47

anonimen

преди 12 години

N 23 - neshto se poobarka v jelanieto si da oprili4ish prestapnika s neshto losho.Parvo e ***,posle *** i nakraia e 4ovek koito si e razviaval tazi rabota v BG.

46

Анонимен

преди 12 години

И как така съдът не го пусна срещу "подписка"?? И не разбирам докага журналистите ще продължавате да наричате един пресъпен *** "цар'- срам за титлата, която са носили Цар Асемн, Петър, Иван Асен, Калоян. Моля ви се , имайте уважение към историята- тази титла не е за пресъпници

45

бай Тишан

преди 12 години

Царе, принцове, принцеси, барони, папи.... - те са изградили паралелна държава, която живее на наш груб.... Ало, правоохранителните органи: размърдайте се, самосезирайте се, вземете се в ръце - който трябва да си отиде на мястото, което заслужава!..... Стига сте ни правили на маймуни....

44

царицата

преди 12 години

Кироооо Киро згази лука,що народ изтрепа с твойта менте ракия *** плешив-цар ми бил,*** такъв

43

BG

преди 12 години

Казват, че Държавата убивала - неудобните!!!! Ами тоя мазен *** няма ли кой да го убие???? Ако имах властта на толкова лидери от историята, щяха да запушат пак комините на Треблинка, Освиенцим, и Заксенхаузен.

42

Анонимен

преди 12 години

Цар Киро остава в ареста, aми царицата кой ще я коландрисва сега ?!

41

до 40

преди 12 години

Защо да се изнасяме когато може отново да се нанесем в Кирчо ( за няколко дена разбира се )

40

Владо

преди 12 години

Явно който е писал статията киро *** му е цар .. Докога ще го коронясвате тоя ?

39

Анонимен

преди 12 години

Остава и да го пуснат! Тогава вече всички българи вкупом трябва да се изселим. Да си живеят магистратите с доброто *** семейство, да се радват на живота и парите си.

38

Анонимен

преди 12 години

До ЖИВОТ ТАМ ЗАЕДНО СЪС СЕМЕЙСТВОТО СИ ДА ИЗГНИЕТЕ!

37

докога ?

преди 12 години

Цар Киро...Цар.... Киро...Киро циг, а не цар...

36

да го оставите царя

преди 12 години

на мира ! Вашите царе да не би да са цвете за мирисане ?!

35

Анонимен

преди 12 години

Този мирише от снимката

34

Анонимен

преди 12 години

Пловдивският арест е като четиризвезден хотел.

33

до БАЧКАТОР

преди 12 години

И аз това се чудя.При наличието на 5-6 незаконни къщи.. даже къщи е меко казано, защо още стоят ?!!?!?!?!Тях не могат да гътнат, а са тръгнали да гътат на попа, който подслони бездомните и трябваше цяла държава да се застъпи за него..На АХМЕД ДОГАН сараите гътнахте .. на "ЦАР" Киро не може ?! Що за простотия ?!Чии интереси са тук ?!

32

Анонимен

преди 12 години

Ураа, отново сме царосали убиеца Киро! Аман журналята, аман ...

31

БУЛТРАС ПЛОВДИВ

преди 12 години

Че е крал е безспорно но защо ли е цар за някои.Първо не е син на самозванеца Гого,второ *** се разделят на касти и въобще нямат титли.Християнин е ,но внуците му наричат съселяните си ***.*** работа,но защо усложливо го коронясват някои.Като гражданина Симеон Борисов.Бил цар,а синовете му принцове.Доколкото знам синовете на българските царе би трябвало да са князе.Хавана клуб е ром Кирил Рашков е ***,а Кобурготски е фалирал български гражданин дошъл да си прибере версиите.

30

2012

преди 12 години

Нека полежи поне в ареста, че може само с това да се размине.Гнидата ***!

29

frugo

преди 12 години

Не е ли странно, че гонят престъпниците като Киро *** и Ковачки, които финансират опозицията? Няма ли да проверят мръсотиите, с които се занимава ***?

28

malart

преди 12 години

Съдът не е заработил по-добре. Просто още има напрежение и случаят се следи от хората и трябва само искра, за да пламнат отново бунтовете. Съдиите на драго сърце биха пуснали Кирча, ама имат нареждане да не го правят.