181

До 188

преди 12 години

Не разбрах какво общо имат комунистите с ГЕРБ, глупав. За твое сведение при социализма нищо не се плащаше за домашно куче, а данъците бяха несравнимо по-малко. Сори, но си мнооого глупав!

180

аож

преди 12 години

Ами така е при комунистическото управление на ГЕРБ.Пари дето дишаме ще почнат да ни вземат.И пак гласувайте за тях да ви видя.

179

dimbul

преди 12 години

Трябва всички български хора ще бъдат със чипове, само след това кучетенца и котките и котараки.В страната трябва всичко да бъде наред.

178

ovi

преди 12 години

Kakto vinagi bulgarina iska da ima red,no toi da ne go spazva))

177

ее

преди 12 години

Очемидно тук е пълно с комунисти и/или кучкари с размътени мозъци.

176

Айде де

преди 12 години

Може ли някой да ни светне в колко държави по света кучетата са с чипове ! 100 % ние сме най-бедната държава в света с чипосани кучета.

175

анонимен

преди 12 години

до 181и кой ще докаже, че току що роденото и изхвърлено кученце и на някого ??предлагам да се спре заплатата на този, който е предложил това и да го оставят да се храни само и единствено от глобите. тоя ще го бият всеки път, когато спре някой и поиска да го глоби.

174

Хехе

преди 12 години

Уличните кучета са изхвърлени домашни! Не са паднали от небето! С чипове , ваксини , и контрол ще се вижда на кой кога е раждало кучето. Дано направят зверски глобите за изхвърлено кученце на улицата ,защото тези дето най- много защитават животните най- много им вредят на практика! В чужбина ако едно куче не е регистрирана чиста порода за развъждане се КАСТРИРА ,за да ни се размножава. Кастрирано става с по- мил характер , по- игриво и не се разгонва.

173

Lini

преди 12 години

Хахаха аз имам чихуахуа, малко има няма 2 кг. Писна ми да плащам като поп, да чистя след него, то си има 1чип от 5 месечно, да го държа на каишка и да съм съветен гражданин. А онзи ден ме наобиколи една глутница във парка от 7 песове и искаха да "си играят" с него смятяй че го помислиха за плячка и аха да го папнат и е мен барабар с него щото аз се намесих и викам, мятам по тях каквото ми падне под ръка. Сега какво ще ми кажат? аа? Нещастници, от нас хорицата взимат, щото вече няма от къде! F*%K

172

Извратеняцииииии

преди 12 години

Престанете с тия *** бе. Аз нямам какво да ям, а някои с извратено вещество в главата / ако въобще го имат /, папнали парици от не знай къде, напъващи се да се покажат ни занимават с *** / па били те и породисти /. Я всички песове у една кофа и в ТЕЦ-а, поне ток ще изкараме от тях.А който много милей да си седи затворен у дома и да не ни занимават с глупости.

171

Венелин

преди 12 години

Да ви е честит Фъндъка за много години!

170

мимито

преди 12 години

ще му сложа чип, ама друг път. чиповете предизвикват рактова че някой е внесъл Н- бр. чипове и те му застояват, не значи, че трябва да ме рекетирате да отида и да дам 100 лева за нещо непотребно.до 3 - 4 месечни кучета чипа не е задължителен, така че, като ви срещнат, казвайте, че кучето ви е на 3 месеца. какво, ДНК експертиза за определяне на възрастта ли ще му правят ? нова, доходна службица за безработни роднини !!

169

Анонимен

преди 12 години

Абе ти му викаш,повече пари,свобода то ти се дърви и иска да те контролира и в тоалетната дори.Алооооооооо,НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ управници самозабравили се,вие сте мъртви нищо че не го знаете.Човечеството ви е отрекло ВИЕ СТЕ НЕУЖНИиииииии,ако трябва да има контрол,това ще го решът 7 милиарда а не 7 000,и ако има чипове нека те да са за ВАС,самозабравили се плазмодий.

168

Минавам

преди 12 години

Не само няма да му сложа чип, но и такса-рекет няма да платя, а глобите да ги чакат в някой друг живот. Това е рекет! От чиповете кучетата се разболяват от рак. Чете в нета.

167

Стоянов

преди 12 години

Започнахме май много да се месим в природата а това изобщо май не е добре !

166

Анонимен

преди 12 години

Когато сложат чипове на ***,тогава и аз ще сложа на моето!Няма изключения!

165

Анонимен

преди 12 години

Имам чикуахуа. Ако ще и самият Бойко да ми доде на крака в Банишора да ме глоби, няма да го чипосам.

164

Е, как така?!

преди 12 години

Кучкарите, почистват градинки и паркове, за да разхождат, своите домашни любимци? Да, не би майките да почистват, на кучетата и техните стопани,за да могат да играят децата им на воля,а не в кучешки екскременти? Обоснови се, защото излиза, че родители предпочитат и не обръщат внимание на това в какво играят децата им.

163

ОБЩИНАР

преди 12 години

Представяте ли си на колко НАШИ ХОРА ще се намери работа.Няма изискване за стаж,за образование -трябва да имаш само човек от нашите-за да ходатайства.

162

NWO

преди 12 години

Първо чипове на кучета, за да се види дали ще сработи системата за проследяване.След това джи-пи-тата ще започнат да поставят чипове на хората, за да бъдат навсякъде със здравния си картон ;-)В Америка вече поставят.