39

аз

преди 11 години

А на Овча Купел за какво му е тоя автобус, живущите там пак няма да могат да отлепят до центъра.... ще летят до метрото или ???

38

Бранник

преди 12 години

Къдией митрото???

37

Бранник

преди 12 години

хахах голям праз! голям лук! аз си имам метро! И чиба селяните от София, че вече прекалявате!ВЪЙ МЪЙ чи къдие йе митрото вее чиек, митрото къдие е? Туй тва тука циентъра ли е ве или...

36

аз

преди 12 години

Аз съм изтрещял форумец и обявявам че ТОВА Е ЛОША НОВИНА!

35

Анонимен

преди 12 години

Както казват от ГЕРБ - Младост с около 150 хил. жители има метро.Разстояние до станцията на метрото в Младост по права линия /пеша е доста повече/Младост 1 - от 0 до 1-2 км, за повече от половината разстоянието е над 1 км.Младост 2 - от 0.6 до 1.6 км Младост 3 - от 1 до 2 кмМладост 4 - от 2 до 3.5 кмМладост 1А - около 1 кмМладост, София и България имат метро, Ура-а-а-а-а-а

34

До номер 30

преди 12 години

Преди време там не ходеше ли един автобус 75, който после го махнаха? Последна спирка в Левски Г, заедно с 120, Орлов мост, Румънското послоство и т.н.

33

Анонимен

преди 12 години

Гадното е, че по първоначалните проекти метрото си минаваше където трябва, но построиха разни бизнеспаркове, разни хипермаркети и там подобни и метрото "незнайно как" се отклони към тях и вместо да обслужва 10-20-30 хиляди човека живеещи там, ще обслужва 100 или 1000 човека работещи в бизнеспарк или посещаващи даден хипермаркет. Никой не говори метрото да ти спира пред блока, както манипулативно е писал там един преди мен, но МОЖЕШЕ да минава по-човешки, а не на половин-един час пеша.

32

ЕХ, Цецо

преди 12 години

Има една част от Дианабад, която е забравена от бога и хората, която е близо до Ловния парк, за да отидем до метрото на ГМ Димитров трябва или да вървиме минимум 20 мин пеша , или да направим 2 прекачвания за по една спирка - на 102 и на 88. Трябваше авт, 67 да върти до метрото и обратно, но дума дупка не прави

31

Хм

преди 12 години

извинявам се - объркал съм стадион Герена със стадион В. Левски

30

Хм

преди 12 години

линия номер 506 от ж.к . "Левски Г" до стадион "В. Левски" нещо не я разбирам - веднага се сещам за 3 лнии, които и в момента вършат тая работа - тролей 1, рейс 78 и рейс 120 - какво повече ще прави 506?И още - в статията не виждам инфо кои линии ще закриват - не вярвам просто ей така да пуснат нови линии... прекалено хубаво би било..

29

Анонимен

преди 12 години

28А в ОК2 (ориндж каунти 2) като имаме 5 автобуса та голяма полза от тях. Нито един не слиза във свястна част на центъра. 102-204.

28

ввн

преди 12 години

Браво, че сте се сетили за ж.к.Левски. Транспорта там е крайно недостатъчен.

27

до 24

преди 12 години

Е да де ама нали след няколко месеца отварят нови две метростанции в Младост и процента ще се вдигне още ;)

26

Анонимен

преди 12 години

24Като пуснат метрото до бизнес парка 100% от младост ще има метро. Ти кво искаш, да ти копаят под блока ли? Разбира се че ще минава под по-големите булеварди, между различните части на кварталите. ***, и пред вратата да ти го докарат тогава ще мрънкаш че ти е шумнп. Ай сиктир!

25

vlady

преди 12 години

Крайно време е да се въведе нормално таксуване по време или на зони с възможност за прекачване в рамките на валидността на билета. Придвижването с прекачване на метро и добре организирано довозване винаги ще е значително по-бързо отколкото висящи в по няколко задръствания дълги автобусни линии.

24

От 21 до 22

преди 12 години

Май не познаваш София. Погледни на картата на София къде минава метрото през Люлин и виж разстоянията. После погледни къде е метрото в Младост и какви са разстоянията. ГЕРБ ни продъниха ушите, че Младост има метро, но колко процента от Младост наистина имат метро. То по тая логика и София и България имат метро, но на колко хора реално им е удобно да го ползват? С автобус 305 от Младост 3 преди години се стигаше за 10-15 минути до Орлов мост, а сега с метрото как е?

23

"облагодетелств

преди 12 години

Честито, жителите на Овча купел ще имат 3-та транспортна линия с препокриващи се маршрути. За 6,5 км. от квартала до работа трябва да сменя 2 транспорта. И после що на Мушанов са великите задръствания ...

22

до 21

преди 12 години

Не говори глупости. В Софиуя всички райони са жилищни. Според теб в Надежда какво има? *** ли?

21

Анонимен

преди 12 години

Не знам дали обърнахте внимание на една "подробност" - линиите на метрото се правят така, че да заобиколят жилищните райони и за да стигнеш до станция на метрото трябва да ползваш друг вид транспорт, примерно автобус или личната си кола, но за нея няма предвидени места за паркиране и живеещите около станциите на метрото луднаха от "чужди" коли, заради които не могат да паркират.

20

Реалист

преди 12 години

Идеята на новите линии е да са основание за закриване на натоварени сега автобусни линии. Иначе как ще ни качат насила на метрото? Така беше и досега с автобусите примерно в Младост. С други думи насила ще ни накарат да пътуваме с две превозни средства вместо с едно и съответно два пъти по-скъпо. Метрото е много хубаво нещо, но ако си близо до него. Каква му е ползата човек да си загуби повече време, за да стихне до метрото, отколкото ако с автобус директно да отиде там, където иска?