79

Do tix. trif

преди 11 години

bay ilqn e mazofist

78

бай Иляян

преди 11 години

Голям си *** трафика е *** от един Илян

77

Тих.ТРИФ

преди 11 години

Абе Бай Тишан, ти си голям паткан

76

5552

преди 12 години

До 72 USSRПроблемът ще се реши, когато се направи така, че да не може да се качи човек без да бъде таксуван - кондуктор на вратата, купуваш билетче/показваш карта, и тогава минаваш навътре. През другите врати само ще се слиза - така е в Германия, така е и в САЩ!

75

Bubbles

преди 12 години

Напълно съгласен!Аз само с комбинирани билети пътувам.Мама им *** сега трябва да плащам два отделни билета!А 20 лева ше видят през крив макарон. като почнат да глобявам ***, тогава и мен ше глобят, без друго не дават билет ако не си поискаш при глобата.

74

az

преди 12 години

НЕ Е ВЯРНО, ЧЕ НЕ СЕ ТЪРСЯТ БИЛЕТИТЕ ЗА ДВОЙНО ПЪТУВАНЕ ОТ 1.60. ЯВНО НЕ Е ИЗГОДНО НА КОМПАНИЯТА, ИНАЧЕ СА УДОБНИ И ПО-ЕВТИНИ. КАТО ИМА НЕЩО ДОБРО, ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕЦАКА.

73

нередовна

преди 12 години

Ще се возя само на автобус 79,там контрола не стъпва-само ***!

72

USSR

преди 12 години

А на манговците ще им взимате ли по 20 кинта? Или ушевите само българите ще тормозят барабар с мазните контроли????????

71

гратисчия - ветеран

преди 12 години

Хе, тъкмо ще спестявам по повече.Контрольорите са лесни. Често могат да бъдат "подкупени" с 4-5 лева

70

vlady

преди 12 години

Билетите за 30 и 90 минути и картите до 7 дни е удачно да се продават от авточати в превозните средства с автоматично валидиране в момента на издаването виж по-долното мнение

69

Анонимен

преди 12 години

В София се подвизават и много фалшиви контроли, които "заработват". Предпочитаните райони са около централна гара и югоизточните квартали. Ето два от най-често използваните им номера - взима ти билетчето, подава го за секунда на другия, той го перфорира с машинка, която носи втори път и се оказваш..нередовен. Или ти искат билет за багажа. Но най-обичат гарата, неориентирани провинциалисти, свикнали на кондукторите при тях ги хващат още на на първата спирка след нея.

68

ETNA

преди 12 години

Аз все се пазя да давам за пример как е "еди-си-къде". Най-вече, защото няма смисъл - хората, от които зависи как ще е "при нас" не четат форумите в интернет. Затова, само ще кажа: нека вземат пример от "белите" страни. Има толква много страни, в които системата работи. Защо в БГ да не е така? Може би не искат?

67

Анонимен

преди 12 години

Намирисва ми на подмолно вдигане на цените на билетчетата. Какво ще стане с най-масово ползвания талон с 10 билета в София???....А глоба от 20 лева е утопия. То и сега нередовен пътник да хванеш, дори да го обискираш, я има 5 лева в себе си, я не....

66

ан

преди 12 години

ДА ТОЧНО ТАКА ДРУГАРИ СЕЛЯНИ. ДОЙДОХТЕ ОТ СЕЛО И ЗАПОЧВАТЕ ДА РАЗДАВАТЕ ПРАВДА. КАТО ЧЕ ТУКА СТЕ СЕ РОДИЛИ И ВСИЧКО ВИЕ БАЩИНИЯ. ХЕМ НАГЛИ ХЕМ ***. НАРОДА СЕ ВОЗИ ГРАТИС ЗАЩОТО ОТ 6 СТОТИНКИ НАПРАВИХТЕ БИЛЕТЧЕТО 1 ЛЕВ. А ЗАПЛАТИТЕ СА КАТО ВЪВ АФРИКА. НИЩО ПРОТИВ КЪМ ОБИКНОВЕНИТЕ СЕЛЯНИ КОИТО ЕДВАМ СВЪРЗВАТ ДВАТА КРАЯ КАКТО ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ В МУТРЕСТАНИЯ. ЗА ВСИЧКО ТОВА Е ВИНОВНО ЧАСТ ОТ ПЛЕМЕТО КОЕТО ГЛАСУВА ЗА *** ***. КАКТО Е КАЗАЛ НЯКАЙ УМЕН ЧОВЕК. ВСЕКИ НАРОД СИ ЗАСЛУЖАВА УПРАВНИЦИТЕ

65

с

преди 12 години

Сега има талони с 10 билета по 0.80 стинки парчето. Сега ми казват, че ще трябва да си купувам билети от левче ли?

64

Представете си...

преди 12 години

Сега си представете следната ситуация, примерно днес след мноооого проблеми и *** ситуации на работа сте успели да си заработите "мечтаните" 20лв. надница и се чудите за кое по-напред да ги дадете, за децата ли, за вечеря ли, за сметки ли..., съответно на вашата спирка няма билети, шофьора няма билети...и вие нямате и се качват някакви *** с една единствена цел да ви вземат 20 лв! Вие без бой ще си дадете ли вечерята или чантата за детето ?!АЗ, НЕ !!!

63

ГРАТИС !

преди 12 години

Категорично смятам да пътувам гратис и без това 2/3 от пътниците пътуват без билети !Често шьофьорите заявяват, че нямат билети, а при контрла се оказва че имат !Кажете ми не играят ли на вързано за да ни прецакат, отделно на доста от глобените не им е издаден талон за глоба и парите се поделят !!!Няма да пътувам с билет, защото транспорта е под всякаква критика (с изключение на метрото) !!!

62

Анонимен

преди 12 години

А аз искам да попитам до кога ще плащаме винетки и сини зони за селските пътища пълни с дупки, по които си трошим колите?? ААААААА? БЕЗОРАЗИЕ!!! А за градски транспорт пари никога няма да дам, още повече на някой изгладнял мазен контролиор, който само чакали да пъхне някой лев в джоба!

61

Ушеф

преди 12 години

Който заменя свобода за сигурност, накрая губи и двете.Б.Франклин

60

Буревестников

преди 12 години

В подкрепа на много от коментарите доттук искам да заявя най официално че искам да видя ГЛОБЕН ОТ ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ КОНТРОЛИ *** ИЛИ ОЩЕ ПО ФАНТАСТИЧНО ЗВУЧАЩО- ГРУПА ОТ ***!!! И тогава Дами и Господа най вероятно лично ще отида до този контрольор-ентусиаст и ще му дам АЗ 20 ЛЕВА ЗА ДА СЕ ПОЧЕРПИ!!!.... Редовно се возя на градски транспорт и виждам тия смешници-контроли на какви хорица се "зъбят" и от какви хорица искат пари за глоби.... Както почти всичко в Абсурдистан и това е ПЪЛЕН СМЯХ!