480

Анонимен

преди 12 години

да са ви честити помака и ***

479

Огнебойко

преди 12 години

Що бе?Тва помаче от Гоце Делчев може и да се осефери и да се стегне, знае ли човек

478

ШИМБА

преди 12 години

УЖАС!ПЛЕВНЯТА -ПРЕЗИДЕНТ!!!!!!!!

477

Распутин

преди 12 години

E,кой разбрал,разбрал! Който не,никога няма да разбере! Ако и тия толкова прости неща НЕ МОЖЕТЕ да разберете, аз по-просто не мога да ги обясня. Предавам се! Но винаги трябва да се помни, че първо е най-напред, а после е след това. И НИКОГА НЕ ВЯРВАЙТЕ В СВЕТОВНАТА КОНСПИРАЦИЯ!По-скоро е валиден "Бръсначът на Окам" - "Най-простото обяснение е най-вероятно...!"С това просто философско оръжие ако се въоръжите, ще стигнете далече, далече, отвъд всякакви хоризонти!Но трябва търпение и постоянство!!!

476

Ама моля ви се.

преди 12 години

Тая кукла на конци още ли ще ни я показвате?Момент,........ отивам да повърна.

475

Анонимен

преди 12 години

Плюя на тая държава имам такова чуство че ние като народ не представляваме държавата ами тия от горе който ги избираме превърнахме се в жалки хленчещи п****и , марионетки в ръце на кукловод е това сме ние

474

неизвестен

преди 12 години

станахме за срам пред Европа.Вярно,че в България трудно се живее.Заради плановете на Дянков и Борисов да се издокарват пред Европа,че можат да унищожат България и народа с тези техни бандитски политики.За нищо не стават,няма нито една държава в Европа народа така мизерно да живее,няма и такава политика да се води в Европейския съюз-политика на бедност и мизерия.

473

Анонимен

преди 12 години

кой беше казал, че Плевнелиев мяза на салонен управител?? Ама, верно на това мяза.

472

отличник

преди 12 години

България-шампион по мизерия,простотия и корупция

471

Шок

преди 12 години

Новият кабинет на страната ще се управлява от пет партии, скандално разкритие на политическия сайт 7plus7. net

470

ТОЧНО !!!

преди 12 години

477добавен от: rumen221 преди 1 часРаспутин,Цитираш Хитлерчо, от 33-та година: - сегашната икономическа ситуация не ни позволява да говорим изобщо за политика! Това ще дойде по-късно, когато условията позволят!САМО, ЧЕ ЖИВОТА НЕ СПИРА ДЕЦАТА ИСКАТ ДА ЯДАТ СЕГА!!!А СУПЕР БОКО, да остави кризата на ТЕЗИ ДЕТО Я ПРЕДИЗВИКАХА - Америката и Юръпата, и да си СЪБЕРИ ДАНЪЦИТЕ, АМА, САМО С МЕРАК НЕ СТАВАВеликият Български Народ казва - Не търси под вола теле (пари) то е под кравата (данък печалба) и млякото е там (данък девидент)ОТ КЪДЕ ПАРИ ЛИ? Дянков и Проф. Михаил Константинов, ЛЪЖАТ КАТО ДЪРТИ ЦИГАНИНИ, ЧЕ НЯМА ПАРИ!!! ИЗРАБОТВАМЕ СИ ГИ В ИЗОБИЛИЕ, ЗАЩОТО АКО В ЕВРОПА ПОЛУЧАВАТ 150% ОТ ИЗРАБОТЕНОТО, НИЕ ПОЛУЧАВАМЕ САМО 50%...!!!- Средната ни работна заплата е 17% от средноевропейската, а производителността на труда ни е 27%!!! БНП е 45% от средноевропейския, а средните ни доходи са 20% от средноевропейските Следователно средната ни заплата БЕЗПРИКОСЛОВНО ТРЯБВА, да е не 640лв., а 1 200 лева ЗАЩОТО СМЕ СИ ГИ ИЗРАБОТИЛИ!РЕФОРМАТА ДА, НО ЕВРОПЕЙСКА, ДЕМОКРАТИЧНА:1. Данък печалба ТРЯБВА да се удържа при източника - ТУК В БЪЛГАРИЯ... (за миналата година печалбите са около 35 милиарда, а от тях са инвестирани САМО 1,2 МИЛИАРДА)!!!- За инвестираната и част в България данъка ТРЯБВА, да се намали на 5%...!- За неинвестираната, данъка ТРЯБВА да е 37.5% (в Германия е 35%), колкото са удръжките на работещите граждани, данък дивидент у нас е само 5%..., и искат да го намалят на 1%, а би трябвало да е колкото на нормалните хора 10%...!ТАКА ЩЕ ИМАШ ЕЖЕГОДНО ПО 15-20 МИЛИАРДА ИНВЕСТИЦИИ!!!2. Премахване ТАВАНИТЕ за пенсионни, здравни и други осигуровки и удържането им от всички доходи от ТРУД, СОБСТВЕНОСТ И СОЦИАЛНИ ПОМОЩИ Тавана на осигуряване, ако се вдигне само от 2 000 на 2 700 лева прихода в социалните системи ще е 120 милиона...ТАКА В СОЦИАЛНИТЕ СИСТЕМИ ЩЕ ИМАШ ТРИ ПЪТИ ПОВЕЧЕ ПАРИ3. СУМИРАНИ, СОЦИАЛНИТЕ ПОМОЩИ, ЗА ЕДНО ЛИЦЕ, да са под размера на минималната пенсия от 136лв, която е ДОХОД ОТ ЧЕСТЕН ТРУД!ТАКА ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ ПРОФЕСИЯТА СОЦИАЛНО СЛАБ!!!4. Всички ЗАПЛАТИ и плащания над 500 лева, да се правят САМО ПО БАНКОВ ПЪТ, ИНАЧЕ ЗАТВОР!Така ще изчезне СИВАТА ИКОНОМИКА!!!

