27

Анонимен

преди 12 години

Това е бебе тигърче, сигурно е искало да си поиграе

26

Ицо

преди 12 години

Тигърчето е съвсем младо (макс. 1 1/2 г.?), но си е пълно безобразие да го експонират така! То е с непредсказуема реакция, а е страхотно силно и пъргаво. Администрацията на този "зоопарк" е за затвора.

25

до 22

преди 12 години

грешиш , по скоро в любимата ти родина живота не струва нищо ,пенсия 100 лева ,заплата 250 лева . безработица в страната цели 60 % . възраст на пенсиониране 65 години (ако доживееш ) ,още да продължавам ли смешкофоб ?

24

Жо

преди 12 години

ДОКОЛКОТО СЕ ВИЖДА от видеото, въпросният тигър не е възрастен екземпляр. Пазачите са подценили въпроса, че всеки малък тигър все някога пораства и става агресивен към непознати. Трябва да се знае, че тигрите са по-агресивни към хората, отколкото лъвовете и другите представители на големите котки.

23

Баба Яга

преди 12 години

Както се вижда-тигрите са вързани.Не оправдавам звероукротителите, но всеки средно интилигентен човек би било редно да знае,че тигрите нападат даже и когато са сити.Това е диво животно...машина за убиване....Как ще рискуваш да се доближиш с 3-годишното си дете и да не очакваш тигъра да скочи?Та те са опасни даже и за самите дресьори.Вина имат и двете страни.Бог да запази детето!То не е виновно за нищо!

22

Жоро-бг

преди 12 години

Така е в Русия...... там човешкия живот не струва нищо...

21

Анонимен

преди 12 години

Как така не бере душа? Да не сте сменили "журналиста"

20

майка

преди 12 години

Аз не бих си пуснала децата в такъв необезопасен зоопарк. Но всеки родител си носи последствията. Рискът е почти същия като "умните" родители, които си возят детето на предната седалка и то без колан.

19

природозащитничка

преди 12 години

Горкото тигърче :( Сигурно е било много стресирано от инцидента :(

18

Ime

преди 12 години

Номер 9- ае пич, вместо да правиш преразказ по корица на книга, вземи гледай видеото. Аман от ***.

17

Анонимен

преди 12 години

Ей, значи не се спряхме. Оставете руснаците на мира. Те са си ок, както и американосите. Те и двата народа си знаят позитивите и негативите много по-добре от нас - вервайте ми :)

16

11 до 14

преди 12 години

Мани "тъпизми"те, аз казах "катастрофи, простотии, гадории и гнусотии".При това Русия е 3 пъти по-малка от САЩ, а примерно трафикът е поне 8 пъти по слаб.

15

до 12

преди 12 години

Да, ти си един от неразсъждаващите хора.Същите наранявания дават ротвайлер и тигър, ама когато ротвайлерът е пощръклял напълно, а тъгърът си пружи ноктите за сутрешна разгрявка! Каква е разликата във вероятностите за двете случки?А въпросът какво прави 3 год дете в пътуващ зоопарк направи разби ***!

14

до 11

преди 12 години

САЩ водят по тъпизми в нета, отдавна съм ги признала, а за Русия имат много да, но на тях всичко им е по много и земята, и водата, петрол, газ, минерали, руди, злато и т.н..... последния да затвори вратата.

13

11

преди 12 години

11 и до 2

12

до 4

преди 12 години

Кое точно те шокира? Мислиш, че дете пострадало от ротвайлер и тигър се различава много много по разкъсванията ли, е преди време едно 3 год. буквално беше изядено от собственото им домашно куче. И не твърдя, че може да се остави тигър в такова заграждение, дори изобщо не бива тези животни да се малтретират по този циркаджийски начин, въпроса тук е, че по цял свят има не разсъждаващи хора, и непрекъснато стават такива инциденти. А тук се пита 3 годишното дете какво прави близо до заграждението?

11

до 3

преди 12 години

Все пак са си доста по-тъчпички (от другите "бели" нации). В нета е пълно с милиони катастрофи, простотии, гадории и гнусотии от Русия - не може да се обясни с това, че имат повече камери, нали?

10

Алов

преди 12 години

Така и така го е нахапал, поне да му го дадат да си го доизяде Ха-ха

9

Анонимен

преди 12 години

Кой знае кой алкохолизиран гледач е забравил да заключи клетката и съвсем нормално животното е излязло.

8

амневсьоравно

преди 12 години

Сега Путин ще се възмути от занижения контрол над дивите животни.И веднага ще последва това, което следва след всяка свинщина, случила се в Русия - едно балшое НИЩО !