7

Ключът

преди 12 години

за "успеха" тук се крие в мимоходом споменатото между хвалебствията за една поредна "златна гъска" :"озонът се смесва със стероидни лекарства"!?!!? Това е истината - сам по себе си няма ефект /личен опит/. А стероидите и без озон помагат в леките случаи на дискова херния именно като намаляват отока заради противооточното си и противовъзпалително действие ..

6

Анонимен

преди 12 години

Озонтерапияте е най-високо ефективното лечение на дискова херния,което широко се практикува в страните от Европа от 1984 г.В Италия работят около 8000 лекари озонотерапевти в Германия са над 12000 и т.н.Терапията е регламентирана и обикновено се заплаща от Здравноосигурителните институции.Противопоказанията са много тесни главно при повишена склонност към кървене.Странични действия практически липсват защото озона е форма на кислорода.Ефективността е между 70 и 80%.А за операциите 1 е прав.

5

Q

преди 12 години

Преди месец ми диагностицираха херния. Питах как да се лекувам, какво що, че то на докторите трябва да им вадиш думите с ченгел понякога. Е доктора ми каза, че озонотерапията си е от нещата които се правят за пари, и че доколкото има информация - разрешена е само в България.

4

Анонимен

преди 12 години

ако се вкара озона в някоя артерия става още по ефективен

3

Анонимен

преди 12 години

Някои все още не разбират, че хирургията е най-истинската медицина: отваря, премахва причината за страданието и затваря. Всичко друго е лечение опипом - за едно е помощ, за други пет неща е вреда. Друг е въпросът на какъв хирург попада болният и колко се страхува от хирургическа интервенция.

2

maria

преди 12 години

Na sina mi biha 5 injekcii o3on no bolkata dori ne namalia ,moje bi e do organi3ma

1

13

преди 12 години

Много добре, но нищо не се споменава за странично/ вредно/ действие!Щом може да се избегне операция, във всички случаи е ДОБЪР МЕТОД /около 70 % от операциите са без ефект, дори влошават състоянието/!!!