .Български деца се раждат и ще се раждат те сами намират пътя и начина по които да се докажат . Българин да се родиш не е гордост нито чест това е орисия да се доказваш и да се бориш срещу целият свят . Знам и съм сигурен че младото подрастващо поколение ще бие ,ще покорява без страх и комплекси които и да е ,това е тяхната съдба от нея не можеш да избягаш така са ни орисали

123

сашо

преди 12 години

Генерал-губернатора дали няма да привика Бойко Борисов и да му се скара че сме били техните тенисисти..

122

goro

преди 12 години

добрата игра на Гришо , доста изнерви Фиш , освен това съдията на няколко пъти не се намеси точно и с нужното компетенция - но въпреки това Фиш нямаше право да обижда и да се сърди на Гришо- просто Григор бе по-добрият и с лекота успяваше да надиграе 8 в света.от върха се пада най-лесно , най-много боли и най-вече не се забравя.Браво на Гришо !

121

Анонимен

преди 12 години

А каква е тая неприятна реакция на Марди Фиш? Какво е направил (не съм гледал мачовете)?

120

Ahmed

преди 12 години

Крадецът вика: " Дръжте крадеца!" ...dolu cerkezite ot bg

119

ицо

преди 12 години

Браво на Цвети и Григор!!

118

Българин

преди 12 години

Феноменален Григор - а аз преди турнирът мислех, че ТОЙ ще бъде слабото звено в двойката !!!

117

бЕдНяК

преди 12 години

Браво за пореден път на младите, красиви, умни, играещи достойно българи ! Успяват въпреки неимоверните усилия да се "спъват" талантливите деца на България.

116

Шуменец

преди 12 години

КЪДЕ Е АСКЬОВО?

115

дидо

преди 12 години

БРАВО !!!!!!!

114

Ксеркс

преди 12 години

Григор Димитров изигра най-силния мач който съм му гледал, игра невероятен, извънземен тенис, тенис с който може да победи който и да беше срещу него.

113

Gosho

преди 12 години

Абе пуснете го това като ТОП новина ,да не сте малумни да слагате други неща.Това е единствената прична ,за която може да се горедем ,че сме българи напоследак.Не да гледам всички други маломиници от упрвалението.Цвети и Гришо направиха толква много за България с това си представяне,колкото нито Станишев, нито Бойко(пожарникар-министер)Това ни остана на българите да се радваме на такива моменти.Дано да има още такива,поне да сме щастливи доколкото може

112

Анонимен

преди 12 години

ТАКА НЕ БЯХ СЕ РАДВАЛ ОТ 1994 И РАЖДАНЕТО НА ДЕТЕТО МИ,НЯМАМ ДУМИ,ГРИГОР БЕ НЕВЕРОЯТЕН,МОЩЕН ,СМАЗВАЩ,А ЦВЕТИ НЕ ИГРА ЛИ СРЕЩУ МЪЖ

111

Чоки

преди 12 години

Да не забравят да се опънат вечерта в хотела по случая.....

110

Анонимен

преди 12 години

И сега срещу кой ще играят?