19

ей 13-ти

преди 12 години

и в кво е най-голяма русия? в простотията си май

18

poaro

преди 12 години

Vasill Bojkov.hoteliera- svinar,Gusterov,GANCHEV,targovetsa na narkotitsi Boyko Borisov-sadbata na vsichki e edna-priatno patuvane pri Ilia Pavlov.Sabudi se narode -tia *** ne sluchaino hodiat s ohrana !

17

до old smuggler

преди 12 години

Ще ти спираме уискито май....

16

Анонимен

преди 12 години

12,защо мислиш,че ни интересува къде пазаруват нашите бандити?!Демокрация е,всеки борец или виден трансфершчик на дрога и петролни продукти е индентифициран,знаем трънливият му път от китайски анцунг до костюм Версаче,с тия си придобивки те могат на практика да купят всичко и всеки,останалото зависи от алчността и фантазията на индивида.Те не са виновни-виновни сме ние,че допуснахме да ни се случи.

15

Анонимен

преди 12 години

Нашата "демокрация" е едно към едно като на братушките-феодализъм и феодални владетели.И аз да питам защо техните и нашите феодални васали купуват имоти и живеят в държави с установена демокрация,с уредени и утвърдени социални и здравни порядки?Каква я мислехме,ама на къде се завъртяхте-а всички започнахме от една панелка и половин декар вилен имот с 35 квадрата виличка.И не коментирайте Советските вождове-помним Полетовска.

14

Соня

преди 12 години

Защо така те все я в Англия,я в Америка си купуват имотчета ! Малки ли им се виждат размерите на собствената им страна ! Къде ходят в тези пропаднали кралства и демокрации ?! Че и децата си там "натирят" да учат ! Или се боят от "народната любов" в страната си ?!

13

PHANTOM USER

преди 12 години

rusiq e nai-golqmata durjava da ima rajoni s mnogo visoka bednost a mislite li ,4e oligarsite gi interesuva na pomaci i psevdo qnki mnenieto ???

12

Анонимен

преди 12 години

Стига сте ревали за парите на руския народ. Вижте къде са нашите пари...Това, че нямаме медии, които да ни снасят инфо къде пазаруват имоти нашите олигарси не означава, че и те не пазаруват. Разбира се не в същия мащаб, но и държавата ни е по-малка.

11

Фен от Село

преди 12 години

Олигарсите май много забогатяха с помощта на товарищ Путин - закрилника на едрата олигархия.Половината милиардери станаха руснаци при положение ,че древни еврейски супер алчни и безскрупулни фамилии едвам достигат до 1млрд.

10

алоу

преди 12 години

Русия си плаче за нова революция, защото положението им е на нивото от крепостното селячество

9

Анонимен

преди 12 години

Приятелите на *** пазаруват на едро, обикновенире руснаци имат право да славят вожда......С. Корея номер 2

8

Анонимен

преди 12 години

7За какво им е на американците да си купуват имоти във варварска държава ? В България е доста по различно. Нямаме нефт, газ, метали, диаманти ....

7

до 6

преди 12 години

Е какво искаш като руската система е като тази в България ..защо ли така се е получило :). 1% държат 90 %, останалите 99% да го....То това не е новина, новина ще е когато американец си купи в Русия, а не когато Руснак купи в Америка.

6

Анонимен

преди 12 години

Ето за какво отиват парите на руския народ. 1% от руснаците притежават 90% от Русия. Жалка история.Русия требе да се прекръстия на Олигарсия.

5

Анонимен

преди 12 години

Турчетата нещо да кажат?

4

forzza inter

преди 12 години

пич,какво да напишат.....те през 2004 бяха финалисти монако!!!2222 ли?

3

old smuggler

преди 12 години

Очаква се в следващите 4 години Риболовлев да инвестира във финалиста в Шампионската лига през 2004 година най-малко 100 милиона евро?.........какво става бе хора ,все бъркате нещо.....вече сме 2012

2

до 1

преди 12 години

Вземи се осведоми какво значи олигарх след това ше разбереш защо не им пука!!!!

1

Анонимен

преди 12 години

Англичаните умеят да прибират пари определено, а руските олигарси харчат като побеснели вместо да се погрижат за страната си.