469

Анонимен

преди 12 години

А двама *** на една снимка

468

rumen221

преди 12 години

472-ри,Това "МАКЕДОНЕЦ", някаква диагноза ли е...???

467

rumen221

преди 12 години

Распутин,Цитираш Хитлерчо, от 33-та година: - сегашната икономическа ситуация не ни позволява да говорим изобщо за политика! Това ще дойде по-късно, когато условията позволят!САМО, ЧЕ ЖИВОТА НЕ СПИРА ДЕЦАТА ИСКАТ ДА ЯДАТ СЕГА!!!А СУПЕР БОКО, да остави кризата на ТЕЗИ ДЕТО Я ПРЕДИЗВИКАХА - Америката и Юръпата, и да си СЪБЕРИ ДАНЪЦИТЕ, АМА, САМО С МЕРАК НЕ СТАВАВеликият Български Народ казва - Не търси под вола теле (пари) то е под кравата (данък печалба) и млякото е там (данък девидент)ОТ КЪДЕ ПАРИ ЛИ? Дянков и Проф. Михаил Константинов, ЛЪЖАТ КАТО ДЪРТИ ЦИГАНИНИ, ЧЕ НЯМА ПАРИ!!! ИЗРАБОТВАМЕ СИ ГИ В ИЗОБИЛИЕ, ЗАЩОТО АКО В ЕВРОПА ПОЛУЧАВАТ 150% ОТ ИЗРАБОТЕНОТО, НИЕ ПОЛУЧАВАМЕ САМО 50%...!!!- Средната ни работна заплата е 17% от средноевропейската, а производителността на труда ни е 27%!!! БНП е 45% от средноевропейския, а средните ни доходи са 20% от средноевропейските Следователно средната ни заплата БЕЗПРИКОСЛОВНО ТРЯБВА, да е не 640лв., а 1 200 лева ЗАЩОТО СМЕ СИ ГИ ИЗРАБОТИЛИ!РЕФОРМАТА ДА, НО ЕВРОПЕЙСКА, ДЕМОКРАТИЧНА:1. Данък печалба ТРЯБВА да се удържа при източника - ТУК В БЪЛГАРИЯ... (за миналата година печалбите са около 35 милиарда, а от тях са инвестирани САМО 1,2 МИЛИАРДА)!!!- За инвестираната и част в България данъка ТРЯБВА, да се намали на 5%...! - За неинвестираната, данъка ТРЯБВА да е 37.5% (в Германия е 35%), колкото са удръжките на работещите граждани, данък дивидент у нас е само 5%..., и искат да го намалят на 1%, а би трябвало да е колкото на нормалните хора 10%...!ТАКА ЩЕ ИМАШ ЕЖЕГОДНО ПО 15-20 МИЛИАРДА ИНВЕСТИЦИИ!!!2. Премахване ТАВАНИТЕ за пенсионни, здравни и други осигуровки и удържането им от всички доходи от ТРУД, СОБСТВЕНОСТ И СОЦИАЛНИ ПОМОЩИ Тавана на осигуряване, ако се вдигне само от 2 000 на 2 700 лева прихода в социалните системи ще е 120 милиона...ТАКА В СОЦИАЛНИТЕ СИСТЕМИ ЩЕ ИМАШ ТРИ ПЪТИ ПОВЕЧЕ ПАРИ3. СУМИРАНИ, СОЦИАЛНИТЕ ПОМОЩИ, ЗА ЕДНО ЛИЦЕ, да са под размера на минималната пенсия от 136лв, която е ДОХОД ОТ ЧЕСТЕН ТРУД!ТАКА ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ ПРОФЕСИЯТА СОЦИАЛНО СЛАБ!!!4. Всички ЗАПЛАТИ и плащания над 500 лева, да се правят САМО ПО БАНКОВ ПЪТ, ИНАЧЕ ЗАТВОР!Така ще изчезне СИВАТА ИКОНОМИКА!!!

466

Ал Булгария

преди 12 години

И казъл е той:-ДА ВАЛИ ДВА ДЕНА БЕНЗИН И ЕДИН ДЕН ОГЪН,па да се изчисти земята.......

465

БЪЛГАРИН 1

преди 12 години

България Европейски шампион по икономии и Световен по БЕДНОСТ !!!

464

анонимен

преди 12 години

снимката им е излязла много сполучлива...шефа е седнал и се кефи..а марионетката послушко плиткоумна е на крак очаквайки заповедите на шефа си..кефя се че не съм гласувал за тия двамата ...прозрачни са както и да ги погледнеш

463

((((

преди 12 години

на снимката -Пижо и Пендо )))

462

lainomet

преди 12 години

Да го еввва у утечеството скапано Язе сам МАКЕДОНЕЦ

461

lainomet

преди 12 години

И язе че я напущим тая скапана държавица