21

ринго

преди 12 години

продажниците от гербовото правителство даде разрешение за унищожаване на БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ на скапаните американски *** .Дано това правителство се продъни в АДА заедно с тъпият Боко начело.Най големият демагог обеща да не подписва но подписа на пук за едното потупване по рамото от Уорлик

20

морски

преди 12 години

Дойдат ли Шеврон в България ще започнем да внасяме жито от Русия,Добруджа ще бъде отровена.

19

до 19

преди 12 години

А не е ли по-лесно да отпишем "любимото ни правителство" вместо безценна част от България?!

18

Анонимен

преди 12 години

То си има филм "Суровата истина за Шеврон"/Crude-the real price of oil/ се казва и документално представя как хорицата пият вода с петролни продукти,щото друга няма и всички са болни от рак.Също в тоя филм екологът на Шаврон излиза и казва че те били болни щото живеели бедно не щото имало петролни продукти във водата.А и петрола въобще не бил вреден за хората....За съжаление любимото ни правителство продължава да лобира за Шаврон и скоро ще трябва да отпишем Добруджа като място за живеене.

17

Нострадамус

преди 12 години

Последиците върху Природата са необратими. Помнете ви думите:Ще дойде време, когато богатите от целия свят ще се преселват там, където има останала природа. Не случайно си купуват острови и в момента!

16

сондьор

преди 12 години

Те руснаци, американци, европейци и каквили още не специалисти отдавна ни "сондират" и всеки път е с по-голяма сонда ;)

15

до 13

преди 12 години

Те ако намерят газ, не знам как ще ги спрем да почнат добив. Такива компании , като Шеврон не се спират лесно.

14

Анонимен

преди 12 години

Те нямат изобщо намерение да ги плащат. Отговорили са,че когато ада замръзне, тогава ще ги платят. Има филми за Еквадор, който се интересува да ги гледа. Който не иска да ги гледа, да не пише глупостите си.

13

за Витков!

преди 12 години

Не знам не съм геолог и не мога да взема компетентно отношение , но при условие ,че има такива дела по света срещу тази компания и наблюдавайки отношението и по тезе казуси би трябвало да ни светне огромна червена лампа с звукова индикация, че не стават за тази работа в добруджа! В крайна сметка ние сме дали на концесия в Челопеч да ни смучат златото за без пари пък сега ще гониме някаква мнима енергийна независимост! Време е да се появят истински държавници в тази клоака,че иначе тежко ни......

12

44

преди 12 години

Абсолютно не съм съгласен с това, че проучванията са екологична заплаха. Те са си чист сондаж, както при добива на суров петрол, за да се установи има ли ги тези пресовани слоеве с газ между шистовите скали. Хидравличното изпомпване идва чак при евентуалния добив. А иначе казвам, че съм съгласен да ни направят проучването, защото това, че имаме шисти не означава, че там има газ.

11

анти

преди 12 години

44 самата технология на проучване е екологична заплаха,а не само добива, има достатъчно информация за фракинга ,попрочети и може би ще ти се изясни защо не бива да се допускат никакви сондажи

10

44

преди 12 години

Аз съм съгласен да извършат проучванията и да им забраним след това да го добиват, защото поне ще знаем дали имаме газ или не. След време може да се измисли технология, която да го добива без екологични последици. Не се притеснявайте толкова, защото все още не е ясно дали има такъв газ.

9

Грр

преди 12 години

Всички те ще горят в ада в страшни мъки!

8

инж. Николов

преди 12 години

Хайде редактирайте си заглавието. Къде точно в статията пише, че Шеврон са ПЛАТИЛИ???Хубаво е да привличате читатели с фрапантни заглавия, но все пак сте уважавана медия или поне ви смятах за такава... Не манипулирайте и без това не добре информирания българин. Ако е авторска грешка то си я поправете. Или пък е поръчкова статията???

7

анти

преди 12 години

На 14 януари, събота, много български градове с протести ще кажат категорично НЕ на проучването и добива на шистов газ по технологията хидравличен удар.

6

анти

преди 12 години

Ами вместо да си чешете пръстите тук излезте на Национален протест на 14 януари и се включете в подписката срещу фракинга

5

Аз

преди 12 години

Ами това са братята хамериканци, дето искат да копат шистов газ в Добруджа.

4

БАЧКАТОР

преди 12 години

Сега разбрахте ли, американофилски тъпоглавници защо еколозите протестират срещу шистовия газ който Шеврон се кани да добива? Защо психично слаби създания като странджата никога не коментират подобни новини ? И спрете да наричате комунист, всеки който не понася простотиите на Америка. Англия , Франция Великобритания и цяла зап. Европа са забранили със закон добив на шистов газ на тяхна територия, те комунисти ли са?

3

кари

преди 12 години

абе боко нещо да кажеш ,а ,сега има информация не като при тато ще те слушам да ми даваш *** примери айде оставайте си с цветето да завъждате свет чао тикво

2

Анонимен

преди 12 години

пука им на шеврон ,че са ги осъдили нали са черпали доста години петрол от Еквадор сега бягат без да плащат и отиват в друга страна да черпат в някоя изостанала като България например.В България правителството с лека ръка ще им даде да си правят каквото си поискат даже и съда ще е на тяхна страна.