27

преди 12 години

Кой ряза лентата, ББ в Мексико ли е???

26

ИТ

преди 12 години

Все едно - вантов,въжен,висящ - това е много сложно изпълнение. Надявам се да покажат и някой филм,как е бил построен. Моста е уникално красив и ефирен.

25

!

преди 12 години

Бил съм много пъти в Мексико - и на Източното и на Западното Крайбрежие. Доста як климат, ама мексиканците са едни *** и наркодилъри.

24

Туче

преди 12 години

Това е част от Трансамериканската пътна инфраструктура, която ще бъде гръбнака на NAFTA. Предполагам, че сте чули са това животно. Или ще продължите с коментарите за бате ви Ойко?

23

Янко

преди 12 години

Велико! Поздравлевия или как беше? Да, "конграчулейшънс"! Мексико е страна с характер, невероятна! Само дето един по-долу беше писал за красивите жени. Не е прав. Българките са на порядъци по-красиви! Може би венецуелките. Да, но креолките в тези страни са хубави. Някои - главозамойващо! Но средностатестически! Но, сеньор! А ние ще направим Дунав мост 2! Още това столетие! А може даже Б.Б. да прибере от там последната лентичка за колекцията си. Дай, Боже!

22

Анонимен

преди 12 години

Аве Боке ... мое ли да не си в Мексико сеа а ? Де блееш ?

21

БББ

преди 12 години

Аз пък ще закарам *** на моста и пред тунелите и по цялата магистрала.P.S. Добре че има външни новини, че родните драскачи както и да ги гледаш пишат само плаетни реклами с изключение на трагичните новини.

20

танкист

преди 12 години

навремето в часовете по география даскалицата разказваше за мексико сити дето живеели в бидони, като гледам от тогава минаха 20 тина години ние сме се засилили към кашоните а тия строят като за световно, хвала на нашите сметли умове в управлението които ни доведоха до просеска тояга , хвала на виден офф, кост офф, младен офф, саксофона цар, стани шефф, борис офф, да им се втъкне отзад и да не им излезе никога особенно на стоителя боко, дето изпука 12 милиарда а построи 25 километра да го духа.

19

НЕ Е ВЯРНО

преди 12 години

НЕ Е ВЯРНО ,ЧЕ МОСТА Е ОТКРИТ. ВИДЯХТЕ ЛИ НЯКЪДЕ НАШАТА МУТРА БОКО В КОМПАНИЯТА НА ЛИЛЯНА ДЕБЕЛАНА И САМОКОВСКАТА КАРТОФЕЛНИЦА. НЯМА ГИНЕС -НЯМА МИНЕС, ЩОМ НА ПЪРВА ЛИНИЯ НЕ Е ТИКВАТА И ОСТАНАЛИТЕ НИЩО НЕ СЕ ПРИЗНАВА. БОЦКО -ТИКВЕТО Е ВЕЛИК ВЕЛИК ТА ДРЪНКА КАТО ПРАЗНА ТЕНЕКИЯ ПЪЛНА С ПРОСТОТИЯ

18

Анонимен

преди 12 години

Кой го е открил?

17

Видин

преди 12 години

А във Видин дунав мост 2 още се строи... от началото на строежа изминаха 3 кметски мандата и в момента тече 4-ти. Дано му се види края.

16

Анонимен

преди 12 години

"Мексиканските власти очакват съоръжението да допринесе за развитието на туризма и търговията в региона."Туризма в Мексико се ограничава най-много до дайвинг в залива, с охрана на лодката и така. Иначе си стоиш в хотела, излезеш ли някъде извън този периметър - най-вероятно ще те убият. А в дискотеките и баровете... забравете.Иначе по темата - моста сигурно е построен с пари, дарение от някой наркобарон, да си измие ръцете от кръвта, която е разляла дрогата му.

15

Анонимен

преди 12 години

НА МЕКСИКО ЛИ ВИКАТЕ *** ВЕ? ДА НАПОМНЯМ ЛИ ЗА НАЙ КРАСИВИТЕ ЖЕНИ ОТКЪДЕ СА? МЕКСИКАНКИТЕ СА НАЙ СЕКСАПИЛНИТЕ ЖЕНИ!!

14

за 13

преди 12 години

Че кво му е сложното на вантовия мост дето е на снимката? Нищо. Само дето тука такъв не можем да построим. Иначе е съвсем проста работа.

13

Хетфиелд

преди 12 години

Аз не виждам нищо сложно в този мост. На 400 м над земята е просто защото е построен на такова място където под него има толкова голямо разстояние. Иначе базовите му държащи колони са с накаква смешна височина. Сложно построен мост е един висящ мост във Франция, но му забравих името. Знам само че гледах по Дискавъри какви технологии са използвани за да е стабилен!

12

Анонимен

преди 12 години

Добре ве, днес е празник. Може ли поне един ден да не пишете глупости за това какви сме ***, за Бойко Борисов и обичайните неща, за които се вълнувате толкова много?

11

за 5

преди 12 години

Построили са го за толкова време, за колкото в Бг се строи 400 метра от магистралата.

10

Въпрос?

преди 12 години

Висящият мост съединява щатите Синалоа и Дуранго.Нямаше ли разлика между "висящ" и "вантов" мост?На снимката е показан вантов мост, а в текста пише, че е висящ!?

9

8)

преди 12 години

много е красиво

8

Анонимен

преди 12 години

Гринговци, ***, но правят! А ние можем само да гледаме как го правят! И нища више!