17

разпран гъш

преди 12 години

mnogu talantlif mladej niviroaten glas i super klip

16

Златокоска

преди 12 години

Много добре написана статия. За съжаление пошлостта и абсурда няма да изчезнат... Жалко, че няма наложена цензура на клипове правени с цел да подтикват към педофилия, проституция и пр. Чудим се защо с всяко следващо поколение нацията ни се изражда и тийнейджърите са като с промити мозъци. Докато се въртят такива клипове - ще затъваме все повече...

15

Анонимен

преди 12 години

дето се казва: strip-tease water.

14

проклети уроди

преди 12 години

Ако имах възможността, бих хванал един нож и бих разчленил всичките *** от това видео. Друго не заслужават. Какви бяхме, а докъде стигнахме."Българите - велик народ" - ето докъде ни стигна величието. Дано ни затрият всичките по-скоро!

13

?!

преди 12 години

Когато не знаете значението на определена дума защо просто не я проверите в интернет и не сте доволни, че днес разбрахте нещо ново, както направих аз!

12

До pl и филолозите

преди 12 години

"Щекотлив" не е диалектна дума драги. Има речници в помощ на такива с по-бедни знания. Но явно или ти самия си от село или в училище си попропуснал доста от материала по български език. Че и шутове ще раздава юнака - просто един ярък пример за войнстваща простота. Съвет от мен - пробвай сам да си набиеш един шут в ***, може и да успееш да се върнеш оттам откъдето си изпълзял ...

11

pl

преди 12 години

Щекотлив?!... Тоя селски диалект от кой край е? Просто питам като чуя някой *** да използва тази дума да знам от къде идва и да го върна пак там с шут.

10

Тракиец

преди 12 години

Татарска простотия и иидиотщина. За никъде не сте, бе диво азиатско племе!

9

Редакцията

преди 12 години

Какво мислите вие,е най-малко от значение за нас.

8

bai ivan

преди 12 години

Очаквах повече от тази рубрика. Не ми харесва статията и няма да чакам с нетърпение съботния бис. Вероятно дори няма да чета тези ви статии.

7

Анонимен

преди 12 години

Каква хубава дума, в иначе грамотния сайт днес.бг- щекотлив.... А сега ни блокирайте ИП-то за 2 седмци

6

Залюхан Ставри

преди 12 години

Как е пичове - нещо за доебаване?

5

COOOLVN

преди 12 години

От днес стартира новата ни рубрика "Съботен бис"...........моля това да е и последната!!!!!!!!Bull shit!!!!!!!!!!!!!!

4

Българин

преди 12 години

"ЩЕКОТЛИВИТЕ" ??? МОЛЯ ИЗПОЛЗВАЙТЕ СЪЩЕСТВУВАЩИ ДУМИ !

3

Анонимен

преди 12 години

От доста време не бях слушал "новите хитове" на България, защото са абсолютна помия, но този Виктор мисля, че е върха. Върха на помията. Или пък може би по-добре да напиша "дъното". Нема оправия с тая простотия.

2

Анонимен

преди 12 години

Не е истина какви *** претендират да ни бъдат идоли!А тоя Виктор да оставя микрофона и да хваща пак волана че, иначе тежко и на бг музиката!

1

Анонимен

преди 12 години

И голямо местене на химикалки, моливи, фломастери имаркери ще падне.