51

Анонимен

преди 12 години

Е-е-х, ако можеше колата и да ражда ....

50

patilan

преди 12 години

Другите 9 обичат майките си ....

49

венстел

преди 12 години

Хаххахах,то май и без колите си мъжете не обичат жените си достатъчно....обичат няколко хахха

48

Анонимен

преди 12 години

Абее всичко е относително,зависи от колата,зависи от жената и така...

47

мария

преди 12 години

аз обичам само колата си.

46

Анонимен

преди 12 години

Тя и без това не го прави !

45

cbr

преди 12 години

Не е верно! Аз обичам повече мотора си :)

44

Анонимен

преди 12 години

Съгласен съм. Обичам повече колата си от моя дзибрикол .

43

вдовица с кола

преди 12 години

Винаги съм упреквала съпруга си,че отделя повече време и средства за колата,отколкото за мен!Сега обаче разбирам , че е било необходимо.Откакто се грижа сама за колата и аз я обикнах-факт!

42

8-ия ден

преди 12 години

Не всеки 10-и мъж, може би всеки втори...Помолих приятел да ми даде колата си за един ден - загубих ключа на моята, а той е с чип !Съгласи се ама с полвин уста - ясно, трудна работа !Помолих приятел да разреши на съпругата си да помогне за нещо в къщи - изобщо не се двуоми - докара я сам....Изводи - ясни !

41

Анонимен

преди 12 години

С такова отношение ще има да чакате колата да ви сготви и изпере...

40

Анонимен

преди 12 години

Извод: Всеки 10-ти е коплексар. Е, да нормално е да се "разбираш" повече с колата си, там не ти трябва умение да общуваш, нещо характерно за интелигентните хора. Колата можеш и да я риташ и да я псуваш и като ти потрябва, тя пак ще е на линия, докато с друг човек, без значение дали жена ти или най-добрият ти приятел няма как да се отнасяш така. И за това това е идеалната връзка за комплекрати, които нямат идея как да се държат в компанията на друг човек.

39

Бо

преди 12 години

Пишете и мен за колата - особено след като ми изневери жената!

38

Анонимен

преди 12 години

Според мен е поне всеки вториЖената може да ти донесе само крясъци, напрежение, нерви, мрънкане за щяко и не щяло, цупене с или без причина...Като седнеш в колата и потеглиш нанякъде се успокояваш (имам предвид в провинцията, а не по претъпканите софийски улици).Мога да кажа и че колата харчи по-малко от една женаВие кое бихте обичали повече?

37

Анонимен

преди 12 години

колата няма да ти мрънка, да драматизира всичко, вечно да е невинна, въпреки, че е спала с половината вход... просто като се развали - плащаш/ремонтираш и това е... всичко е както е било преди. докато жената като се развали - няма връщане до предишно положение - или търпиш или търсиш нова. но има една приказка, че първата кола и жена не се забравят....

36

Евача

преди 12 години

Ех, колко *** ми е донесла колата... и да я обичам колкото една само?

35

Анонимен

преди 12 години

Когато преди много години се ожених, на първо място беше работата ми , после колата и жената на трето място. С времето обаче нещата се промениха. Жената си ми е на първо място, а останалите две са да ни е по-приятен и удобен живота. Така че зависи кой какъв си е.

34

Анонимен

преди 12 години

Тва е от рода на :кое тежи повече - кило слама или кило желязо...

33

чичо Митко

преди 12 години

Аз кола нямам, така че жената трябва да е спокойна :-) Но пък за сметка на това си обичам PC-то повече от нея :)))

32

шофера

преди 12 години

1 на всеки 10 си признава,а останалите 9 не.Истината е че 10 от 10 си обичат повече колата от жената.То всъщност жени не останаха,а само мрънкащи,искащи всичко,меркантилни жени.Ще кажеш,че всичките един *** ги е правил.Ожених се по любов,а колкото повече време минава,все повече жената ми мрънка на главата за какво ли не.Все от нещо е недоволна,все нещо иска.Дори всичко да е наред,пак ще намери за какво да се разсмърди.С колата ги нямам тези проблеми.И двамата се чувстваме отлично...