28

анонимен

преди 12 години

Това интервю ме разби! Ще го помня цял живот, предлагам да се изучава и в училище.Такива глупости изобщо не трябва да виждат бял свят, а тази да се накаже да прочете 1 свястна книге /защото и там има вече много талаш/

27

Анонимен

преди 12 години

посредствени жени.

26

Анонимен

преди 12 години

Мацката е трепач бе, охлюболювци ! ! ! ! ! ! ! !

25

за 22

преди 12 години

Ами само го разклащай, за такова нещо кой ще те банне?1

24

Пъзел

преди 12 години

До 19:Аз пък бих ги пуснал в какаовата долина.

23

Анонимен

преди 12 години

А който не гледа филми ?Хах ще ме уморите от смях с протестите срещу преместването...Филмите въобще не са важни за каквото и да е. Както и Оскарите. Това е просто бизнес.А зомбираните роптаят ли роптаят. Ще се сгърчат от вълнение и неодобрение.Това е просто илюзия.

22

до 16

преди 12 години

вече не смея да си го преместя, че заради вчерашното "хоп- в левия" до сега имах бан и не можех да коментирам :(

21

:-)

преди 12 години

Вчера гледах "Walk the line" отново. Много як филм - за него Рийз взима Оскар за на-добра женска роля. Наистина невероятна роля - от този филм започнах да я уважавам. Друга тема е, че след него се снима само в типичните американски бози.

20

Анонимен

преди 12 години

Ей, хора, я се осъзнайте малко! Да определено това не е новината на деня, и на мен не ми е приятно, че "новинарските" сайтове ни заливат с подобни неща, но като не ми харесва и не ме интересува просто не чета! Вместо да плюете, погледнете себе си, дали сте успели, дали се занимавате с това, което ви харесва, дали живеете добре и ако не е така се погрижете за собствения си живот вместо да осъждате другите, щото били станали известни и ги писали в някакъв сайт... Успех!

19

Нерез

преди 12 години

Така като я гледм бих пуснал малките бели войници да се разхождат по лицето и ... мда!

18

сексманиак

преди 12 години

аз вече го преместих около 100 пъти, като последните 25-30 пъти значително ускорих темпото. Сега пуша цигарка след хепиенд-а.

17

до 16

преди 12 години

закъсняваш....ние отдавна я свършихме тая работа:)))))

16

местач

преди 12 години

Кво правиме колеги ? местиме ли го ...

15

раиса

преди 12 години

Фолкпевиците на Пайнер са много по-хубави от тая ,но нали не са в Холивуд ша ги плюем до дупка а тази ще я величаем и цяла страница в сайта й пуснали,да я обсъждаме колко е перфектна..

14

Анонимен

преди 12 години

Нещо за Ким Кардашиян? Дали не си е напудрила носа, за да даде матриял за статия за днес бг?

13

Анонимен

преди 12 години

И тая е играла с любовната ми писалка (мисалкааа), порил съм я кат рибааа, пълнил съм я кат еклееер (меклееер), кормил съм я кът агнье, след това ягоди в жакусито и я жасам, жасам...

12

сексманиак

преди 12 години

до 11Не те помня кой си, че знаеш кво има в гащите ми. Да не си оня с разпрания *** и памперсите, дето то опраих новогодишно от състрадание ?

11

До номер 8

преди 12 години

А ти вземи сложи един чорап у пакето, че нещо много ти е празен...

10

Палермо

преди 12 години

Браво, "9", имаше нужда някой малко да отрезви хората с оскъдна обща култура, които знаят само да "плюят" и "хранят" !!

9

Анонимен

преди 12 години

Е верно сте много задръстени щом на всяка статия питате кой кой е, оспорвате важността и причината за поместването на почти всяка статия...егати тъпанарите, няма да се оправите. " Тоз кой е, с какво е важен за света???". Ми ти дето питаш вземи си задай същия въпрос на себе си: Кой съм аз и с каво съм важен, та поне нещо смислено направиш в тоя живот, не само да се излагаш по форумите. Ми вземи прочети в Гугъл коя е тая като си толкова смотан и досега не си чул!!!