55

lainomet

преди 12 години

Затваряйте кепенците

54

Зрител

преди 12 години

предпочитам Нова пред Босфор тв, нищо лично, но след циркът, който направи Миролюба Бенатова, Бтв ми е антипатична!

53

Анонимен

преди 12 години

Отдавна не гледам НОВА и БТВ, само простащина, *** водещи и реклами.

52

до 52

преди 12 години

Препродават на дребно американски серии на сапунки MTG , освен човек да си упражнява английския , друг смисъл не виждам , затварят киносалони , Мтв се скапа , Чък Норис остаря и т.н. реалити простотии .

51

До 40

преди 12 години

Положителната търговска репутация, се е получава от разликата, между стойността, която MTG, са платили за медията, съпоставена с пазарната стойност на активите-пасивите, в момента на придобиването им... Сегашните пазарни цени, са близо два пъти по-ниски от цените преди 3-4 години, така, че е напълно в реда на нещата, тази Положителна репутация да се стопи...инвеститорът да не мрънка много, защото прозира задната му мисъл за спекулативна покупка, от която да извади бързи и лесни пари...:)))

50

М-р Х

преди 12 години

аз също съм на мнение че докато гърците държаха Нова тя беше в пъти по добра - имаше силни журналисти, който смееха да задсават страшни въпроси на министрите и да ги озпотят. Сега там има разни подизурковци. цялата им програма копира БТВ, която си е казионна телевизия. лично аз гледам Канал 3 за коменатарите от спорта, Ахн-ите, Дискавъритата и Дива и диема фемили. Е и отверем навреем слушам музика по някой музикалните канали.

49

Анонимен

преди 12 години

ПОЧТИ не гледам ТВ от години.И какво да и гледам?!Дебилни шоумени от типа на СлавиТрифонов, *** игри с импулсни телефони, платена политическа истерия на полуграмотни журналисти, реклами за прах за пране или гадни GSM оператори, турски сапунки и т.н.?!Масово промиване на мозъка!

48

Хехе

преди 12 години

Пазара на телевизионна реклама НЯМА и да се върне към растеж! Няма по- неприятно нещо да искаш да гледаш предаване или филм ина всеки 15 минути да има по 10 (десет) минути реклама! Ние сме малка страна с бедно население. И по 24 часа да текат реклами ,хората нямат пари да купуват! Същевременно се и учат да не гледат тия бози и прехвърлят програмата има ли реклама.

47

Анонимен

преди 12 години

Тогава след като повечето нормални хора не гледаме БТВ и Нова кака така рекламодателите се избиват да рекламират там? Това ако беше нормална държава с реални рейтинги от пийпълметрия нямаше да се случи...

46

Анонимен

преди 12 години

BNT ne stava za gledane!!!!

45

Анонимен

преди 12 години

БНТ и БНТ свят,Bulgaria on Air,Первый канал,CNN,Discovery,History,National Geographic - друго нямам да добавя!

44

анализатор

преди 12 години

НОВА е в очевиден упадък , това се вижда по филмовата им програма , само стари американски филми . Новините поднесени гръмко , но без много собствени репортажи. Х-фактор явно си беше провал пред конкурентното предаване в БТВ . Сутрешния блок адски зле , като Панорама по БНТ . На всичкото отгоре както се каза по-долу мачовете са игра на "тука -има тука -нема" по кой точно канал ще ги пуснат .

43

jujaka

преди 12 години

Единственото което ставаше за гледане по Нова беше Х фактор от много време насам. Всикчи други изтъркани физиономии като - Иван и Андрей , Гала, Венета, Ники Кънчев, Милен, Карбовски и оня с кутийте да си ходят. В противен случай рейтинга още ще им пада и не могат и 100 мил. да и вземат утре.

42

Metalex_

преди 12 години

Затова си набавяйте инфо от нета и гледайте Дискавъри и няма да сбъркате!

41

Нова тв- труп

преди 12 години

И аз не гледам Нова и БТВ. Тези убиха Нова тв чакат приходи от реклама. Когато гърците я държаха ставаше за гледане - излъчваха Хаус, Lost а сега само бози...Водещата Гала каза два пъти в ефир "егати"...Работещите там са бездарни ***...Предавнията са като за Афганистан.

40

Анонимен

преди 12 години

Отдавна се отказах от Нова и много рядко я гледам. Изключително дълги и много чести реклами. То човек не може да си гледа спокойно филма. И другите им предавания не струват с 2-3 изключения. А откакто взеха диемите - и тях съсипаха. Още си спомням с добро и за телевизия ММ. Нова спорт е провал.

39

До 38

преди 12 години

Нещо не си довършил изречението... отзад напред!

38

необразован

преди 12 години

свързани с понижението на остатъчната положителна репутация след придобиването на телевизията, съобщиха от MTG. - Ако някой може да каже какво означава това. Не вярвам журналиста да го е измислил.

37

Анонимен

преди 12 години

Абсолютно е така... Само анонса на новини..Те, така или иначе доста често се препокриват с това което пишат и четем по цял ден в нета ...А и +това освен главоболия друго не получавам от тях..Няма новинарска емисия в която да няма новина за поне 2-3 неща, които поскъпват..И това е ежедневие!!!Да не говорим, че един филм на спокойствие не може да изгледаш от реклами..А и с този дублаж, който имат... направо да ти се отгледа..

36

Анонимен

преди 12 години

nova е номер 1