19

Анонимен

преди 12 години

И тия съвсем издухаха... После само в България сме били със сбъркан манталитет. Човек от 21ви век ли е...

18

Чак сега забелязах

преди 12 години

"... с посредничеството на Моралния институт досега са сключени 30 брака"! А бе, за какъв вид посредничество става въпрос. И какви видове обучение се провеждат в рамките на тези 30 учебни часа? Чак сега обърнах внимание на това, как водещата е хванала микрофона!Да не се окаже,че ги обучават за ..., после ги предлагат на платежоспособни чичовци, които искат ... да е не само хубава и опитна в ..., но и да се държи изискано?Е, някои от запознанствата може и да доведат до брак, кой знае?

17

Бг лисана:Курсове с

преди 12 години

дистанционно обучение провежда ли този институт?Според текста, 1% от курсистките в крайна сметка успяват "да си хванат" съпруг-милионер. Таксата от 2300 евро за обучение си струва. По-интересното е, че въпросните умения се придобиват в рамките на някакви си 30 учебни часа. А аз се блъсках 4 години в Софийския университет! И какво ми донесе високата диплома, доброто възпитание, миловидното лице и стройната фигура? Работа в уж престижно учреждение за смешна заплата, сред възрастни, женени колеги!

16

до 9

преди 12 години

"охи бохита от Китай" - според мен ти липсва жизнен опит и не си виждал как изглеждат хубавите китайки, да не говоря за китайските модели - такива жени в западния свят няма и това важи и за другите азиатски нации - ти за какво мислиш, че на Джейсън Бътън от F1, гаджето му е японски модел , а милиардера Мърдок е женен за китайка - тези жени са извън класата във всяко едно отношение на някой като теб - просто давам пример, за да видиш, че не само милионери, а даже милиардери са женени за азиатки.

15

Анонимен

преди 12 години

В Беларус вече всички са милионери. Минималната им заплата е 1 милион от местната им валута

14

Дана

преди 12 години

У нас пък е много лесно само трябва да си чалгапевица и не ти трябват,маниери,колкото си по- разголенатолкова по- добре,е на някои гласът им е между краката,та още по голям успех.Няма какво да се харчат да се учат как да се държат,това изобщо не е от значение,нали?

13

Анонимен

преди 12 години

е, и?

12

американец

преди 12 години

ч**ал съм 3 китайки, 4 корейки и една виетнамка. Корейките бяха най-готини, но в секса не ги биваше, китайките са доста нагли и пресметливи, за сметка на това са най-тесни, лично най-много ми хареса виетнамката-пълна програма, без надувки и претенции, може би останал манталитет от соца.

11

wealth

преди 12 години

по-добре да търсят милиардери, защото повечето жени след брака така започват да харчат вече семейните пари, че много от тези милионери бързо ще си останат без титла :)

10

Димитър

преди 12 години

После ела ми разправяй, че парите нямали значение.

9

Хъм

преди 12 години

Чудничко значи около 12.5 мил. ще изчезнат от земята в края на тази година и света ще стане едно по-добро място без тях. Не знаех, че се води точна статистика на обсебените от алчност и грандомания хора.

8

Анонимен

преди 12 години

Хехехе. Ако съм милионер, точно ще се занимавам с охи бохита от Китай :) Тц, тц, тц. Събират само паричките на тъпите женски, дето искат да ги праскат чичковци с парички... Готина бизнес идея.

7

към милионера

преди 12 години

пожелавам ти да се разориш и да слезеш на земята да си намериш булка като простосмъртенслед като парите ти носят такова страдание

6

галактика

преди 12 години

Мисля, че статията е преиначена. Не вярвам в Китай да има понятие като лов на милионери, още повече, че самият институт се нарича МОРАЛЕН. Най-вероятно става дума за образоване на девойките относно изисканото им поведение в обществото. Вижте на каква възраст са девойките - студентки! /Хайде да не привеждам темата на местно ниво..../

5

Анонимен

преди 12 години

Става,става,онбашия:))Надеждата крепи човека.Е,може да не стане от първия път,че даже и от първите стотина пъти....

4

онбашията

преди 12 години

то ако ставаше със ***, всяка щеше да е с милионер :)

3

до 3

преди 12 години

И е избрала правилния размер и форма ;)

2

Анонимен

преди 12 години

Вижте водещата с тъмната рокля как правилно е хванала микрофона.

1

Анонимен

преди 12 години

Нали беше криза. Как богатите се увеличиха?На гърба на бедните нали?