23

М-р Х

преди 12 години

Мит Ромни е *** - четохте ли му изказването, че ЕВропа трябав сама да си оправя дълговете? Значи САщ може да печата долари, посел да не плаща дълоговете си а накрая ЕВропа да се оправя. Ама че нахалнииц са тези републиканци.

22

bg

преди 12 години

Za suzalenie ima vtori kato George Bush i toi e v momenta.

21

bg

преди 12 години

Rik Peri e ***.

20

Шоп

преди 12 години

За съжаление втори като Дж. У. Буш скоро няма да има, това беше истински Император. Дано да им светне под шапката и да изберат Рик Пери - расов тексасец.

19

bg

преди 12 години

do 11-i satanist,i smrudliv,i cionist,i lujec.

18

bg

преди 12 години

Mit Romni e ***.

17

Ястреб

преди 12 години

До 16 - Аййй.... колко си лош! А и грамотен - успя да намериш една печатна грешка в българския на един турчин! Ай, ай, ай..... Между другото, какво значи тази дума "ширекоте"? Вид шоколад ли е? ;-) Мир, брато! Честита ти нова година!

16

До Ястреба

преди 12 години

Абе я се махай оттука с *** си Турция и *** Ердоган. Можеш само да злобееш и да скърцаш със зъби нещастнико. САЩ и при новият президент ще продължат ви го намъкват отзад в ширекоте ориенталски дупета... и се пише "абсолютно", а не абсулютно. Ти български да не си учил в анадолският университет? Щото отТурция нищо читаво и свястно не е прокопсало.

15

Марк

преди 12 години

Велика държава! но скоро Ки4тай ще бъде повелика!За съжаление!А впрочем на снимката синът му е 101 % американец!

14

Ястреб

преди 12 години

САЩ са най-великата еврейска (ционистка) колония и няма абсулютно никакво значение, кой ще бъде избран! Агендата на следващит президент е готова и го чака някъде из задните стаи на Уолстрийт! Изборите в САЩ (както и в която и да е "демократична" държава!) се провеждат със цел да се поддържа жив митът за демокрацията. Те изпълняват функцията на предпазен валф на котел под налягане, само това! След всеки избор и котелът си е същият, и котелното си е същото, и котелджията си е същият!

13

Анонимен

преди 12 години

Блаженни са вярващите и по какво се различава според теб Газпром от Шеврон или щом са братушки гащите долу. Няма по голяма опсност за националната ни сигурност от Русия , ако това не си го разбрал , няма за какво да говориме. И Катуница какво звучно българско име и ДПС и международния тероризъм са само закачки и детски игрички , ако разбираш въобще какво ти казвам.

12

до 10

преди 12 години

Руският ботуш не важи вече Нищо не може да гази Огледай се 21-ви век е какъв ти руски ботуш русия не е СССР русия има интерес да води бизнес отношения със запада и САЩ а не да води война!

11

U$A

преди 12 години

Това ще е и новият президент на САЩ! Обама никой няма да го търпи още един мандат. По слаб и не решителен президент САЩ не бяха имали! За да си президент на велика сила е необходимо да си твърд, решителен, вулгарен, милитаристичен, радикален! В противен случай ти се качват на главата разни държавици, изживяващи се като "велики"!

10

Anonimen

преди 12 години

Теб те е смачкал руския ботуш , който както казват където мине трева не никне , а колкото до бифтека , предпочитам го пред борша освен след як сибирски запой

9

Анонимен

преди 12 години

Всъщност Рон Пол все още има шанс. Първите 3ма са важни, а др. Пол е на трето място, при това с не лош резултат. Другите двама взеха по около 30 000, а той - над 26 000. Светът се събужда.

8

Бизо до 7

преди 12 години

Е аз какво казах - същото! Войни, инвазии, интервенции - републиканците са изразители на интересите на най-едрите, хищни и безскруполни кръгове в Америка. Това са хората, които признават само насилието и подчиняването като работеща технология на международните дела. Те имат за цел да накарат целия свят да работи на няколко мултинационални финансови и петролни мастодонта. Аз оценявам събитията като човек, а не като говежди бифтек, който се радва, че ще го сдъвче американска металокерамика!

7

Анонимен

преди 12 години

Не е съвсем така Айзехауер два успешни мандата извади Америка след ВСВ , Никсън спря войната във Виетнам , Рейгън два мандата непрекъснат растеж след петролната криза в средата на 70 и унищожи комузма , Буш старши спаси Кувейт и прекърши Садам и амбициите му да става новия Новоходоносор , Буш младши изпи най-горчивата чаша от студената война , която запали сърцето на Америка и поведе войната с тероризма , всичко си има цена

6

Анонимен

преди 12 години

Американците няма да изберат Мит защото е мормон. Те никога няма да гласуват за мормон. Обама ще бъде преизбран ако опонента му е Мит.

5

Бизо

преди 12 години

Кой ще да е, но следващият президент ще е републиканец и войната започва. Тя не, че е спирала, ама друго си е републиканците да се развихрят! Два мандата на републиканец, после един на демократ да се чуди как да закърпи бюджета и да прескочи фалита, и после пак харчат за войни, и така докато дълговете им стигнат до числа, каквито още не са ползвани в икономиката и се откажат да ги смятат... хахахаха!

4

!!!!!

преди 12 години

За съжаление Рон Пол не може да спечели,защото казва истината за т.нар. Фед . резерв и други подобни !!!