236

skluptor a kaf pedio

преди 12 години

taz kyrdjaliiska maina sho glavi ot kal prodade na mutrite. deka sa parite, koi pari. nali pravi glavi-pravih- nie plathme-platihte-deka sa parite//koi paria tova dali e *** Vejdi Rashidov- ama molia tova kasae edin tolkoz malak organ i to ne celia samo halkata mu i to ne celata ami neinia nerv-demek Rasidkov si pada po anlnite nervi- no tova ne e pidal- tova e *** na pedalite s pederaska orientacia 4iito lozungf e" moito *** zaapa toito pikal"

235

1

преди 12 години

продължение към 242,от пунктовете ,и ако знаехме че е голям демократ бих ме се обърнали към него да ни изведе от дулово.

234

1

преди 12 години

тази вечер веждичката беше гост в предаването на четири очи,цитирам на 31.12.1984год.отидох да прибера баща си от Кърджали,беше започнал възродителния процес ,баща ми беше много разтроен само плачеше и ми се обади по телефона,не ме пуснаха да вляза в града навсякъде милиция,обадих се на първия секретар на бкп,след това ме пуснаха,значи още тогава веждичката е лижел тези които са на власт,а ние обикновените на кого да се обадим бе веждичка,и да ти напомним че твоя настоящ началник беше на един

233

АнтиГей

преди 12 години

Нищо осъдително няма в мнението му за гейовете - човекът си е казал истината, която се споделя от по-голямата част на обществото!

232

анонимен

преди 12 години

абе господинчооооо..твоят етнос си падат *** и обичат мъжете момиченца..така че не на нас тия

231

Анонимен

преди 12 години

МУЛТАК

230

Ива

преди 12 години

Валерия Велева се оказа доста ниска топка. Българското общество е консерватино и не толерира гейовете по презумпция. Независимо дали е емоционален изблик или позиция, в качеството си на човек и артист, преди 12 години той е имал право да каже такива думи. Сега тези думи се вадят в контекста на новото време и се лансират в посока нетолерантност и дискриминация на гей хората. Да , ама не, в качеството си на министър Вежди Рашидов не е казал такива думи.

229

ФунтиущеТърлингдроме

преди 12 години

МИНИСТЪР НА БАХУРА!!! (((:

228

ФунтиущеТърлингдроме

преди 12 години

...идното лято ((((:

227

след изказването си

преди 12 години

предизвика бурни обществени реакции и му бе поискана оставката ! Видяхте ли се сега какво представлявате вие българите?! 90 % гейове ! Кога ви е следващият гей парад ?

226

пурко

преди 12 години

Скоро един голям артист от САЩ на въпроса дали смята да влезе в политиката отговори, че не е живял живота си досега по начин, който да му позволи да се занимава с политика. "Употребих прекалено много дрога и спах с прекалено много жени"... Сетих се за него , като виждам как у нас куцо и сакато тръгна да става министри, депутати. Този брадат екземпляр е типичен пример. Бивш мултак, с безброй изядени прасенца, изпити питието и изпушени пури в обкръжението на мутри. Да не забравим и случката от преди 10 г., когато в нетрезво състояние той преби полицай, който му казал че е паркирал неправилно. За интервюта, като въпросното пък да не говорим. И как сега да повярваме, че този човек е достоен за министър? Това може да стане само в България!!

225

валя

преди 12 години

Също не смятам, че гейовете са нещо невинно, те са станали такива в болшинството си благоранение на насилие на други гейове над тях, това е път към содом и гомор, имаме си достатъчно кривини, за да ръкопляскаме на гейовете, чието афиширане граничи вече с престъпност в световен мащаб, друг е въпросъг, ме и вежди не е стока

224

grep

преди 12 години

Какво сте залаяли всички - живеем в демокрация и всеки има право на собствено мнение? Евала - един човек да си каже мнението по въпроса. Омръзна ми от политическа коректност - ромите са ц**гани, гейовете - п**дали нищо не променя ситуацията - първите крадат, а вторите разширяват кръга на приятелите си. Омръзна ми хората да се правят на обидени от истината - да боли - ако си 120 кила си дебела *** и това е ...

223

един гей

преди 12 години

Сърдете се на хетеросексуалните, че раждат ***.Ай пораснете мъртви души или замрете веднъж завинаги.

222

АБЕ , ВЕЖДИ Е ПИЧ...

преди 12 години

КОЙТО ТЪРСИ ПИЧ"И.....ДА ХОДИ НА ПОЗИТАНО -20 !ТАМ СА НА ДРУЖИНКИ ,А сърГЕЯ ГИ ПРЕДВОЖДА.....ТОЙ ИМ Е КОРКОРБАШИЯТА....!ДРУГАРСКИТЕ ПАРТИЙНИ ЦЕЛУВКИ ...ТАМ ГИ ПРАВЯТ , УСТА--В УСТА....КАТО ТОШО И БРЕЖНЕВ!"ИДЕИТЕ" СБЛИЖАВАТ...ДОРИ И ***!ТОВА СА ТЕ........ "ЛЕНИНСКИТЕ НОРМИ НА ПАРТИЕН ЖИВОТ"!!!!!

221

Швейк

преди 12 години

А бе няма какво да се заблуждаваме... Тоя харесва дупе.

220

Анонимен

преди 12 години

Дори уточнява, че тогава бил по-млад и това била причината за позицията му- значи сега, когато е по-стар, вече няма нищо против тях и съответно попада в кръга на заподозрените,така ли? Не, не е така. Абсурдно е да се повярва на подобна трансформация. Сега просто е политически лъжлив. Налага му се. А колко откровен може да е, когато играе себе си- колкото в онзи случай, когато налетя на бой на служител по сигурността пред столичната община в спор за правото да паркира ( но му се размина, защото е приятел с правилния човек, че и министър стана по същата причина).

219

Анонимен

преди 12 години

Веждито е от онези, които се гордеят с натуралната си простотия, смятат я за украшение на характера.

218

Пешо

преди 12 години

Тоя не харесвал гейовете преди 12години но вече е от Герб и ги харесва!

217

Анонимен

преди 12 години

Уважаеми г-н Борисов,Във връзка с абсурдното, обидно и опасно изказване на министъра на културата относно гей хората и жените в последния брой на списание "Биограф", настояваме незабавно да го отстраните от поста му. Във въпросното интервю министърът на културата казва, че "най-неприятното съсловие са гейовете, защото те са съчетание от най-лошите качества на жената и най-долните качества на мъжа"."Аз съм единственият български художник, който няма в творчеството си женска фигура. За мен женският образ не е формула за творчество", казва още Рашидов в интервюто и реферира към жените като към "женско" и "кокошчици". Отвъд неприемливото е човек с възгледите на г-н Рашидов да заема публична длъжност. Неговото изказване грубо нарушава българското и европейското законодателство. Враждебното слово е акт на пряка дискриминация.Изказването представлява и недопустим международен скандал - няма как след подобно изказване в България да бъде поканен на посещение кметът на Берлин, например. Отвъд това, с вижданията, които г-н Рашидов е споделил публично, той обижда включително и редица хомосексуални артисти с огромен принос към културата - културата, която е негов ресор.Пред медиите г-н Рашидов каза, че изказването му е "старо", но не се отрече от изразеното си скандално мнение, нито се извини за него. Ето защо още веднъж ви призоваваме незабавно да отстраните министър Рашидов от кабинета си. Само така ще можете да разграничите позицията на българското правителство от хомофобските, сексистки и дискриминационни възгледи на един от неговите членове.