180

тя

преди 11 години

От евреин добро не очаквайте.

179

Анонимен

преди 11 години

Съжалявам за невинните жертви! Аз съм за пълна подкрепа на израелците и против всякакви ислямски фундаменталисти, които напоследък се навъдиха в България. /По-точно от средата на 90-те/. Израел е и си остава единствената демокрация в Близкия Изток. Това няма да е последният атентат защото много от турско говорещите ***/миллет/ се радикализираха и са готови за това. За съжаление, това ще е бъдещето... ислямски тероризъм с цел налагане на исляма като световна религия.

178

Анонимен

преди 11 години

О, колко си ***, има ли смисъл с теб да говоря...Такова ОВЧЕ сравнение си направил с припева на "Черната овца", че нямам думи, бива да си агнешка майка, ама то твоето е прекалено. Искал си да кажеш нещо "умно", но мисълтта т ие изтекла леко У лево...

177

Анонимен

преди 11 години

Ето,че се случи в Сарафово шест месеца по-късно

176

Анонимен

преди 12 години

Не било Хисбула, било Социалистическата партия и не било терористичен, а онанистичен акт. Толко от нашите любими социалисти, за толко им стига силицата. Накрая Станишката ще излезе с обляно от пот чело (което масите няма да знаят защо е в пот, но тайно ще си мислят, че и той като тях е работил), ще посочи напред с ръка и ще обещае Септември да стане Май, а те блаженно ще слушат и ще примляскват с уста...

175

Анонимен

преди 12 години

Фидел Кастро в новогодишно обръщение предупреждава ,че светът е на прага на 3 световна ядрена война , той твърди ,че по време на карибската криза не сме били толкова близо до ядрена касапница кубинския лидер говори за намерението на сащи съюзниците и да започнат война с Иран с цел въвличането в тази война на Китай и Русия ,явно Кастро знае какво се готви на човечеството

174

Анонимен

преди 12 години

Страх и пак страх! Ей така се управлява стадо! Виждали ли сте овце как пасят и кучето с ръмжене им показва посоката, докато овчаря ги побутва с гегата? Ей това е света в който живеем. Овча му работа! Как беше онази песен- "Аз сам си избарх тази садба, вечната черна овца!"

173

Анонимен

преди 12 години

Абе щом се налага да ги пазят на всякъде евреите не им е чиста работата. А иначе може да си ги хвалите колкото искате.

172

VDCH

преди 12 години

Хизбула няма да извърши никакъв атентат, ни то в София нито където и да било просто защото тази организация не извършва такива атентати. Вярно е обаче, че Хизбула е много силно въоръжена организация, но това е друга тема. За справка ви предлагам статията 'Hezbollah expected to launch 100 missiles a day at Tel Aviv' публикувана преди месеци в Аарец. Там освен за това, че в бъдеща война могат да изпратят по 100 ракети на ден с/у Тел Авив и 36 000 с/у Израел са описани с какви оръжия разполагат.

171

Анонимен

преди 12 години

да ама не,нас родната полиция ни пази бе ей терористите

170

Петьо-Евреи

преди 12 години

там къде има ислам няма мир факт

169

SOS

преди 12 години

DO 172:I TI NE ZNAESH ZASHTO JIVEESHTI PROSTAKO,PROST.RUSNACITE TI VINOVNI CHE SI ZATANAL V GLAD MIZERIA NISHTETA I BEZDUHOVNOST.TAKIVA KATO TEB TRIABVA DA IZMRAT OT BULGARIA TIA DA BADE IZCHISTENA OT BOKLUKA TOGAVA SHTE SE OPRAVI VSICHKO.

168

Ne e werno!

преди 12 години

До 169 - руснаците са виновни дори само зашото дишат и хабят въздуха. Нация от впиянчени, нагли и надменни грандомани, чужда на всякакви човешки ценности, морал и култура. И няколкото всеизвестни руски творци са доказателство за това. От 300 млн. народ - 30 човека нормални и то с немско потекло. Пълни бостани! Ако нямаха петрол досега да са измрели от глад! Никой не обича русия. Освен няколко *** комунисти в БГ. Всички съседи на руснаците ги мразят! Защо ли?!

167

Анонимен

преди 12 години

Понеже прочетох някакви коментари, че евреите били гадни... Е пичове, вие какво си мислите, че понеже евреите се подкрепят помежду си и си помагат, а българите се прецакваме... евреите са виновни. :D :D :D Не говоря за онзи еврейски елит, който държи банките. Познавам много евреи. Никой от тях не е беден, но и никой от тях не е само със средно образование, никой не стои без работа, защото евреите просто си помагат и ако някой остане без работа, друг ще му помогне да си намери. евреите са страхотни хора, поне тези, които аз познавам. От 10 евреи - 1 е лош. От 10 българи - 3 -*** са добри. Правете си сметката сега.

166

Анонимен

преди 12 години

Атентат в София?!?! Може би атомна бомба? Само за едно се моля, да е по време на парламентарния контрол.

165

хм

преди 12 години

до 155Я ми кажи в какво са виновни руснаците?

164

ivo

преди 12 години

Gadnite evrei vinagi sa bili goneni.Zastoto sa mnogo dobri.

163

Мамантос

преди 12 години

Чифуто-масонската *** управлява ЕС и САЩ.

162

?!

преди 12 години

и колко са евреите в България по последното преброяване - хиляда човека имат ли, че чак и голям терористичен акт ще им организират

161

Анонимен

преди 12 години

*** фламбе-красота.Дано да не гръмнат 'Шалом' у Варна,че наблизо е Новата Алба.