87

Анонимен

преди 12 години

Какво те кара да мислиш, че Лада ще е по-некачествен от Дачия?------------------ Това е един от най-тъпите въпроси, които съм чувал напоследък...

86

до 86

преди 12 години

по скоро непоправим дебилл

85

Анонимен

преди 12 години

Може и да се купува,ако има вграден казан за ракия.Като тръгнеш на по дълъг път слагаш джибрите и като пристигнеш ракията направо готова.Ето това е-200 км=10 литра 55% ракия.Тогава би било на далавера.За по младите сигурно в цената се включва и манекенката от снимката.Ако гаранцията е 3 години-става!

84

до 71

преди 12 години

за твое сведение, тук поне едно 90% от 15 годишните голфове и астри са с газови уредби, което е по-екологично и от ЕВРО 20.

83

До админчетата

преди 12 години

Ало! Изтрийте No51! Длъжни сте да спазвате собсетвените се правила! Не забравяйте, че има горски...

82

Анонимен

преди 12 години

Това не е Лада, алооо, оптимистите! Това е Рено! Лада няма, заводът фалира и бе продаден! Само името остана за удоволствие на такива като вас, да се радвате на самоунищожилия се свят.

81

къде са българите

преди 12 години

България през 21 век !пенсия 100 лева заплата 250 лева безработица 60 - 70 % възраст на пенсионипване 65 години ако доживееш много нисък стандарт на живот ,един от най ниските в Европа .стараната е една от първите по онкологични заболявания .висока смъртност и ниска раждаемосст .

80

до реалист

преди 12 години

споделям казаното от теб и си е самата истина...голяма част от пишещите във форума карат изгорели фурни...иначе ладата е добра...струва си парите...

79

Анонимен

преди 12 години

70, като правиш сравнение между купувачите на Запад и нашите, май не си даваш сметка, че онези като разберат що за *** са си купили ще се отърват веднага от него, а тук, плащайки 6 000 евро, купувачът ще си нанесе сериозна загуба.

78

Анонимен

преди 12 години

Това е Рено, не е никаква Лада. Само сглобката ще куца, особено, ако е понеделнишка.

77

Ценител

преди 12 години

Дома руска може да е само водката...............всяка джаба да си знае гьолчето. За тез пари ще си купя такова Ауди ,че като мина покрай Крантата ще започне да фърга къчове,..,..

76

Анонимен

преди 12 години

"В Германия Lada Granta ще струва 6000 евро."Познайте колко ще струва след 5г.? Колкото бензина в резервоара и.

75

Евроцигания/БСП

преди 12 години

ЛАДА *** , ха , ха , ха !!!

74

никола

преди 12 години

даже люка отгоре им е по голям,могат за 2 минути да го отворят и да монтират картечница и гранатомет,винаги готов както се казваше.

73

Анонимен

преди 12 години

Може да е Лада, но двигателят е нов, изправен и отговаря на Евро 5. Разните 15 годишни таралясници като нови са отговаряли на Евро 1 най-много, ако изобщо тогава е имало приет стандарт. Т.к. двигателят им е тотално амортизиран и на 148000км /реални :)/, то сега сигурно отговарят на Евро -5, а не на Евро 5.

72

Анонимен

преди 12 години

Как беше: Хвали старо, карай ново! Ако можеш да си го позволиш де.

71

Реалист

преди 12 години

15 годишните Голфове и Астри със сигурност са по-добри от нова Лада, нали?!? В Западна Европа хората са прости, защото карат само нови автомобили /пък били те и Дачии/, само вие сте умни, защото предпочитате ***, които изхвърля цяла Европа и които са на минимум 500к километра!

70

Анонимен

преди 12 години

Да ви таковам и в милионерите,дето сте се събрали тука във форума,нямало да си купят такава кола,ами вие нямате пари за ***,с тези умрели заплати,а камоли за коли,но иначе плюем като за световно,в това сме най добри,нека всеки един от вас си отговори на въпроса до сега той самият какво е произвел или е направил в личен план.

69

До 67

преди 12 години

Сам си противоречиш. Първо казваш Дачиите бяха коруби а после, че в момента за парите си са екстра. Какво те кара да мислиш, че Лада ще е по-некачествен от Дачия? Все пак и Дачия и Лада принадлежат на Рено. Отделно, че тези коли се купуват основно от фирми поради ниската първоначална инвестиция и евтината подръжка...

68

ЦК на БКП

преди 12 години

ЛАДА *** , РУСКИ КОВЧЕГ НА КОЛЕЛА , ПЪЛНО УДОВОЛСТВИЕ ЗА СПИРТОСАНИ БОЛШЕВИКИ !!!