21

до 15 Томас

преди 12 години

А тебе Господ ще те накаже и ще отидеш по дяволите хахахаха.

20

Анонимен

преди 12 години

hahhahahahah

19

godzibg

преди 12 години

номер 15 благодаря ,че сподели тази интересна история с нас и да не преяждате много с бисквитки :)

18

Анонимен

преди 12 години

до 18 *** си ти,дано един ден да те екзекутира и теб

17

Анонимен

преди 12 години

Милото :)

16

varg

преди 12 години

в казармата живеех с кенгуру на 2 пост

15

Blaze

преди 12 години

Аз си имам тигров питон албинос , много кротка и симпатична животинка и чудесен екзекутор на *** , котки , мишоци и други тем подобни хапещи ,драскaщи и т.н. гадини. Вземете си и вие няма да съжалявате, изисква минимални грижи :))

14

Анонимен

преди 12 години

Томас а тебе да те пусна в клетка с гладни лъвове.дали ще оцелееш?

13

Томас

преди 12 години

Има решение - всички кенгурута на салам и няма да нападат.

12

!

преди 12 години

Всъщност да, номер 12, има питомни кенгурута - приятелят ми е австралиец и има кенгуру, което живее в двора. Спасил я е, когато е била на няколко месеца - още в торбата на майката, която е била убита от кола, и малката ру живее при него вече повече от две години. Свикнала е с кучетата - 4 на брой, и е много мило същество, което се държи съвсем прилично. Шансовете й да оцелее след смъртта на майката са били почти нулеви. Шдва, когато я повикаш, и обожава бисквитки с шоколад :)))

11

Анонимен

преди 12 години

Абе друго си е да видиш бели хора с нормални физиономии, че напоследък в БГ-то само черни павиани се набиват на очи.

10

MURDOC

преди 12 години

Кво ги оплаквате оззитата (австралийци) там са свикнали на такива работи . В къщите им вместо мухи влизат гущери ,змии и др твари .Тва че кенгуру я е праснало е нещо обичайно там .

9

Анонимен

преди 12 години

Да сте чували за питомно кенгуру?

8

Анонимен

преди 12 години

Талантливи българчета донесоха сребърни медали по физика Катерина Найденова от Казанлък и Момчил Молнар от Русе се завърнаха със сребърни медали от световната олимпиада по физика WOPhO 2011, която се проведе в Индонезия.Виктор Иванов взе награда за теоретична задача, предаде кореспондентът на БГНЕС от Казанлък.Катя е ученичка от Школата на Теодосий Теодосиев, педагогът, донесъл на Казанлък и на България десетки призови места от световни състезания по физика. В Индонезия Катя бе поканена да участва след сребърния си медал в Тайланд преди няколко месеца. Тя вече има предложения за обучение в български университети и в чужбина.\"След време моето поколение ще бъде новите народни будители\". Това заяви неотдавна за БГНЕС Катерина Найденова. Момичето се превърна в прецедент в историята на Международната олимпиада по физика.За разлика от повечето свои връстници в свободното си време решава задачи по физика за да се подготвя да превзема нови върхове. В нейната стая вместо плакати на модели по стените висят портретите на Алберт Айнщайн и Михаил Ломоносов. Вместо тинейджърските книги на секцията й са подредени учебници по физика и то много. Защото науката е нейната страст. Била е и китарата, но от учене, вече няма време за нея. Катя твърдо е решила и за в бъдеще да се занимава с физика. ,,Защото има много открития, които все още не са направени\", категорична е тя. /БГНЕС /

7

Анонимен

преди 12 години

И какво сега? Да изтрепем кенгуратата, че са защитавали територията си? Когато човек е сред дивата природа, винаги трябва да има едно наум.

6

луд от ф-я 4 лапи

преди 12 години

Ще ги съдим тия. Как може да пречат на кенгурото да си защитава територията. Знаете ли какъв стрес е преживяло горкото животно?

5

кучемраз

преди 12 години

кенгурата да бъдат изтровени!

4

до5

преди 12 години

*** се оплаквай на арменския поп.

3

Анонимен

преди 12 години

Какво имате против българският език??? Защо сложихте субтитри? Преди беше по-добре.

2

Анонимен

преди 12 години

Имала е късмет, също като онзи дето го даваха снощи по "нешънъл Джеографик" който беше нападнат и затиснат от 2 (два)!!! лъва и оцеля...