52

Анонимен

преди 12 години

България е малка безгласна страна,какви терористични атентати да ви се невиди и на смотаните журналисти! *** който си го е измилил това трябва да бъде съден за създаване на паника!

51

go home

преди 12 години

А на ръчички да ги понесем, не искат ли. Да спрат геноцида над палестинците, няма да има атентати. Да се изнасят всички тогава от България. Където и да идат по света, с тези само злини идват. А и като туристи са стиснати и муфтаджии. Ше се друсаме цяла Европа. И за какво сме ги пуснали тук. Вижте как тихо се намърдват и се опитват да ни яхат. Но всичко е до време.

50

Распутин

преди 12 години

Предлагам същото заглавие да публикувате в продължение на една седмица по три пъти на ден! Белким си начешете крастата...

49

тод79

преди 12 години

И като ви дадат информация,какво ще стане!Ще ви кажа слагаме гащите с кафявото отзад!Ние един сняг като падне се насираме,а ако има нещо такова официално незнам.Бтв цял ден това ще дават-пълни глупости!!!!!!!!

48

анонимен

преди 12 години

лично аз се дразня страшно много ..когато журналистите въпреки безпочвената и измислена информация се заиграват с подобни теми..

47

До муспи

преди 12 години

Браво много то4но казано.

46

муспи

преди 12 години

Евреите така работят - вижте СТЦ. Ще ни устроят някои голям фишек и ще изпратят амерекански *** и френски араби да ни вразумяват. После ще се настанят в освободената територия.

45

Анонимен

преди 12 години

Дано няма такива неща че сигурно пак комунистите ще са виновни

44

....

преди 12 години

Един от високо нарежда, че ще пуснат слух за за терористичен акт, а Московски да успокоява че нямало страшно. Те така се гради имидж взаимно - отчитане на работа.Ако взем наистина гръмне нещо там те тогава ДНЕС.БГ ще ви признаем. Сега е прах в очите.

43

...

преди 12 години

И ... Пак!!! Няма информация...Абе ДНЕС.БГ/Инвесторки не хванахте ли тендовагинит на пръстите да пускате по 5 пъти едно нещо. Толкова ли е вие умствения багаж.До 00ч. пуснете още 4 пъти тази ИНФОРМАЦИЯ!!! Така за норматив.

42

Анонимен

преди 12 години

Свински дюнер,с ориз"по китайски".

41

?!?

преди 12 години

Нали миналото лято отговорни ръководни 'фактори' ни обясняваха, че сме били в 'добри отношения с "дюнерджиите"'? Що така сега? Или и тогава си правехме PR?

40

мнение

преди 12 години

...Няма никаква конкретна информация за предстоящ атентат...Ами няма и да има - тези които правят такива неща не пускат предварителни уведомления и анонси. А дори и да е имало, никой служител на спец службите няма да се изправи пред медиите и да каже : Да, има такова нещо,но работим по въпроса.Самото представяне на ситуацията от медиите е някак странно и дори преекспонирано.Заплаха винаги е имало винаги - особенно след 11/9...Това обаче кой какво прави за да предотврати заплахите - не знаем

39

jitan

преди 12 години

.....На вниманието на атентаторите !!!!!!!!!!!........Моля при атентатите да се има предвид ,че в нашето село няма ни един еврейн и ни един арабин....имаме само свинско във вид на суджук,сланина която още не е станала и стотина кила домашна и още толкова домашно...киселото зеле е втасало но не е резлива зеленицата...Затова които ще фърля бомби ,нека ни заобиколи !!!

38

:)

преди 12 години

Брайвик, Брайвик къде си ...!?

37

Влади

преди 12 години

Боли ме г.за за някакви си евреи тук, в София! Тия все се имат за център на Вселената. Ами да направят така, че хората да не ги мразят по целия свят, тогава ще спрат и атентатите с/у тях. А така - "пазете еврейчетата, щото някой ги псувал" е вятър работа!

36

Анонимен

преди 12 години

koi ot teroristite go interesuva BG be. aide ne stresiraite horata o6te pove4e i im otvli4aite vnimanieto ot dr. etni4eski problemi.

35

Памет!

преди 12 години

Освен летищата, пазете и църквите!ЧЕРВЕНИТЕ ТЕРОРИСТИ ДЕЙСТВАТ И ТАМ.

34

Анонимен

преди 12 години

Появи се информация за нападение на червени над селска мандра. Откакто им спряха далаверите много изгладняха и озверяха.

33

Анонимен

преди 12 години

Яжте дюнери и няма страшно.