128

Анонимен

преди 12 години

133, 134,какви са тези дрънканицибившия транспортен министър Петър Мутафчиев отказва да плати допълнително $20 милиона компенсации през 2006г заради непредвидени разходитова се пише в Кувейт и по светамоля ви чете

127

Анонимен

преди 12 години

до 132И арбтиража в Париж ли е муден?

126

Анонимен

преди 12 години

до 132, Къде се е чуло и видяли кувейтския фонд за развитие да строи??????!!!!! Те дадоха ЗАЕМ!!! Ще ти кажа какво общо има с концесията.. Лятото когато се заговори за концесиониране на Летището, именно КФАИР каза,че ще съди държавата в Париж за неспазване на клаузи по договора,защото в него изрично е запсиано,че обекта не МОЖЕ ДА се отдава!! Още когато ратифицираха през 2008 крайната дата за усвояване на средствата по заема,КФАИР се съгласиха със забавянето! А ти- вЕрвай на Московски!

125

Анонимен

преди 12 години

130,делото се влачи вече няколко години и иска на кувейтския консорциум е обещетения поради по-големи разходи при строителството на новата писта и забавяне на разрешенията за строежкакви са тези дрънканици за концесии?

124

Хехе

преди 12 години

Сега ние българите ще платим сумата за която е осъдено летището , а после тихо и кротко то ще бъде преватизирано и ограбено. Накрая ще ходим до Сърбия , Турция и къде ли не за да хванем самолет ...

123

Aнонимен

преди 12 години

Дрън-дрън..Кувейтците спечелиха,защото разбраха,че Правителството иска да концесионира Летище София, а това не е клауза от договора за заем!!!!!!!!!!! И не Станишев построи Терминала, заемите бяха взети от Европейския Фонд за РАзвитие от Вилхем Краус- транспортен Министър в Правителството на Костов. Остатъка от заема, който е взет от Кувейтския Фонд за Развитие бе подписан от Николай Василев- Кабинета Кобурготски...Ама наистина ли не помните????????????!!!!!!!!!!

122

Анонимен

преди 12 години

Ами така е, ще си платят. Това да не е Българска фирма да и извадят от хиляда кладенеца вода и да не и платят.

121

Анонимен

преди 12 години

126, не пиши тъпизми, не ги рзбирш нещата

120

Аз

преди 12 години

Нашите са се опитали да прецакат шейховете.....))))

119

Анонимен

преди 12 години

Това летище си беше недомислица. В кой нормален град няма транспортна връзка до гара и автогара. Линията София-Пловдив минава на по-малко от километър и е в празно поле. Толкова ли беше трудно да направят една гара до терминала и да има влакчета през половин един час (съобразено със летищния график на полетите). Сега метрото щяло да стига до там, а само мостът над въпросната влакова линия ще отнеме повече средства отколкото една обикновена гара.

118

Анонимен

преди 12 години

някой все още има ли илюзиите, че има някаква разлика между управляващите преди 2009 и сега ? бат Бойко ког абеше кмет на София, ? а кога беше гл. скретар в тройната коалиция ? т.е. и тогава е бил в управляващата групичкавсъщност май има все пак някаква, предните поне бяха се понаяли вече и не ръфаха чак толкова ожесточено като днешните, а и интелектуалния им заряд на сегащните и с лупа не се забелязва лесно

117

Анонимен

преди 12 години

мда... де го сега цветанов да каже, че и парижкия съд е пъле649н с хора на Първанов, и стасбургския също, бе изобщо всичките съдилища по планетата...

116

Анонимен

преди 12 години

Може и да е така, може и да не е. Пребогатият Кувейт срещу пребедната България?! Кой ще спечели сред богатите ?

115

Българин

преди 12 години

Не мога да проумея защо все дришлювци слагат на власт и си мислят, че в чужбина пасат трева ... ама тия "журналисти" само им душат в задниците ... преди пълнеха "новините" с троините сега с Главата ... чак да му се заповръща на човек.

114

Анонимен

преди 12 години

Не знам защо, но такива новини ме радват!!! Обичам, когато Б-я потъва :)

113

Евреина Херсонски

преди 12 години

Ех този път Станишев, пак не е виновен.Ето на това му се вика Видьов ден.....нали Бойко!

112

Долу БСП

преди 12 години

ОТНОВО благодарете на тройната колация за това че България потъва!

111

Анонимен

преди 12 години

Пистата и летището ги ремонтираха по времето на Сергей.

110

окобазрук

преди 12 години

НА ВСЕВИШНИЯТ ВЕЛИК БИДОНЬ МУ ПРЕЧАТ ВСИЧКИ И ВСИЧКО! Ей журналята - *** господни, предлагам Ви да обявите един ден без *** и той да е 30-ти другия месец!

109

B.G.

преди 12 години

AMI O4ERTAVA SE O6E EDNO PLA6ANE KAKTO E TRAGNALO . SEGA REMONTIRAT LETI6E VARNA